musicandlyrix

20 Mars

Tankar om allt, }

Hej!
Jag är rätt bra på att blogga varje dag? Nej. Men det beror på att jag inte har tillgån till datorn varje dag för jag bor inte alltid här.
Men vad har jag att berätta? Jo, rätt mycket, men aa. Det mesta handlar om skolan, jobbet och lite alltiallo, så vad vill ni veta?
En låt ska ni få iallafall.

Alejandro Fuentes - Sail Away

Tankar om allt, }

Denna låten lyssnade jag på i sjuan för första gången tror jag. Alltså fyra år sen. Jag älskar Alejandro Fuentes, härlig norsk grabb det där, och han är lite speciell. Han är fin.

Inspiration

Tankar om allt, }

Igår så fick jag ryck, smsade Cassa, och bestämde att vi skulle kika på hus på hemnet.se igen. Vi hänger där ibland när vi vill checka runt bland miljonerna..
Igår hittade vi DET huset. Ni anar inte. Det var verkligen the Hus of the Houses! Check it out!
Där har ni mitt drömhus typ. Utsidan på huset är kanske inte helt så som jag vill ha det, det ser kanske lite benigt ut med de långa pålarna, men whatever, se helheten! Och du, köp det till mig är du snäll..

4 Mars

Tankar om allt, }

Jag gillar inte detta!
Feber har dock försvunnit nästan, men SOM det kliar i halsen!!

3 Mars

Tankar om allt, }

Som jag skrev igår så är jag sjuk. Febern blev värre och har ungefär 39 grader. Men jag har tagit en alvedon och knarkat ner den så det känns åtminstone bättre nu.
Imorn skulle min lärare från skolan komma och jobba med mig på hemmet, men jag får nog skicka ett sms till henne sen och säga att jag kommer inte imorn heller. Lite synd, men samtidigt är det ganska skönt att inte behöva jobba denna helgen.
På lördag skulle jag hänga med André, men det blir nog inget av med det heller, vilket är synd! Men vi får ta det en annan gång istället.
Här är en av mina tusentals grodor som jag alltid sitter och målar i skolan..

Willow Smith - Whip my hair

Tankar om allt, }

2 Mars

Tankar om allt, }

Jag är sjuk. Inte roligt. Hoppar nog jobbet imorn...