musicandlyrix

Ännu en uppdatering av tillvaron

Funderingar, }

Träningen - Usch, vill egentligen inte ens skriva om den. Har inte någon vidare kondition just nu, och musklerna har inte fått kämpa på ett bra tag nu. Varför? Jo, för jag har jobbat så mycket, gått över från dag- och kvällsjobb till att jobba natt hela sommaren. Jag har även dragit på mig en inflammation vilket gör att jag äter penicillin för tillfället, och då känns det dumt att träna. Man ska inte träna då.
Jag var faktiskt ute förra veckan på en riktigt bra löprunda. Det var stenhårda intervaller blandat med olika övningar vid olika stopp. Oj vad jag hade saknat det!
En annan sak som är lite tråkigt, det är att jag har så få träningskompisar. Ingen är så motiverad till mina löppass eller så är det aldrig någon som riktigt har tid. Jag tycker ju om att både träna ihop med någon också!
 
 
Jobbet - Ja jobbet ja. Har alltså bytt ifrån att jobba dagtid till att under hela sommaren endast jobba natt. Jag har inte ångrat det en enda sekund. Förra sommaren var det jobb varenda dag. Jag kände aldrig att jag var ledig på riktigt. Fem dagars ledighet i Juli och ändå få ut så lite i lön som jag fick - never again.
Nu jobbar jag oftast tre nätter i rad och är ledig fyra dagar. Så mycket bättre. Men självklart blir man väldigt slö då man ska vaka av, men jag är nöjd ändå. Har jag nu plötsligt börjat gilla mitt jobb mer än tidigare? Kanske något. Jag fick ett vikariat på en annan avdelning än den jag jobbat mest på, och vilken skillnad! Det var verkligen skillnad som var till något bättre! Men självklart är jag sugen på annat jobb men jag kan inte byta nu eftersom jag flyr landet i oktober.
 
Boendet - Just nu bor jag kvar i min etta. Min trånga, pyttelilla etta. Förstår inte att jag bott där i ett och ett halvt år. Hade jag bott kvar i Sverige hade jag definitivt flyttat till något annat ställe. Jag blir så instängd. Jag har ingen balkong eller uteplats över huvud taget, och ska jag ut så är det för att handla ungefär. Och det kan jag ju inte hålla på att göra hela tiden. Så när jag kommer hem från Min Resa så hoppas jag på att jag kan bo på landet. Förhoppningsvis hyra något litet hus där jag kan ha en katt och ett par getter. Om jag inte ska vidare förståss. Jag kanske får mersmak på att resa? Vilket jag kanske ska skriva mer om i nästa punkt, som kort och gott blir:
 
Resplaner - Ja nu händer det ju äntligen lite saker i mitt liv. Som ni kanske läst tidigare så väntar mitt livs största resa i oktober. Australien. Obestämd tid. Så fantastiskt, nervkittlande och kusligt roligt det kommer bli! Ibland vågar jag inte ens tänka på vad jag och Molly egentligen gett oss in på. Men det jag vet är att detta är så himla bra. Och jag är så stolt över att jag faktiskt klickade på "Köp biljett". Allt är klart, det är bara att åka. Okej, nästan. Lite försäkringar ska ordnas och packningen ska gås igenom en hel del gånger innan vi sitter på flyget. I skrivandets stund är det 93 dagar och drygt 15 timmar kvar innan vi lyfter från Landvetter.
En annan sak, på tal om att resa, det är att innan denna resan blir av så ska jag besöka fyra andra nya länder. Och det sker redan nästa vecka. På onsdag ska jag för första gången i mitt liv få uppleva en husvagnssemester. Jag ska få följa med Isabella och hennes föräldrar ner till Kroatien. Vilken grej, va?! Ska bli riktigt spännande och jag ser verkligen fram emot att ligga i plurret hela dagarna samt äta massor med mat och dricka en och annan flarra öl. Mumma.
 
Detta är alltså i stort sett mitt liv just nu. Är riktigt glad över att något så stort som en resa till andra sidan jordklotet ligger och väntar. Det kan inte bli större.

Kålmården

Resor, }



För exakt en vecka sedan befann jag mig på ett hotell i Skavsta. Familjen minus Samuel åkte på tripp destination Kålmården. 

Kan tyvärr inte rekommendera hotellet vi sov på. Det var ett quick-sleep rum vi sov i och det var riktigt varmt därinne och det gick knappt att vädra. Frukosten var inte heller så bra. Det på bilden under var ungefär allt man kunde välja mellan. Menmen, det var en kul tripp ändå! Kålmården väntade! 

Här kommer lite bilder från djurparken








Såå glad över att få gosa med mitt framtidsdjur!