musicandlyrix

Uncle Brian; Regn, skog, fall och mat

Resor, }


Vad är väl en regnskog utan regn. Idag (13 Juni) var den enda dagen vi hade chans att åka till Tablelands och Josephine falls och eftersom det inte verkade funka med relocation cars så bokade vi flyg istället. 
Idag visade vi verkligen alla andra vart det svenska skåpet ska stå. Vi visade till och med de två andra svenska tjejerna hur det Egentligen ska gå till. Vi badade alla fyra gånger, trottsade regn och kyla (det var dock aldrig mindre än 22 grader i vattnet) och hade jättekul! Speciellt Josephine falls. 




Några high lights var den naturliga rutchkanan,




 en aning större än Handölsforsens, trädet man kunde hoppa ifrån i kratersjön som jag inte minns namnet på, 

vattenfallet där vi tog hair flick photos och sedan gick bakom och försökte simma in under - vilka mängder vatten! Sist men inte minst Cousin Lindsay, Gus the Bus och alla spel, kluringar, både sanna och hittepåhistorier, utmaningar så som att föra en godisring mellan alla i bussen genom att använda en tändsticka som man höll i munnen. På vägen hem dansade vi och sjöng i bussen till både gamla och nya låtar. Vi hade armrörelser, gungade bussen vid rödljus och vinkade till förbipasserande. När Gangnamstyle gick igång stod vi upp och dansade i mittgången. Det var hur kul som helst! 😊 
I helhet var det en fantastisk dag tyckte jag och vi fick massa mat! Vi fick även massa info om växter, djungeln, flora&fauna, queensland - ja allt som hör en tour till. Lindsey var 100 gånger bättre än Rob på Fraser. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här: