musicandlyrix

Annika

Alltiallo, }

Jag har en kompis som är hur modig som helst. Hon vill jobba i FN i framtiden, men då måste hon först lära sig franska. Så vad gör hon? Hon tar sitt pick och pack och drar till Frankrike. Shoopshoop! Bara sådär! (Typ så) 

Utan en enda kotte som följer med henne, in i ett land där ingen kan snacka svenska och där de är kassa på engelska. Dit drar hon. Hur modigt??


I förrgår pratade jag med denna pärla på Skype. Såå skönt att kunna höra att hon under alla konstiga omständigheter mår bra! Jag kan säga att jag hade aldrig, aldrig vågat mig på en sån snäv gir som hon gör i sitt liv. Så fantastiskt! 

Alla vi som känner henne beundrar verkligen henne till max, och det hoppas jag att hon förstår! Vi älskar henne till 100%! För så fantastisk är hon!  

På hennea Skype så stog det: Gör som havet - våga! 
Och det är ju precis det hon gör! Så otroligt häftigt! 

Annika, du är otrolig! 







Let it happen

Resor, }

En dag med drömmen om framtiden. 



Dröm - Verklighet 


Besök

Alltiallo, }

Och så äntligen fick de se hur Mome bor! 








22 Mars

Alltiallo, }

Hej! 

Idag har varit en dag med en hel del flängande hit och dit. 

Först var jag på Leos Lekland med mitt fadderbarns familj plus min mamma och lillebror, sedan åkte jag hen till mamma och gick ut med denna rackaren 



Jag besökte även mina förra grannar, som för övrigt bor i världens mysigaste hus. Det doftar cigarettrök. Såå mysigt bara. 
Jag skulle aldrig få för mig att röka, men jag kan inte säga att jag alltid tycker att det stinker, för det gör det inte. Dumt nog nästan. 


Underbara människor! 

Full fart framåt!

Träning, }

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen! Jag och Isabella är igång för fulla muggar! 

Igår kväll var jag ute på en löprunda. Det var andra gången för i år och jag lyckades springa dryga milen, kanske 11 km. Jag kan inte vara annat än riktigt nöjd! Jag var väldigt orolig att jag inte skulle hinna få upp konditionen till Göteborgsvarvet, men det var ungefär såhär långt jag orkade springa veckan innan startskottet gick, och nu har jag ju många fler veckor att träna på så det ska förhoppningsvis gå bra detta året också. Målet för varvet är att ta sig runt under två timmar. Jag sprang på 2:07:36 förrförra året. (Var sjukvårdare förra året) 

Igår i slutet av rundan 

Underbar känsla när man äntligen är hemma igen! Benen var väldigt stumma igår men vill man så kan man!  

När vi ändå snackar träning kan jag berätta att jag och Isabella bland annat var på spinning förra veckan. Det var en ny variant som hette nåt med RPM eller nåt och vilket pass! Fruktansvärt men så roligt!! 





Längtar tills imorn då det blir ännumer spinning samt även ett pain-pass för mina taniga stickor till armar. 

GBG Horseshow

Alltiallo, }

Hej!
 
För nästan en vecka sedan, i lördags, då hade jag och goa Mattis en riktigt kul dag på Gothenburg Horseshow. Vi började med att gå vilse inne på mässan men efter ett tag hittade vi vägen till Scandinavium och tävlingsarenan.
 
 
 
Vi hade glajjor på för att se lite tydligare
 

Och för att inte se något alls.
 
 
 
 
En riktigt kul dag alltså! Och snabbt gick den!
 
Tack så mycket Mattis! Underbart att du ville haka!