musicandlyrix

Egentligen

Funderingar, }

Tittar på klockan och inser att jag suttit alldeles för länge vid datorn.
 
Jag såg på en fruktansvärd film.
 
Sen började jag återigen fundera.
 
 
Det finns så mycket som jag egentligen skulle vilja göra. Egentligen.
 
Egentligen vill jag också ut och resa. Egentligen vill jag också gå vilse på ett ställe där jag aldrig varit. Egentligen vill jag också bara lämna Sverige för en lite längre tid. Egentligen.
 
Men problemet är att jag inte vill göra det ensam.
 
Jag kan inte uppleva något på egen fot. Jag behöver någon att skratta med. 
 
 
Saken är att jag egentligen kan, men jag vågar inte, och jag vet inte riktigt vart jag ska. Jag har alltid velat åka till Australien, men det får nog bli senare. Skit också.
 
 
Jag älskar att uppleva. Och ibland känner jag mig ensam om att tycka om det. I mina vänkretsar alltså. Men samtidigt är jag nog minst lika feg som exakt alla andra. Men vips så kommer någon och hinner våga innan jag gör det.
Jag ska också våga.
 
 
 
Detta blev världens sämsta inlägg. Jag måste rycka upp mig. Dags för promenad!
 
 
Just another quote
 

Changing the color of my hair

Alltiallo, }

Vips blev jag brunett! 











Har alltid haft en liten dröm om att vara brunett, men har aldrig riktigt vågat, men nu gjorde jag det bara. Jag är skitnöjd! Bästa Isabella hjälpte mig, och hon är grym!! Tack! 

Transtrand

Resor, }

Hej och godmorgon! 
Nu har vi varit i fjällen ett par tre dagar. I söndags var vi i backarna hela dagen, vilket var helt underbart! Jag har inte stått på skidor sedan kanske i sjuan, vilket är 6-7 år sedan, och det var ungefär då som jag lärde mig, men det gick riktigt bra nu ändå! Det satt fortfarande i!
I söndags kväll blev saker och ting lite tråkigare. Jag, som nästan aldrig är sjuk, fick magsjuka. Fy vad besviken jag blev! Jag åkte ingenting igår och ska inte åka idag heller, men jag hoppas jag är tillbaka imorgon igen. För detta är minsann inte kul! 

Här kommer lite bilder från resan upp och även härifrån. Njuuut! 




















Vi drar till fjällen!

Alltiallo, }

Hej!

Nu ska ni få höra! Imorgon ska jag iväg, och jag kommer inte tillbaka förrän nästa lördag. Jag ska till fjällen!

Det är faktiskt första gången för mig, så det kommer bli speciellt. Jag har endast stått på slalomskidor kanske tre gånger tidigare så då kanske ni förstår hur bra jag är på det. Jag är så sjukt taggad, ni ska bara veta! På denna veckan ska jag lära mig att åka sjukligt bra, så är det bara! Kommer antagligen ha en blågröngul och snygg rumpa men vad gör det? För det första är jag inte rädd för att slå mig och för det andra så föddes jag ju galen så det går hand i handske!

 

Så imorgon kl 06 så ska jag gå upp. Klockan 07 drar vi! Sara, Johan, Gustaf och jag tar bil upp hela vägen upp till Sälen. Jag och Sara, brudarna som älskar att köra bil, ska sköta ratten. Vi ska bo hos Hanna som jobbar däruppe på Credos fjällgård (där vi också ska bo), och självklart ska hon vara med oss i backarna så mycket hon bara kan, och så ska vi hänga hela kvällarna ihop. Underbart att träffa en av bästisarna igen!