musicandlyrix

*

Tankar om allt, }

Öhm, FEL! Dagen med stort D såklart. Hur lyckas man att göra det felet? Förklara det för mig om ni har klurat ut det!

twenty-twentysix

Tankar om allt, }

Imorn är Dagen. Dagen med ett stort G. Dagen som kommer börja på en ny vecka, en vecka med läger och melankolikänslor. Det tycker jag om, det är alltid kul att träffa nya människor, eller ja, kanske inte alltid, inte när de förföljer en tills man spyr. 


Jag ska strax gå och packa, det har jag tänkt i två timmar, men jag tycker att packning är ändå något man kan göra en timma innan man åker. Men jag vet att jag har fel, jag glömmer ju alltid saker ändå, som t.ex pyamas.

Men kul ska det bli! Se hur många som kommer som var där förra året, och hur många nya som kommer, och hur amerikanarna ser ut och allt möjligt. Jag ser fram emot det, verkligen!

Bloggen ska ändras på, men det verkar vara lite skumt med det just nu..? Jag har en bloggnördkompis (jag kallar henne så nu, haha) och hon är så gullig mot mig så hon fixar en design till denna. Det är lite roligare med en personlig touch på bloggen istället för nån sak som flera tusen andra bloggare kanske har.

Jag hoppas jag inte tröttnar på den bara. Jag har sett så många fina bloggar, och det finns ju massa såna fotobloggar som folk lägger in flera bilder på, och de hamnar bredvid varann och lite hur som helst, men då behövs det både nån sån design och en bra kamera. Jag har en som är ganska bra och så nu, men jag orkar liksom inte ladda upp bilder här hela tiden, för dels så tar väl minnet på datan slut, eftersom jag inte orkar bränna över på skivor, och dels så använder mina syskon denna datan också. Man kan ju ha olika sidor och blablabla, men jag orkar inte dra hela varföriet.


Idag:
Idag var jag i kyrkan först, och det var väl som vanligt. Sen har jag varit ute och solat, och läst i min bok "The Lost Boy" av Dave Peltzer tror jag han heter, och så har jag varit ute och gått ganska långt med min granne. Hon åker till Grekland på onsdag, så jag träffar inte henne mer nu på lite mer än två veckor.

Jag ska också till Grekland, men det ska jag inte förrän antingen nästa eller nästnästa sommar. Jag ska ta med en kompis ner också, men frågan är vem. Jag funderar på att ta med Molly, hon är ju min ballaste reskompis, helt klart. Och vi ska ha med kameran i högsta hugg, och det kommer inte bli dåligt, onej!
Inte för att vi kommer ha så mycket att göra där kanske, men det är ändå så skönt att bara ta det lugnt och chilla. Och vara ute och gå, och bada, och sola. Och inte minst äta! Det är ju alltid kul och äta konstig mat, det är nog nåt jag alltid kommer att tycka om.


Vad ska jag göra mer? Jo jag ska jobba i kyrkan, guida. Undrar verkligen hur det kommer bli, om det verkligen är så segt, eller hur det är. Första passet har jag med en tjej som heter Sara, hon är supergo! Vi kommer nog ha jättekul tillsammans, det tror jag!

Hmm. Nu har jag verkligen skrivit massor. Tyvärr känns det inte som nån läser min blogg, och jag lovar, jag skriver mer om ni kommenterar mer, thats the way it is. 

Som grädde på moset x2 får ni ett skämt som drogs på midsommar och en låt.


Person 1: Vart rinner Surtan ut då? (En å)
Person 2: I Viskan, som rinner ut i havet.
Person 3: (Försöker vara finurlig) Jaha, och vart rinner havet ut då?
Person 2: I sanden, vart trodde du?





Kommentera MER gott folk!

Whoops

Tankar om allt, }

Oj, jag ber om ursäkt för videon, men jag skulle bara testa en sak. Men det funkar ändå, tryck in mitten, i mitten.

listen up!

Tankar om allt, }

Jag har hittat världens finaste låt!

Och den ska ni få här.



 Jag verkligen knarkar den! Fråga de som var inne på msn igår.



Nu på måndag blir det läger för min del. Jag vet inte om jag längtar eller inte, för jag kommer antagligen bli sprungen på i hälarna, och bara hoppas att det verkligen inte kommer att bli så.
Annars var det ju typ ett år sedan som jag var där, och det var verkligen jätteroligt! Så mycket nytt folk man lärde känna, och så extremt kul man hade! Särskilt på nätterna! Då lekte alla massa knäppalekar, internationella och nationella.

Måste bara berätta om en tjej som vi träffade där. Hon kom från Lettland och var med två andra tjejer, och en av dem var hennes syster, den andra kompis tror jag. Vi satt vid ett bord och skulle äta, och så försöker man ju vara lite snäll och börja prata lite smått. Så säger hon att "I'm her brother", och jag tänkte att, oj, stackarn är inte så bra på engelska, och log nickande och så, som man gör. Sen kommer jag, och alla andra svenskar runt bordet på att det är ju en HAN! Och oj vad man skämdes, oh skrattade när man kom därifrån! Epic!

 

Life goes on

Tankar om allt, }

Dagarna bara rinner iväg! Men jag hänger med fortfarande, och snart börjar sommarjobbet!
Jag ska agera guide i Hyssna gamla kyrka, och prata en massa om lite allt möjligt, vi får se hur det ågr. Jag hoppas starkt att det inte kommer några som vill att man snackar på engelka, för det kommer bara bli pinsamt. Menmen vi får se.

Dagens låt blir en av Jaeson Ma.




Det jag har gjort mer nu på lovet är :

- Frukost med Kajsa-Lena på Liagärde, och det var jättemysigt!

- Klippt och trimmat mängder med gräs.

- Bakat en tårta, eller aa, bestämt hur den skulle se ut och så, och även fyllningen.

- Varit med Molly och haft superkul!


Vacation!

Tankar om allt, }

Äntligen är det sommarlov! Och jag har öppnat starkt!


- Hälsat på mitt lilla fadderbarn i Småland

- Varit i i Skåne hos Emilia



Japp! Och det innefattar massa i det. Har haft det jättekul! Hos Emilia träffade vi några av hennes klasskompisar, några var ju mer normala än andra, om man kan säga så. Men trevligt värre!
Vi gick runt i Lund igår med Teodor, Bella och Anna, och vi hade jättekeligt. Fast keligt på skånska. Om nån vill ha översättning så kan jag säga att det betyder tydligen mysigt. Konstigt, jag vet.
Vi gick runt i en del mobilaffärer, och så åt vi mat på subway, samtidigt som Bella var fullt upptagen med att smsa med sin Jakob! Ohlalala.

Nu är jag så trött så jag slocknar snart.

Får se om jag skriver mer imorn.

Texten är stor, för jag har för andra gången lyckets att trycka på nåt konstigt, inte en aning vad. Det är jobbigt att läsa, jag vet.

Finally

Tankar om allt, }

I never know what the future brings,
But I know you're here with me now.
We'll make it through.

I don't wanna run away, cuz I can't take it,
I don't understand.

But I'll miss you.


Jag har fortfarande inte förstått riktigt att vi lämnar klassen imorn. Det slog mig nu. Innan har tankarna mest varit att -åh, äntligen slipper man Sätilas skit-, eller -nu börjar gymnasiet, äntligen!-.

Hoppas verkligen allt går bra imorn. Jag kommer nog gråta halvt ihjäl mig, för våran klass har varit så underbart bra. Så störtskön, och så idiotisk. Men det är vi, och det står vi för.

Huuh, jag ska sjunga på avslutningen imorn, och bara Det kommer bli sjukt kul! Jag är taggad till max, och det känns toppen att börja sjunga först, det ni.

Something has changed within me. Something is not the same.


Vi hade då balen igår, och alla var så grymt snygga! Tjenare alltså! Killarna var riktiga stekare, wow!
Jag hade då David, också kallad Kanin, till kavaljer, trevligt!

Jag borde verkligen städa mitt rum. Men jag orkar inte, fast jag måste, men jag orkar inte. MEN! Jag måste. Ska bara.. Lyssna på musik först. Har hittat en värsta bra låt! Den är visserligen inte ny, men ack så vacker!

Det är Shane Ward som sjunger den. Grymt fin!

Prom 2010

Tankar om allt, }

Idag är det bal!

Jag har inte riktigt planerat hur mycket som helst för det, men jag tror det kommer bli super.
Mitt enda problem just nu, är att håret vet jag inte alls hur det kommer att se ut, och jag vet inte om mina naglar ser förskräckliga ut eller inte. De är ganska så kletiga tyvärr. Men jag ska fixa till dem.

Vi ses!

Tävling

Tankar om allt, }

Hej hopp! Nu gör jag något som jag inte brukar göra. Jag tävlar.

Jag är med och tävlar i en blogg där man kan vinna en s.k. "goodiebag", fylld med smaskigheter. Vill du också vara med? Gå då in här och gör som jag.

Dear John

Tankar om allt, }

Jag bara l ä n g t a r tills på lördag! Ni anar inte hur bra den dagen kommer att bli! Jag ska med Hanna L till Göteborg, och hon ska bjuda mig på bio, och det är inte vilken som helst, utan det är "Dear John"! Jag är nästan alldeles för lycklig!!

Nu är det inte långt kvar alls. Imorgon är det bal, och på torsdag är vi lediga, och på fredag slutar vi. Det är bara underbart.
Men tyvärr är man inte helt ledig imorn och i övermorn. Man får ju ta och träna till avslutningen också. Jag ska ha två solon, och jag är faktiskt extremt taggad, mycket mer taggad nu än vid lucian. Det gick visserligen bra då, men nu ska det bli ännu bättre. Oh yeah.


Jag tänkte ha ett kalas i sommar för mig, och jag har grubblat både hit och dit på vilka man skulle kunna tänka sig att bjuda. Men jag tror jag har Alt under Ctrl.
Jag tänker bjuda dem som jag ändå har varit med mest, eller ja, de som jag egentligen vill hålla kontakten med i all framtid. Jag har tänkt att vi kanske skulle kunna tälta vid sjön här nära mig, och kanske grilla, eller bara bada och ta det lugnt. Tänkte också att det kunde vara ett knytkalas, för då blir det bra för alla. Åh, nu vill jag ha sommarlov.


Nästa vecka är typ bokad. Men ni får veta senare vad som händer. Alla har rätt att hålla hemlisar, eller hur? Mjaja. You'll see.

why do i do this?

Tankar om allt, }

Nu i dagarna har det varit fullt upp kan man lugnt säga..

♦ Grillkväll med klassen + Dygning

♦ Födelsedag

♦ Systers student

♦ Inhandling av vax

♦ Paddling med Molly

Grillkvällen
Detta var den sista gemensamma saken vi gjorde som klass nu på slutruschen utanför skolan. Det kändes grymt bra att ta igen lite snack med folk som man har saknat, och som man vet att man inte kan snacka med i vanliga fall, när de umgås med deras vänner, de som de vågar visa sig med i skolan.
Jag saknar vissa, och det känns inte som om det kommer att funka att umgås med dem senare på gymnasiet, men jag hoppas såklart på det.
Samtidigt som vi lämnar varann om mindre än en vecka, så känns det ändå bra att lämna några. Jag skulle kunna räkna upp namn, men jag känner inte att jag behöver vara den typen som pekar ut folk si och så.
Jag vill ändå tacka er som har varit ett stöd för mig på detta förskräckliga högstadie. Känns bra att ha ett avslutat kapitel nu. Och jag vet att jag är inte de enda som känner så.
Nu blir vi äldre, nu går vi in på helvita sidor i boken.
På tal om grillkvällen, så var det så att vi skulle sova i ett militärtält, de som ville. Jag hade bestämt mig för att dygna, och jag ångrar det inte egentligen. För när man sover missar man saker som man kunde gjort när man var vaken.
Vi resterande någolunda vakna människor hade verkligen supermysigt, och vi visste att det var den sista gången antagligen.

Födelsedag
Igår, fredag, hade jag min födelsedag. Jag blev uppvaktad på säger i fem minuter, sedan var det full rulle och dagen var igång.
Egentligen borde man gilla födelsedagar, men jag blir alltid deprimerad över någonting. Och detta någonting är svårt att förklara, jag förstår det inte riktigt själv heller. Man får nog alltid för stora förhoppningar om allting.
Dagen fortsatte med;

Systers student
Det var mycket som skulle fixas, det var ditt och datt, det var presenter och det var kläder, kameror, mat och ett godkänt utseende.
Syster hade med sin skola, en slags avslutningsceremoni i Domkyrkan i Göteborg. Det var superfint, verkligen! Jag blev verkligen rörd när jag såg hur underbart det verkade att äntligen sluta i denna nästan bottenlösa gröt. Lyckan i folkets ansikten var obeskrivlig.
Jag mötte sedan bror och svägerska uppe vid Götaplatsen, där vi stod och lyssnade på all musik, och tittade på galna studenter som tog sig ett dop i Posedions vatten. Äckligt.
Sedan var det dags för festen i Hyssna. Det blev väl ett ganska normalt kalas. Jag fick en del presenter jag med, bl.a. min favoritparfym, som jag inte vet vad den heter. Jag är bra, jag vet.

Inhandling av vax
En sak som ska fixas innan avslutningsfest, avslutning och sommarlovets början, är benen. Nu ska här vaxas, och det ska bli spännande och se hur ont det gör. Om det verkligen gör så ont som alla säger, well, vi får se.
På måndag blir det iallfall. Jag ska försöka beskriva känslan senare.

Paddling med Molly
Idag har jag också paddlat med Molly! Vi hade jätteroligt som vanligt! Vi besökte den överbeväxta ön, och det var riktigt spännande. Vi var helt säkra på att den var obebodd, men när vi tog en omväg tillbaka till kanoten så hittade vi ett hus, och bredvid ett annat, det andra var som ett uthus. Vi ville bara fixa upp där och gör fint..! Det var så grymt vackert där, men huset var låst tyvärr, och ingen hade varit där på flera år antagligen.
Vi paddlade till "lyxhotellet" och där badade vi i det varma vattnen, åt en trerätters och gick en promenix. Vi gick upp till ett hus och skulle fråga vem som ägde huset på ön, men det var tyvärr ingen hemma. Det var säkert sommargäster som bodde där. Sedan paddlade vi hem igen, nöjda som vi var.

Fortsättning följer, gott folk!