musicandlyrix

Shayne Ward

Tankar om allt, }



Vi börjar med denna låten, som är en av de finaste som jag någonsin har lyssnat på. Jag kanske chockar er, men det kan faktiskt hända att den är bättre än någon av Tylers låtar. Jag vet, ni trodde inte på det. Men så vacker som den är alltså. Anna W? Vill du spela den på mitt bröllop kanske? Ahh. underbart. Tog det som ett ja, förstår du.
På tal om dig Anna, jag kanske kommer i helgen! Jag SKA hälsa på dig då! Så otroligt kul att jag har lärt känna dig (åtminstone litegrann än så länge)! Jag hör absolut av mig! Och se till att du är hemma då. Har du sett min lilla pärla Emelie förresten? Hon kan sitta nu. Jag blir nästan rörd. Min lilla plutt!

Tillbaka till Shayne igen. Tänkte bara göra honom till mitt "tema" idag, så det blir bilder och lite fakta om honom faktiskt. Och en låt till.




Denna är inte lika bra, så jag lägger bara ut denna remsan. Den är ändå go i sig, men inte alls lika vacker, eller beautiful (som jag måse prata mer om snart) som den första. Sen så blev det något fel när jag skulle ladda upp Breathless också, men det har plötsligt blivit så att nånting med Sony entertainment eller nåt konstigt, tillåter inte mig att lyssna på den.. Skrutt.

På tal om Beautiful, så är det så att min Pomeranian (se tidigare inlägg) borde heta så. Och så kan man ju kalla den för Betty, och det passar asbra, för en av mina bästa vänner heter det i andranamn. Bra va?
Suveränt enligt mig.

Kram!

Good job, snobb

Tankar om allt, }

Jag har massa att säga. Och nu, först, så måste jag säga att jag vill ha en sån här:






Pomeranian.jpg Cutest Pomeranian ever! image by maryw519

Det är OLAGLIGT med såna här söta djur. Jag smälter inombords! Har ni sett något sötare? Mammaaaaaaa!

Nu går vi till något äckligt!

Idag, när jag hade varit ute och tagit min friska powerwalk, så skulle jag gå och duscha, och eftersom vi renoverar om badrummet så måste vi duscha ute i bastun. På vägen ut, så hittade jag detta äckliga. En extrem gräshoppa! (Mamma sa vårtbitare, men jag säger gräshoppa, en extrem sådan!)





Äckligt!

Totally Grey

Tankar om allt, }

Grey's Anatomy var ordet. Oj vad bra det är!

Ni som inte har sett det - se det! Idag var det typ första gången jag grät offentligt, det gick inte att hindra! Men det var nog ingen som såg det, och förresten så grät mamma med, fast hon gråter för Grey's hela tiden. Hjälp, jag kommer bli som hon. Innan grät jag typ inte av nånting i filmer och så, jag vet att när jag var hemma hos min friend Hanna L, så kollade vi på Raise Your Voice, och när hon tar hand om den där killen uppe på taket, så blev jag jätterörd helt plötsligt. Sen har det bara gått utför. Och bar för därför, så kan jag ladda upp lite bilder på bra filmer och serier som jag tycker om. Gamla som nya:

Först och främst - just nu; Grey's Anatomy. Serien med känsla, kärlek, omtanke - allt. Livet, inte bara i ett nötskal, men i ett sjukhus på samma gång.



Sen har vi The O.C
Mitt i ett normalt tonårs- och vuxenliv hos några familjer i Californien. Seth är den bästa, förgyller avsnitten med superskön humor!



Sen har vi One Tree Hill; lite annorlunda, men Peyton, tjejen med problemen, on är min absoluta favorit i denna. Sen kan man ju inte annat än bara absolut gilla Chad M. Murray också.



Sen över till mer film.
Först kan jag ju helt klart nämna Raise Your Voice. Tjejernas tjejfilm. Till max. Varenda tjej borde se den.

¨

A walk to remember, också en favorit, helt klart.



Måste erkänna att jag får nästan fnatt. Har nån sorts celltorka i hjärnan. Vad gillar jag för filmer mer? Just det! *pling*

Jag måste ju ha med The Last Song..



..som är skriven från början av Nicholas Sparks, den bästa av bästa. Ha har som ni ser, även krivit The Notebook och den som jag skrev om tidigare, A walk to remember. Och inte nog med det! Även :


Dear John har han skrivit från början.

Jag måste börja stalka honom. Jag ska läsa varenda bok han har skrivit. På tal om Nicholas.. Det är lite pinsamt, men jag har inte sett The Notebook än. Måste göra det.. Har sett i OTH att om man ber en kille se på den, och han börjar gråta då har man "totally Notebooked him". Najs.

Jag har många mer favoritfilmer, men detta får vara för ikväll. Kanske ett helt flummigt inlägg, vad vet jag, men jag bara låter fingrarna gå för ikväll.

Om ni vill att jag ska skriva om något speciellt så säg till. Det får vara om precis allt mellan himmel och jord.

Många Kramar till er Läsare - Med stort L.

You will not suffer

Tankar om allt, }


Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.

Smitta, smittskydd, smittskyddslagen, smittskyddsinstitutet.


Välkommen till min skola.
Idag har vi bara snackat om detta. Huh! Det är intressant och så, även fast man får bacillskräck tio gånger om. Men gymnasiet fungerar bra för mig.

Fick en fråga av Sizzy om hur det var, så jag kan lika gärna svara här.

Klassen har, som jag sa innan, många olika personligheter. Alltifrån en snart 19-årig mamma till de som man inte fattar vad de ens gör på programmet. Tanken av att ha några av killarna tvättandes i gamla tanters bakdel är lite lustig. Kan inte alls föreställa mig dem ens sitta och prata på ett kanske ålderdomshem. Thihi.

Våra lärare är lite lustiga de med. Igår gick vi igenom hur man tog av och på handskar och förkläden (för att man får ju inte röra på det området som man t.ex har haft förklädet utåt på (nu blev det konstigt, men ni fattar)). Och sen skulle våran lärare visa hur man gjorde med en kirurgmössa och munskydd, och sen så glömde hon mössan på. Jag och Sara får på så sätt våra dagar att gå, genom att det händer skojsiga grejer.
Fast.. Iochför sig så behöver det inte vara roligt. Jacob i Twilight går ju omkring i våran skola, och idag var jag typ bara 30 cm ifrån honom. ( Just making Sara jellous) Jacob ser precis ut som Jacob i Twilight. Helt sjukt. Fast.. Egentligen heter han Nils. Hihi.

Så, det var väl vad jag gör i skolan. Förutom att jag käkar klubbor jämt. Nomnom.

Hoppas du är nöjd med svaret Sizzy!

Way to much

Tankar om allt, }

I never thought living was so hard. Until I heard this one coming.


Vad gör man när man har flera sjukt underbara människor man kan prata med, men som man inte vågar öppna sig för? Vad gör man när man inte vågar mer? Vad gör man när man känner ett så stort måste inom sig att det bara vill välla ur en, men det går inte, för att man är alldeles för feg?

Varför händer allt som hände, nu igen?

Never enough

Tankar om allt, }

Gomenasai, but I never needed a friend like I do now.






First impression

Tankar om allt, }



Börjar med denna låten idag. Sen vill jag säga: VARNING FÖR EXTREM BLOGGTORKA

Jag har verkligen inte orkar med att blogga nu det senaste. Dels för att jag har varit trött och helt utan lust att göra det, och för att jag vill ha en bättre dator som inte är så dryg som denna. Den är ingenting jämfört med andra sega datorer, men det är bara allmänt tråkigt att sitta vid denna.

Mina pengar som jag ska få från sommarjobbet kommer jag nog inte lägga på en dator heller. De blir nog till en Greklands-resa som jag antagligen kommer att göra nästa sommar med Molly och Josefin. Kanske.
Vem säger inte nej till en Greklandsresa liksom?


Om vi åker, så åker vi ner till mina grannars hus som ligger på ön Sikinos, och bilden är tagen nånstans därifrån.



Nog om det.

Idag har varit min första dag på gymnasiet. Gymnasiet! Kan fortfarande inte förstå att jag går där.. Skumt var ordet. Men som tur är, och som en stor lättnad, är att jag hra nog hamnat i en bra klass ändå. Vi är 31 pers tror jag, med extremt olika personligheter.
Det finns en tjej som låter mycket, och nästan alla andra tjejer är ganska lugna av sig. Än så länge. Sen har vi, jag och Sara, försökt att lära känna folk, men det har verkligen inte gått så bra, för vi råkar av någon anledning ofta hamna bakom folk, vilket är ganska ovanligt för min del. Men det gör mig ingenting än, jag blir nog bra polare med folket senare.

Vi har en del killar i klassen, vilket är sjukt bra. Jag skulle med starka ord verkligen ogilla en klass med för många tjejer. Huh! Även de kan vara bara för mycket! Någon som håller med mig?

Vi har inte gjort nåt jättespeciellt idag, mest kikat runt, käkat och sedan haft några stafetter som Fredrik, som är vice ordförande av elevrådet, var med och fixade. Det var väl sisådär kul. Imorn ska vi tydligen leka ännu mer lekar. Typ lära-känna-lekar.

Näe, nu måste jag hitta på nåt annat. Men nu har jag iallafall gjort ett inlägg på bloggen igen, och det är positivt.

Ha det fantastiskt bra!

Everything can happen

Tankar om allt, }

Äntligen är jobbet slut! Jobbade sista passet igår. Bl.a. var det bröllop där, och det var inte fint alls. Jag underdriver nästan. Jag skulle aldrig ha valt en beige klänning med blåa spetsar, en grön och en blå klänning på näbbarna, en lila bestman och så väldigt lite blommor! Det var väldigt futtigt! Ussa.

Idag var jag i kyrkan, tog mopeden eftersom jag ska iväg snart till barnlägret.
När jag skulle åka hem satt jag som vanligt och sjöng i hjälmen. Jag sjöng Celine Dion-låten som Sanna Nielsen sjöng på Grönan igår. "Don't give up in your faith", och så ser jag att det kommer en röd skåpbil en bit längre ner, på väg mot kurvan som vi ska mötas i. Han kör på rätt sida, men plötsligt inser jag att han har bytt sida! Han är på väg rakt emot mig, och han gör ingen ansträngning att köra undan eller någonting, så jag bromsar allt vad jag har, tyvärr spinner bakhjulet bara runt, och vrider sig ut i vägen. PANG.

Vi krockade, och jag flög ner i diket efter att jag skrapar upp några vackra sår på benen. Ajsing. Jag blir totalt frustrerad och tänker; "Kan jag röra på mig? Lever jag?" Och inser att det är inga problem för mig att ställa mig upp. Jag reser armarna upp i vädret som om jag vore vansinnig (vilket jag också blev i den situationen), och grymtar för mig själv i hjälmen. Bilen stannade och han kom ut och tog tag i mig och höll fast mig och sa att jag skulle sätta mig ner på vägen (inte för att jag kämpade emot, för det gjorde jag inte), och då var jag inte arg längre, utan sa bara att "jo, sånt händer, det är lugnt med mig". Sen körde han hem mig, och mamma trodde inte riktigt på att jag hade krockat tills hon kom ut i hallen och såg killen och mina blodiga byxor. Sen pratade de lite, och allt var helt lugnt. Han hämtade en kärra som han fraktade moppen på, och sen så ska resten fixas i veckan, med försäkringar och sådant.

Han körde på mig för att han såg inte att jag kom. Grejen var att den sidfronten som sitter mellan vindrutan och hans dörr, skymmer allt som kan tänkas komma uppe i kurvan, och han kör då ner på fel sida av vägen, så jag inte har en chans att köra på min sida utan att köra rätt in i hans bil.

Fatta sikken osis att få detta just idag! Jag som ska ut och röra på mig till max i veckan. Suck. Men saker händer, och jag är så otroligt glad att det inte blev värre. Vem vet, jag kunde ju hamnat rätt på bilen, knäckt halsen, ryggen, ja vem vet!?

Men jag lever, så ta det lugnt alla. Jag har bara sår på benen, ingen fraktur eller något sådant onödigt.

Tjing!

Working 11-5

Tankar om allt, }

What a way to make a living!

Jag ser äntligen slutet på detta sommarjobbet. På onsdag har jag min sista dag som guide i kyrkan. Jippie. Eller nej, JIPPIE! Jag ska nog aldrig göra om detta. Och som tur är, så lär jag få sommarjobb ganska lätt nästa år, eftersom jag går på omvårdnadsprogrammet på gymnasiet. Yay!



Denna låten hittade jag igår, och den är så otroligt vacker. Den är inte fin, den är vacker! En sån där hjärtelåt kan man säga.

When you're called out in a storm
If you loose faith in who you are
I bring you back, I'll go that far
with the street that only love commands,
 I Give My Heart