musicandlyrix

Call 911!

Tankar om allt, }

Idag var det dags för stadsvandringen!
I min grupp ingick Sara, Hanna, Klara och jag. Vi började rätt bra, och vi svarade på en del frågor, och viiips så var vi på från 28 eller nåt sånt, och då hade lilla Klaris sett fel i papprena, thihi, sikkenen.. Men det gjorde absolut ingenting! Och efter ett tag hade vi "gått ikapp" tiden, så det kändes lugnt igen. Hanna blev tjurig som en kossa (lustigt, jag vet) så hon fick för sig att äta, men det var inte gräs, nej då. Hon och Klara åt mat, och jag och Sara var redan mätta som två ärtor på socker.

Sen gick vi då vidare, och vi gick, och vi gick, och vi gick. På ett ställe kunde man gå i massa trappor, jag och Sara gillade det!

Vi gick tillbaka en bit igen, och sen kom vi ner på avenyn och letade efter någon dansställe. Sen var det dags att gå upp till Poseidon. Men då hände något.. (Spööökmusik på*)

Klara har bromsat in!

Hon har fått blåsor i ansiktet, eftersom det var okokt mjölk i potatismoset hon åt några timmar tidigare. Det var inte så mycket mer med det, men vi skickade iväg Sara och Hanna upp till Poseidon, medans vi satt och tog det lugnt vi tvåkanten.
Klara kände sig värre och sa att hon kanske måste ta en spruta, för allergin var inte snäll. Jag erbjöd mig att hjälpa till (spännande tyckte jag, men jag var allvarlig såklart). Klara skötte sig exemplariskt (som Marcus säger) och allt gick som smort kan man säga.
Sedan sprang jag in på restaurangen och fick tag i ett glas vatten som Klara kunde lägga sin 12 tabletter i.
Vi var såklart tvungna att få tag i lärare, men jag var tvungen att ringa 112 innan de kom.

Snabbt var ambulansen på plats, och de tog hand om Klara med vackra ord, som "gumman" och "vännen". Gulligt.

Jag fick åka ambulans!

Jag följde med in till sjukhuset, och allt gick superbra! Sen fick jag åka tillbaka in till stan igen och möta Hanna och syster, för vi hade lite shopping att göra. Och nej! jag lämnade inte Klara i sticket (nej, jag drog ur nålen..) utan Kate var med där också. Jag ville stanna, men jag kunde tyvärr inte. Men allt löste sig utan mig också, som tur var.

Jag fick köpt mina skor till avslutningsbalen, och sedan åkte alla hem åt olika håll.
Tyvärr fick jag gå från bussen och hemåt, och det var INGEN som ville ge mig lift! Dåligt säger jag bara.
Men sen kom jag till en gård, där en man erbjöd mig skjuts, tack hörru!

Nu sitter jag här och tar det lugnt. Jag unnar det verkligen!

I have all right

Tankar om allt, }

I fredags så bjöd allra bästa Hanna Z mig på bio som födelsedagspresent i Göteborg. Jag blev verkligen skitglad! Syster Emilia var också med, och det gjorde bara allt ännu bättre, vi hade verkligen jättekul! Vi såg på The Last Song, med Miley Cyrus och Liam Hemsworth.



Visst är de vackra, och han var så grymt charmig! Jag och Hanna pratade om honom senare, att finns det verkligen såna killar, som verkligen kommer när man behöver dem, och tröstar när man behöver kärlek, vi får väl se. Jag hoppas på det iallafall.
Iallafall, boin var suverän, och jag har aldrig i hela mitt liv gråtit så mycket som jag gjorde. Men jag var inte den enda, man hörde att hela salongen var fylls av tårar (nästan). Sen blev det fyllt av skratt för att man kom på att det lät ganska dumt, och så gick det, fram och tillbaka.

Jag sov över hos Gunilla på natten efter, och sedan åkte jag hem morgonen därpå. Sen var det ju då dags för eurovision. Allt var verkligen jättemysigt, och den gemenskapen vi tjejer har, jag hoppas verkligen inte den försvinner, verkligen inte.

Jag och Emilia sov över hos Hanna efter, och idag på morran fick jag en present! Ett presentkort på Yver Rocher! TACK EMILIA! ♥



Allt är inte en dans på rosor.

När jag kom hem idag fick jag reda på något som jag inte kan dra här, och jag tror inte jag kan säga det till någon bara sådär. Men jag ska leva nu.

Hörs.

Det kommer bilder någon gång snart.

Friend

Tankar om allt, }

Sara har verkligen fått mig att drunkna i filmmusik. Just nu lyssna jag på Hans Zimmer's. Han är grym! Det är sån maffig musik så man nästan gråter till den. Synd bara att jag inte har någon bra baslåda, det är inte bra.

Ni kan få lyssna på olika av honom, alla är inte lika bra, men man får rysningar om man lyssnar..

?

Tankar om allt, }

Wohoo! Vad hände där? 

Hmm.. Oh! It's monday again.

Tankar om allt, }

Nu så, nu är jag här igen. Detta är troligen det största "hoppet" mellan två inlägg, men jag har inte varit så pigg på att skriva så mycket nu på senare, men jag tror jag hittar glöden snart igen.

Nu alldeles nyss, så satt jag och kollade på The OC igen, och smart som en del folk är så lägger dom ut det på youtube, och det är likeylikey! Man orkar byta var tionde minut, det är inte jobbigt alls.

Nu låter jag som värsta serienörden, men jag är så grymt ledsen för att min (?) Grey's Anatomy - Sässong 3 är helt borta! Har sprungit runt i huset i flera dagar och letat, men det är helt väck! Jaa, suck på det, för jag vill verkligen se på det just NU!


Nu ska jag strax dra mig till sängen, för jag ska läsa ur min bok. Det är redigt bra! Den heter "Tusen skärvor tillit" och handlar om ett par som är helt olika, och det gör att allt är megakomplicerat. Den är verkligen jobbig att läsa, för det händer saker hela tiden som man bara vill försöka pilla på så det blir bättre. Men jag ska säga er, att det är svårt, för skrivet är ju skrivet.

Okej, jo, jag är ganska trött, och ni får ha det.

God natt!

Future plans

Tankar om allt, }

Måste skriva efter gårdagens inlägg, att det där lät verkligen inte jätteuppiggande, men jag är ju som tur inte alltid sån. Jag är bäst på att vara glad också.

Idag har jag funderat på mitt liv, vad jag kommer att bli och växare vidare som. När jag satt och lyssnade på "We are the World" till Haiti, så fylldes jag verkligen av medkänsla för människorna där. Om jag hade kunnat hade jag åkt dit och försökt att hjälpa till, och det är verkligen något jag vill göra när jag blir äldre. Jag vill åka utomlands och prata med folk och prata. Det är inte alltid man kan hjälpa folk, men att hjälpa någon att lätta hjärtat är så viktigt, och det vet jag, tro mig. Det är värdefullt.

Jag vill kunna prata med kanske framförallt ungdomar. Om livet, och om allt som rör sig runt det. Ni får gärna tycka till om det, men jag vet vad jag vill, även om mina tankar kan flyga från lastbilschaffis till psykolog ibland. Men jag menar inte att jag vill vara en sån där jobbig schrank som alltid ställer frågor som "Hur känns det" eller "Hur ska du göra i denna situationen", nej, inte så.





Detta är dagens låt. Broken Door med Angel.

The headline

Tankar om allt, }

Hjälp. Usch vad jag är trött, och jag har så extremt mycket jag vill skriva ner.

Idag har jag gått och funderat massa på Pappa igen, dvs, jag har haft en lite "vara-nere"-dag. Alla har sådana dagar tror jag, och jag tror det är viktigt att dela med sig av dem också.

(Liten sak bara. Jag blir så trött när alla skriver till mig på Facebook. Jag är inne där för att bara kika, inte chatta med jobbiga killar som inte vill nåt. Och snälla Vidar, sluta härmas, och Hanna, sluta skratta, jag ser dig.)

När jag körde till Sara i helgen, så åkte jag förbi utkanten av Fotskäl, där jag bodde innan. jag var sååå nära att köra rundan runt Vilgsberg där Filip bor för att se om vårat hus ser ut som det ska. (Det är vårat hus. Mitt hus. Kommer alltid att vara, och jag hatar att det är så förstört av de som köpte de efter oss, det är inte de som bor där nu, men jaja. De målade Pappas tak vitt. Det skulle varit träfärgat. Sen målade dom om ett rum som var vitt, helt till blått. BLÅTT! Fattar ni eller? Nej det gör ni inte, för ni vet inte hur det känns. Ni vet inte hur det känns att ha en pappa som är död, som man gråter över kanske varje dag, som man vet att man inte får träffa, som man inte ens fick säga hej då till. Och sen så drömmer man mardrömmar om att han kommer tillbaka och dör en gång till. Är det någon som ens kan försöka fatta? Svar nej.) Men jag körde upp mot Tostared iallafall. Jag vågade inte, kunde inte. Orkade inte ta chansen.

Jag vill ha dig tillbaka, Älskade Pappa. Jag saknar dig till max. Tears on my face.

The lookback

Resor, Tankar om allt, }

Och nu, till gårdagen, och idagdagen.

Jag åkte till Sara med moppen och sen tog vi oss via Erika till Göteborg, vi hade en trevlig shoppingtur och med mumsig kinamat och (tyvärr alldeles för mycket ) godis tog vi oss igenom dagen.

Jag har det mesta i huvudet, men ni ska få se några bilder som vi tog under dagen. (Om ni läser vidare får ni se vad jag (vi) tyckte om filmen vi såg.





Vi gick till Fyra Gott och köpte massor med godis!







Sara har numera en slags guld, eller silvertand. Välj ni.









Vi tog några pics vid Kungsportsplacet. Sara tycker att jag är skitsnygg. Jag förstår henne, man vågar ju inte säga något annat. Muuä.

Nu till filmen:
Vi såg Shutter Island som spelades av Leonardo Di Caprio och "han som är med i 13 snart 30". Saras ord. 
De handlade om Kalla kriget efter andra världskriget, och den utspelades på en ö dit psykiskt sjuka människor kom. Eller inte. De som kom dit BLEV sjuka, och till slut så drabbades man av psykiska störningar själv. Moahaha. Okej, nä inte det sista, men jag och Sara kunde känna av det lite sen iallafall. 

Vi fattade inte vad som hände i slutet, men det var tydligen inte meningen, men iallafall så var filmen skitbra, jag blev helt fast i den. 
Den är helt klart värd att se på!

Idag har jag och Sara varit på IKEA och gluttat. Jag råkade gå in i en aaaasskäggig gubbe, förlåt, man. ooooups. 

Sen har vi varit ute och gått med hundar som har mens, och sen har vi sprungit i åskväder och ätit hos Anna-Lisa på Bränna, treeevligt! Det kallas gästfrihet! Jag önskar att alla kunde vara såna! 

Efter det åkte jag helavägen hem. Tröligt som typ skit. Nu sitter jag här och drunknar i Hans Zimmer. Uaah! Snyft.  

The Day

Tankar om allt, }

Imorgon blir Dagen med det stora D:et. Äntligen så ska jag och Sara ha våran, jaa, vad ska man kalla det? SoS-dag?
För längesedan när vi skulle göra våran reseskildring så sa vi att efter den är inlämnad ska vi ha en trevlig dag i stan, vi ska gå på bio, shoppa, äta och ha massa skoj. Så imorn blir det äntligen! Vi ska se på Shutter Island, och jag kan väl säga senare vad jag tyckte om den.

Jag ska ta moppen till Saras place och sen får vi se när vi tar oss till Kungsbacka, hoppas det inte blir alltför tidigt bara, fast absolut inte för sent heller!

Sara, vi ska ha fett med skôj!

Watch and learn

Tankar om allt, }

Watcha min nya profilbild! Superdupervacker är jag!

Eller hur?

Våga inte säga något annat.

Surprise

Tankar om allt, }

Tänkte att jag skulle måla huvuden, som jag gjorde förr i tiden, så här kommer ett. Denna gången valde jag att måla av någon, istället för att hitta på. Och tyvärr är det så att min kamera har flippat av nån knäpp anledning så jag har inte många bilder kvar från Spanien, som tur är finns de på datorn, men jag tog ett av dem och zoomade in Ida och målade av henne här.





Ni får gärna kommentera, då blir jag bara glad!

Loosers

Tankar om allt, }

Dagen töntiga:

Jag går in till Karins klass för jag ska be henne låsa upp klassrummet bredvid.


En mes i sjuan: - FALUKORV! Åh, nej, jag menar SALAMI!

Någon annan stackare: - Men det är ju inte ens likt, eller vad menar du?

Mesen: - Men det är ju hon, SALAMI!


Haha! Mamma, vad trött man blir på dem. Som om man aldrig har hört det innan. Suck på de små sketna ungarna, men i och för sig; kul att de kan roa sig!
Tjiho! Det märks iallafall att vi i nian är större, mognare och erfarnare. Huh! I'm glad!

Oh no!

Tankar om allt, }

Idag fick jag reda på att jag har klarat mig i matten. Sikken lättnad! Göttigare har jag inte haft på länge.

Till Hanna:
Jag tittade in på Google för att se om filmen verkligen finns i Sverige, och gissa vad det stod!? Den kommer den 4 juni! Allt händer då ju!

• Min födelsedag

• Systers student

• Lilla OS

Som sagt. Allt händer. Men Hanna, om du bara tänker liiiite lite grann så kan du kanske fatta vad jag önskar mig i födelsedagspresent? Inte? Okej. Läs igen. 

 

Hanna!

Tankar om allt, }

Hanna L, läs detta nu, okej?

Jag tycker att du och jag ska ha en filmkväll/natt (?) någon gång snart. Jag vill se en film som heter "Dear John". Jag har inte sett trailern än, men den verkar skit bra!

Handling:

Medan soldaten John Teyree är i sin hemort två veckor träffar han college tjejen Savannah och på två veckor blir banden mellan dem starkare än vad man kan ana. Tyvärr måste John tillbaka till armen men deras kärlek lever fortfarande kvar och de kommande 12 månaderna skriver de brev till varandra om allt som händer dem. Men kärleken prövas när 11 september attacken inträffar 2001 och John bestämmer sig att fortsätta i armen. Kan kärleken överleva och stå kvar?

Han som har gjort denna har gjort "A walk to remember" också. Därför kan jag nästan säga att den är bra nu. höhö.

Jag laddar upp trailern här, så kan jag också kika på den.

Har du några andra filmförslag, eller om någon annan har för oss? Eller, om någon är sugen på att ha en masskväll, dvs, med mer folk, säg till eller ropa högt. Jag är på!

Love

Tankar om allt, }




Tyler Hilton makes my days. He's awesome, wonderful, amasing. Love him.

Ni måste lyssna på denna, jag kan ha lagt ut den innan men denna versionen är verkligen hur vacker som helst, och jag slutar nog aldrig att tycka om honom. jag vill åka på hans konserter, fatt vad underbart det hade varit. Jag vet att jag nästan bara babblar om honom, men han är min räddare, my savior.



Alla dagar är den andra lik, men jag lever, jag är glad, och jag är nöjd. Jag har egentligen inget att klaga på, men andra kan klaga på hur mycket de vill, för jag är nöjd!


Jag vill tacka mina underbara, alltid stöttande, bästa vänner, Sara och Hanna för den fantastiska kvällen vi hade i lördags. Vi hade en SPAkväll, som jag kanske nämnde, och det var så skönt! Kopplade av i flera timmar till plinkplonkmusik, massage och spikmatta m.m.


Ida, snart vill jag ha en ny bloggdesing igen, du vet aldrig nöjd serru. Funderar på att kika på nätet om det finns nån som faller mig i smaken, I'll tell ya when I'm there. Thank you for beeing.

Paranormal Activity

Tankar om allt, }

Såja, här sitter jag nu igen och bara.. bara sitter. Jag är trött, och snart kommer Sara och Hanna på besök och vi ska ha SPA lite sådär mysigt så.



Igår åkte jag by moppe till Skene där jag efter ungefär två megalånga timmar träffade Syster Emilia! Hemskt kul att se henne igen! Vi hade redigt kul, först så skulle vi äta på Casablanca, alltid lika kul. Mycket snack och flums och flams, men det är så vi är. Och på tal om restaurangen, han kinesen som jobbar där är sjukt social! Så social så han frågar om maten är god, två gånger i rad. Det ni!


Sen skulle vi till Willy's och köpa Ben&Jerry's, och vi hade bara sju minuter på oss, så vi skulle betala, men så cpa hela kortapparaten i fem minuter! Så vi stod och babbla bebisspråk till den, vilket hjälpte ibland.

Emilia: Snälla sak, kom igen är du snäll!

Kinesen: Du får nog säga lite mer.. Haha
(Bara så ni vet, så är hans skratt skitroligt, så jag stod mest och fnissa åt honom)

Vi hade två minuter, och skulle till Willy's, men då sa kinesen att vi kunde ju ta Konsum, så sprang dit, Emiliatrodde att det var det som var willy's, men hon hade feeel!





Så vi sprang med Friterad kyckling och ris i magen, och kom fram... Precis när en tjej på insidan låste. Gaah!



Vi fortsatte till Hemmakväll (i mitt hjärta Videomix) och där stod Nisse i kassan och såg glad ut.

Vi köpte fett mycket godis och vi hyrde Paranormal Activity. Oh yeah, den var spännande! Rekommenderas mitt i natten, typ vid två, och man måste ha nån med sig för annars kanske man bajsar på sig eler nåt, för den var creepy!


Vi hade iallafall en super kväll och natt men kunde tyvärr inte snacka så mycket som vi ville.. Pyshpysh. Men det blev litegranna, och det får vi vara glada för. Det är ju alltid trevligt med nåt, eller hur? Jo, jag vet.



Strax ska jag över till grannens place och städa. Nej, det är för att vi ska låna ett rum där, jag vet, det låter knäppt, men ni hade förstått om jag hade berättat. Höh.

Jag är megatrött, det märker ni. Inte? Nehepp, men är så det är. Whut? Vad skrev jag? Okej, vänd på orden.



Sikket inlägg! ha?!

Longing

Alltiallo, Tankar om allt, }

Nu vill jag ha sommarlov, jag vill ha sol, bad, chill.

Önskar att allt kunde funka lite bättre med saker och ting, att man inte går omkring och undviker folk bara sådär. Så grymt barnsligt enligt mig. Men visst, fortsätt du.


Jag längtar otroligt mycket tills på fredag, då blir det fett kul i Skene med bsta syster Emilia!

Sen på lördag blir det antagligen SPA med Sara och Hanna. Annika kunde inte för hon ska till Stockhom och kolla på Lady Gaga. Suck Annika. Suck. Hon är inte bra.

Den 21 maj blir det också massa kul, för då har Kråkan ladugårn! Då ska här mjölkas! I love kossor! Wiihoo!

Time for change

Alltiallo, Tankar om allt, }

Nu byter jag stil på bloggen. Inte stil med text och så, utan bara utseendet. Trivdes aldrig med det gråa. Det var lite daskigt om ni förstår hur jag menar.

So here it is, tjejigt och feminint. För en stund iallafall.

Replay

Alltiallo, Tankar om allt, }

I wonder how,
I wonder why?



Har varken kunnat bättra på, eller försämra det som är omkring just nu. Men det tas säkert om hand på måndag, eller så skiter vi i det. Det är ingen idé egentligen att bråka, men vad gör man när folk går en på nerverna och ända in, så man själv undrar vad man sysslar med. Nu låter jag lite psyko, men så farligt är det inte egentligen. Promise.
Frågan är hur allt kommer att bli sen. I värsta fall tappar vi all kontakt och allt vi haft, i ett bättre fall (som inte känns så trovärdigt) så kommer vi bli som vanligt igen, men det är väl lite småförändringar här och var, för att man inte ska trampa någon på tårna.

Anyway, nu sitter jag och tittar om OC igen. Dagen har varit mer än kelig, alla har sitt slit och släp, medans jag sitter och gör ingenting.