musicandlyrix

Utsövd

Alltiallo, }

Godmorgon! 

Ja nu har jag jag verkligen sovit ut ordentligt! Klockan är kvart över ett och jag ska snart gå upp och käka frukost. Sedan blir det förhoppningsvis IKEA med mor och syster, mys! 



Ha en fin dag säger jag bland alla prickar. 

Catching fire

Alltiallo, }

Måste bara berätta.. Jag var på premiären av The Hungergames, Catching Fire med en fin vän. Rättare sagt var vi på båda filmerna. Alltså satt vi och såg på film i 5 och en halv timme. Hör och häpna, jag somnade inte! Nä de filmerna är verkligen bra! Längtar till trean kommer ut! Efter det ska jag förhoppningsvis hinna med att läsa böckerna som tydligen ska vara ännu bättre. 



Inredning

Alltiallo, }

Hej! 

Nu är det natt igen och än en gång är jag på jobbet. Detta är tredje natten i rad. Sen får det vara bra för denna gången. De två första nätterna har varit riktigt intensiva även fast jag går som förstärkning. Menmen, jag har fina kollegor så det går riktigt bra ändå. 

Över till något annat. 

Jag har laddat ner weheartit-appen i telefonen (och även blogg.se-appen) vilket gör det ganska smidigt att kika på olika bilder, exempelvis inredningsbilder. Tänkte visa några som är sådär åhvadjagvillha-iga! 



Världens mysigaste orangeri, ska lätt ha ett orangeri om det kan passa i/bredvid mitt framtida hus! 



Inbyggd träbänk/soffa. Hur läckert? 


Vill självklart även ha ett våldsamt snyggt kök. Dessa stolarna har jag lite svårt för, men i övrigt, mycket snyggt! Är lite småkär i öppna hyllplan också ska ni veta. Läckert. 


Tre nätter

Alltiallo, }

Då var det dags för tre nattpass på rad. Fick ändra från att jobba två kvällar och en morgon till dessa tre nätterna. Inte mig emot! 
Dock har jag knappt sovit någonting. Max en timme extra nu på eftermiddagen. Och förra natten sov jag också alldeles för lite. Så denna natten blir en utmaning. 

Jag har verkligen försökt somna. Jag har lyssnat på musik, räknat får och skela med stängda ögon. Inget fungerar. Kroppen är avslappnad men jag tänker på för mycket saker. Julen, framtiden, honom och utbildningen. 

Ja det är mycket nu. Jag vet att allt kommer bli sjukt bra, men så funderar man bara lite för mycket helt enkelt. 



På smällen

Alltiallo, }

Och så gjorde vi varsitt hål också. Bara sådär. Fast det har vi velat i flera år! Men nu tog vi tummen ur! 
Jag kände ingenting, Isabella råkade så huvet i taket. 



Alltid något att fira!

Alltiallo, }

Godmorgon! 

Sitter just nu på fik nr 2 för dagen. Klockan är strax efter nio på förmiddagen. Detta är en dag då vi firar. Jag och Isabella firar. Vi firar för varandra, för idag är den 15 november. Isabella har precis plockat ur rälsen och jag har haft körkort i exakt ett år! Oj vad tiden går alltså! 





Nu ska vi äta upp våra pepparkakemuffins och dricka upp tomtelatten! 

Puss! 

Nostalgitripp på riktigt

Alltiallo, }

I måndags var jag och Sara ute på en sann nostalgitripp. Vi återupplevde en 10-årsperiod på tre-fyra timmar. Många flashbacks, oja.
 
Vi började med att åka till Fotskälsskolan där vi började våran skolgång. Skolan var nästan totalförändrad, men som tur var fanns det några delar kvar av skolan som såg likadan ut som när vi gick där.
 
Vi träffade några av våra gamla lärare och pratade en liten kort stund med dem om livet helt enkelt.
 
 
 
 
Här sitter Anna-Märta, en av de goaste lärarna, och berättar om något så konstigt som Ekvatorn. Exakt där har vi lärt oss om samma sak för 10-12 år sedan.
 
 

Vi hittade även tillbaka till vårat hemlisrum. Vi blev så glada när vi insåg att det fanns kvar! Oj vad det har tisslats och tasslats där..!
 
 
Vi åkte även bort till Sätilaskolan en sväng och tittade på hur det såg ut där. Det kändes inte lika främmande faktiskt, utan det var nästan "som vanligt", eller åtminstone så man trodde att det skulle vara.
 
 
Denna dagen väckte verkligen hur många minnen som helst!
 

Klipp

Alltiallo, }

Godmorgon alla fina!
 
Igår klippte jag håret. Eller rättare sagt, min syster klippte av håret. 10 cm vuts päck.
 
 
Det var välbehövligt, jag vet, men det är alltid lika tråkigt att klippa av det. Samtidigt kommer det bli lättare att ta hand om det nu när det inte är lika långt och risigt.
 
 

Höstlovskören

Alltiallo, }

Vad var det egentligen som hände?
 
Jo, mellan det 24 och 29 oktober bodde jag och en drös andra på Göteborgs Konserthus. Eller bodde och bodde, vi sov inte där men vi spenderade fyra hela dagar där då vi sjöng som aldrig förr!
 
Detta var ett event som anordnas varje år där man i ledning av Simon Phipps, den mest sköna dirigent jag någonsin träffat på, övar ihop och avslutar med en hejdundrands konsert tillsammans med en symfoniorkester på 75 pers. Detta var min första gång jag var med, och det är absolut inte den sista! Tack till Johanna som drog med mig dit!
 
 
 
Vi sjöng The Armed Man av Karl Jenkins. Riktigt rolig musik!
 
Jag har lärt mig ny musik, träffat nya vänner och varit med om mitt livs största konsert.
 
 
Det ser ganska pluttigt ut på denna bilden, men ni ska veta, att det var det inte!