musicandlyrix

Too spoon to say?

Tankar om allt, }

Efter att ha sett det första avsnittet av Sveriges TopModel så känner jag spontant:

Nu går jag och lägger mig!


För övrigt så är Sibel en jobbig person.





Godnatt mina raringar!

31 Januari ~ Winter is all over you

Tankar om allt, }

Nu biter kylan i kinderna! Dags att lägga på sig lite mer..
Försöker både med mat och kläder.

Efter skolan idag ska jag antagligen åka skridskor nere på gärdet. Visst låter det fantastiskt? Ska kolla efter om någon vill vara med sen.


Ha en fin dag alla!

Yuji+obata+1_large

Förresten, ta och lyssna på First Aid Kit's Winter is all over You. Fantastisk!

30 Januari ~ Det där med att vara människa...

Tankar om allt, }

Visst är det häftigt?

Läs denna noggrant.
 

Den säger sjukt mycket. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om den, men idag kan ni få reflektera mest själva. Ska bara skriva lite..

Anledningen till varför jag lägger ut längre inlägg om Vänskap, Respekt, Förtroende m.m. är för att just dessa saker kan man säga förbryllar mig mest. Men det omfattande ordet är ändå LIVET. Life.

Life is short. Appreciate every last bite of everything you eat.

Men det menas inte alltid den där goda kakan du åt innan, eller smörgåsen med keso på. Everything you eat är även saker du äter med dina sinnen. Allt det du ser, känner, luktar på, lyssnar på, ta vara på det. Stanna upp och inse att livet är ändå så mycket mer. Så mycket mer än bara skola. Mer än bara jobb. Mer än träning, ja listan är lång! Ärligt talat så slutar den aldrig, för hela tiden poppar det upp nya saker som förgyller tillvaron. 

Att vara människa.

En på 6 470 818 671 st, som Peyton i One Tree Hill säger.

Livet är för Dig. Det är för Mig. Det är för Oss!

Tokar bland bokar

Tankar om allt, }

Promenaden var underbar! Först på tok för kallt, men sedan när man väl kom in i skogen och det inte blåste så mycket så var det jättehärligt!



 




Vi pratade om allt mellan himmel och jord, och det var redigt gött att bara tjöta av sig!! Verkligen!

A walk to talk

Tankar om allt, }

Nu är det dags för något som jag och Molly sagt i hundra år! Vi ska walka bort walkarna! Inte för att vi har så värst många, men iallafall!

Vi ska ta den lååånga rundan i våran förträffliga bokskog!
Bilder kommer senare!

Gymnasten Molly Fondelius har opererat sitt skadade korsband och nu tvingas hon ta det lugnt ett tag framöver. Helst av allt hade Hyssnatjejen velat vara ute och träna på golvet i Almåshallen, även om det vid det här tillfället är cheerleaders som tränar i bakgrunden.

Finaste Molly!

29 Januari

Tankar om allt, }

God morgon

Jag älskar nya talanger. Jag älskar gamla bra låtar.
Nu kombinerar vi!

Max Schneider med Breakeven

28 Januari ~ Visa respekt

Tankar om allt, }

Vänskap bygger på två saker.
Respekt och förtroende.
Båda faktorerna måste finnas med.
Och det måste vara ömsesidigt.
Man kan ha respekt för någon,
 men har man inget förtroende
 så vittrar vänskapen sönder.


~ Stieg Larsson ~





Stieg Larsson, den mannen hade förnuft. Han visste hur det hela fungerade, och han kunde verkligen sätta orden på det hela.

Jag behöver inte visa respekt om jag inte vill, men av ren artighet försöker jag göra det mot alla människor jag känner. Alla förtjänar respekt.

 Men vad är egentligen respekt?
För att säga det kort så kan man säga att Det är när man bemöter andra så som man själv vill bli behandlad.
Om jag ser någon med annorlunda utseende, något som jag finner är väldigt fult, så är det klart att jag respekterar den personen ändå. Det är inte min grej att förändra alla och programmera om dem så de blir precis på det sättet jag vill ha dem. Nej, ingen har fått den uppgiften. Det är helt och fullt personens egna ansvar. Det är jag som ansvarar för mig själv, för hur jag beter mig, och för saker jag gör.
Så om du kan respektera dig själv så ska du kunna respektera personen bredvid.
Om du inte kan respektera personen bredvid, håll då käften och vänta tills du verkligen förstår vad respekt innebär.


27 Januari ~ Tänk nu efter, före

Tankar om allt, }

Viktoria och jag. Sikket oslagbart team! Vi med våra muskler, vi tar oss i ur och skur till vårt kära gym, vårt andra hem!

Idag körde jag Stenhårt på afron, samtidigt som Viktoria byggde upp musklerna på Kettlebellen, den jag testade i tisdags. Förresten, Vickis, jag glömde säga Bra Gjort, att du gick på den tillslut iallafall! Du är bäst!
Efter detta körde vi det vi är bäst på. Alltså nu menar jag inte att vi är bäst och kan slå alla i bänkpress, men jag menar att vi är SÅ bra på att peppa varandra så vi verkligen ger järnet! Vi borde klappa oss själva på alla axlar vi kan hitta! 

Matteus var också med på gymmet, men han körde sitt race när vi var på passen. Sen satt den snälle lille mannen och väntade på oss i ungefär två timmar. Oj då.. Men sen hade vi en trevlig bussfärd hemåt, men mycket snack vilket var väl behövligt!


Efter På Spåret-tittande och lite allmänt strö så är det nu dags för mig att slagga som det så vackert heter.

Jag säger tack för idag, slut för idag!


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig




Gå och lägg er, besserwizzrar!

Tankar om allt, }

Nu har jag precis sett debatten på svt. Jag såg på facebook att Masoud, killen som var med i Backabranden, skrev att se inte debatten, så det är klart jag såg den ändå!
Snacka om att kränka de med funktionshinder. Helt sjukt. Blir så irriterad på bessewizzrar som verkligen tror att de är något. Gå och lägg er!

Jag ska visserligen gå och lägga mig, men jag är FÖR programmet Mot alla odds. Helt klart.

Godnatt!

26 Januari

Tankar om allt, }

Goddagens!

Idag har jag varit med i hemtjänsten och flängt runt lite. Jag var med den underbaraste Roberta. Så extremt härlig människa! Vi har skrattat, hjälpt folk, och även tagit en liten sväng med bilen ut på åkern, tjohej!


Nu är det som så, att jag ska ta mig till bussen. Jag ska åka till Horred, till Cecilia, världens mest allmänbildade kvinna. Jag ska ta dit min samhällsuppgift och sitta där med den. Smart va?



Nu ska jag bara prata liite mer om tandställningen.. Det känns något bättre i munnen idag. Kan nästan äta makaroner nu.. Det har jag ätit nu till lunch, samt vaniljsås till efterätt. Det här är inte kul! Jag kan ju inte träna! För det får jag inte om jag inte äter, det är mitt motto(?).



Jag kommer tillbaks ikväll, ha det fantastiskt!




Älskade vän!

25 Januari ~ I eldens spår

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Detta var klart den bästa dagen på länge!


Imorse så åkte vi mot Karholmen, och kom fram efter ett antal felkörningar. På Karholmen finns ett övningsfält för Göteborgs brandmän där vi också skulle göra något, men vi hade ingen aning om vad. Det visade sig iallafall att vi skulle släcka en gasolbrand. Lite konstigt tyckte jag, eftersom något sådant hade vi nog lätt kunnat göra "hemma" på stationen.

Efter detta moment så skulle vi åka och äta. Efter en bilfärd full med aggression så var vi nästan genast framme vid en restaurang. Där fanns två rätter. Biff Stroganof med tagliatelle, eller potatismos och fisk. Eftersom jag knappt kan äta någonting (kommer mer till det senare) fick jag ta lite potatismos och biffen. Såsen och moset gick att äta, men inget annat. Så fruktansvärt enerverande.

Nu kommer vi till det som var det bästa på hela dagen. Kanske lite konstigt att säga så, men det var något av det intressantaste jag gjort på väldigt länge. Vi åkte till Backaplan. Vi var inne i lokalen där det brann den 29 oktober 1998. Det var en Halloweenfest som var i full gång. ca 1,5 ton möbler hade burits ut i nödutgångens trappa vilket gjorde att den var helt igenbommad.
Fyra killar som ville på denna festen kände inte för att betala dessa 40 kronor som det kostade. Alltså fick de inte komma in, så efter ett tag av ilskenheter tände de på alla möbler som stod i trappuppgången. Inte så smart. Detta kostade till slut 63 människors liv, och alldeles för många skadades.
Alla skadades. Skadades psykiskt. Även familjer, vänner, bekanta. Så fruktansvärt tragiskt.

På Backaplan fick vi lyssna på en föreläsning av tre personer. Det var en svengelsk kvinna som jobbade inom nån brandorganisation, en kille som hette Milorad, och en som hette Masoud. 



Detta är Milorad. Jag trodde han arbetade inom någon brandorganisation också, tills han sa att han också var på festen och att hans ben var bortamputerat.

Där var också


Masoud.
Jag tycker han är en fantastisk person. Han vet vad livet kostar, och hur lätt det kan gå åt skogen.
Grymt stark kille.

Dessa båda spenderade 1 resp. 2 hela månader helt medvetslösa efter branden. De tog sig ur sjukhusens fångenskaper och har idag lyckats på riktigt bra liv. Men det är klart, sorgen finns alltid där. Det kommer den alltid att göra. Det är så med alla trauman, och de kan inte mätas.



När vi skulle tacka för oss så gav vi dem en varm applåd, och några, inklusive jag, gick fram och tackade i hand. Hans hand har bara tummen och som en vanlig handflata, och det var väldigt annorlunda att hälsa i den handen. Men den andra stumpen han har nuddade han ovanpå min hand, precis som alla gör, fast med den andra handen. Jag är kanske udda, men jag tyckte detta var så fint på något sätt. Han visade någon slags glädje som man inte kan sätta ord på. Fin kille.

Det frågades också igen om vi inte hade några frågor, men de var inte så många. Det var nog nästan inga alls, eftersom de flesta var nog ganska tagna av allt de hade att säga, men plötsligt säger Daniel, en kompis i klassen såhär:

Du, alltså jag såg en bild på dig där borta, du sa att det var från Holland. (Här tänkte jag inte så mycket, kanske var det något med själva resandet? Men nähedå:) Där hade du en redig kalufs! 

Alla brast ut i skratt i några få sekunder. Och OJ vad vi skrattade! Masoud kunde inte heller hålla sig, och alla tyckte verkligen det var hur roligt som helst! Käre barn. Det kommer leva kvar länge!


Något som jag glömde berätta om var det som nog är det finaste som finns bevarat från branden. En vägg. Ja, det är sant. Men på denna väggen finns ett avtryck av kärlek som ingen kan beskriva. Låt mig berätta.

Det var en tjej, en katolsk tjej, som hade sällskap med en muslimsk kille. Det gillades inte av deras familjer att de umgås, ännu mindre att de gick på fest tillsammans. Jag tror inte ens att tjejens föräldrar ens var här den kvällen.
När det började brinna så dog många inne, många i jackrummet eftersom de trodde att man faktiskt kunde överleva där. Denna muslimske killen erbjuder sig att lyfta upp sin flickvän till fönstret som sitter en bra bit upp, men hon är höjdrädd och vill absolut inte lämna sin älskade pojkvän. Så de sätter sig ner vid väggen. Han håller handen om henne, och efter dem blir det ett avtryck. Med kärlek.



Kan ni se hur de håller om varandra?

Det tog, jag tror det var runt 300-400 timmar att skära ut denna väggen. Det berodde inte på att det var svårt, utan de som skar ut den drabbades om och om igen av sådana känslobrott, så de fick avbryta flera gånger.





Detta var bara en liten liten del av det som jag varit med om idag.

Jag har också varit med om en ypperlig och rolig biltur med bästa Sara och Brandmannen Mattias, aggressionsutbrott av mig själv på min tandställning, jag har varit på kören osv. Osv.

Alltså tandställningen. Jag tror jag hatar den. Jag har gråtit floder nu ikväll för att det är så fruktansvärt hemskt. Jag kan inte äta någonting, förutom soppa, puréer m.m, och det är så extremt frustrerande eftersom jag mår jättedåligt när jag inte har någon mat i magen. USCH. Det gör ont hela tiden, den spelar nästan ingen roll vad jag gör. Inte ens skölja med flour funkar, och hur jobbigt kan det vara på en skala? Nä, eller hur..


Nu ska jag nog sluta skriva snart. Men som jag sa, jag skulle berätta allt!

Om ni tycker jag har missat något så säg till! Jag berättar mer!


24 Januari ~ Dagen då vilddjuret fångades i en på tok för liten bur

Tankar om allt, }

Så. Nu är rälsen inne!

Det var inte alls så farligt att sätta in den, men nu känner jag att skavsåren börjar komma och att tänderna ömmar mer och mer. Jag får ha med mig ett par värktabletter imorgon då vi ska på utflykt med räddningstjänten. Vet ni vad? Vi ska först till Kavholmen, och sedan till Backa! Alltså där den stora diskoteksbranden ägde rum i slutet av förra decenniet. Det ska bli otroligt spännande, och jag ska berätta om allt sen, jag lovar!

Nu ska ni få se hur lilla jag ser ut.
Först så tyckte jag inte det var så hemskt, men nu så börjar det bli tråkigare och tråkigare.. Och jag ska ha den i typ ett år!! Ojoj.



Haha, sött va?

Jag har förresten lila gummiband på den om ni ville veta det.
Tandläkaren tyckte att jag var en sund människa när jag sa "när jag ändå kan, så kan jag skoja till det!"


Nu ska jag kanske ta en titt på samhällsuppgiften, kanske inte. Vi får se

Hej då

23 Januari

Tankar om allt, }

Hej o hå!

Vill ni veta vad jag fullkomligt älskar?
Nej, det är inte att peta mig i naveln. Det är inte att dallra med näsborrarna, och det är inte att kittla Viktoria så hon ger mig en käftsmäll. Det sista var dock nära, för hon är nog en av de roligaste människor jag vet!

Nej, svaret är... Att äta som en häst efter en lyckad träning. Oja!

Det har jag gjort idag.
Jag körde functional athletics och sedan gymmade jag i en timma. Alldeles fantastiskt. När jag kom hem åt jag:

2 ägg

1 pkt bacon

två grova ostmackor

1 superstor morot


Varför åt jag moroten?

Jo, 1. Jag tycker om morötter. 2. Särskilt det där söta i mitten. 3. Jag ser att det är träning i att äta morötter för att käkarna får sig en rejäl omgång. 4. (Hör och häpna, it's official!) Jag ska sätta in min tandställning imorn.

JA, Ni hörde rätt!! Dags att bli ful, för att sedan visa alla mitt nya snygga, läckra, skinande leende! 



Och med det säger jag Godnatt. Hoppas alla får en bra sömn.


Nu ska jag ta kort på mina tänder.

22 Januari

Tankar om allt, }

Nu kommer här lite bilder på vad jag hade för mig igår. 

Det var dags för den årliga Julgransplundringen hon min halvsyster Cecilia. Det var god mat, härlig släkt och roliga lekar. Precis som det ska vara.

 
Jag var mycket med denna lilla underbaring. Söt tjej den där Adeline! Och hon var jättestolt över att en halvtimma innan kalaset fick hon en lillebror! En Agathon! Snygga namn, inte sant?


Tjöt i alla dess mängder


 Och ännu mer bus med lill-Fia


Samt en av dessa galna lekar.

.

Tankar om allt, }

Vad säger ni om detta varje kväll? Hmm, det borde jag nog börja syssla med nästa vecka då mitt gymkort tar slut. Jag kan ju inte köpa ett nytt nu när praktiken börjar osv.

95771929545404357_ynsofuai_c_large

21 Januari

Tankar om allt, }



Dags för Julgransplundring!

Bilder kommer senare!

20 Januari

Tankar om allt, }

Nu hände det inte så mycket här på bloggen på ett par dagar, men jag ska ändra på't mina vänner.

Skriver nu otroligt kort om vad jag har gjort, eftersom klockan är långt över läggdags (som vanligt) för en sån trött liten vilding som mig.

Igår:

Jobb 7-12

Tandläkaren

Filmkväll hos André


Idag:

Sovmorgon med mening - alldeles fantastiskt, ni borde prova!

Skola. En och en halv lektion

Träning - Afrodans en timma, samt gymma 1,5 timme till

KU


Detta är alltså vad som skett. Inte så mycket mer.
Nu måste jag verkligen sova, för imorgon händer det grejjer! Om jag säger såhär: Julgransplundring! Låter det intressant?


 

old times

18 Januari ~ Och sent omsider, cider

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Efter en dag med trafikolyckor på räddningstjänsten, en härlig löprunda nyss, och slukade nudlar så ska jag dra mig mot min säng.

Imorn ska jag till tandläkaren igen. Får kanske reda på när tågrälsen ska in..


Hoppas ni alla har haft en fin dag! Det är inte säkert att jag kan blogga imorgon, men ni får väl hoppas på det bästa helt enkelt!

18 Januari

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Nu är klockan sju på morgonen och jag är klar! Tror jag. Jag har inte stressat, men hoppas dagen blir bra ändå.
Längtar framåt gör jag iallafall! Ska till räddningstjänsten, och nu håller vi på med trafikolyckor, och idag blir det praktiskt! Tjoho! Jag är glad!


Nu måste jag borsta tänderna.

Puss ut

17 Januari ~ From this moment, let's go forward

Tankar om allt, }

Att ha en stressig morgon är tydligen något bra. Då funkar plugget fint, och då blir man glad.

Fast att ha en stressig morgon gör att man missar andra saker eftersom kroppen agerar snabbare än hjärnan. Men det menar jag att jag vet ju att jag ska ta mig till bussen, men kommer dock inte ihåg vad det är jag ska ha med mig i väskan. Klurigt, jotack, jag vet!


Men vilken dag jag har haft! Helt kanon!
Jag mår riktigt bra även fast jag glömde gympakläderna och struntade i att vara nyttig. Haha, kan ni fatta?


Jag måste också säga att jag har världens bästa vänner. Åh vad bra de är!
Jag har dock bråkat väldigt mycket med en av mina absolut bästa vänner, vilket inte alls har gjort att jag har mått bra. Nä, inte alls. Men nu SKA det vända. Nu SKA det bli ändring på detta. Det hoppas jag till 100% på.

Jag bad om en kram från denna personen idag, och jag kände att där släppte den spärren, eller där rasade en stor bit av den väggen som vi har byggt upp. GÖTTANS BANANER!

Pure happiness

Tankar om allt, }



Mitt Älskade fadderbarn. Guds fantastiska present!

Jag har pratat med henne i telefon! Kan knappt förstå det själv att hon är snart två år gammal! Hon är den sötaste Pärlan på jorden! Åh, som jag älskar henne!
När jag pratade med henne i telefon så skrattade hon och fnissade så jag blev alldeles varm i hela hjärtat! Kan inte sluta skriva om hur fantastiskt underbar hon är!

Och vet ni vad? Hon ska bli storasyster! Ja, det är sant! Och jag är så glad så det spritter i hela kroppen!

.

Tankar om allt, }

16 Januari ~ Ny design

Tankar om allt, }

Nu byter jag design!

Den andra var skräp, och jag kan inte säga att denna är den snyggaste heller, men klart bättre än den förra.


Ikväll ska jag försöka plugga. Har iochförsig försökt i mer än en timme nu, men det har inte gått. Äsch, nu får jag faktiskt ta och anstränga mig!

Vi hörs!




En liten tös i sina bästa år!

15 Januari

Tankar om allt, }

Goder afton!

Jag vet att jag inte bloggade igår, men saken var den att jag var inte hemma. Jag var på körläger. Våran lilla futtiga kör hade ett läger (om man ens kan kalla det för det) i församlingshemmet, där vi sjöng, sjöng, sjöng och sjöng. Vi har satt tänderna i Händels Messias som ska sjungas för fulla muggar i Luleå i mars. Det blir fett.

Jag och Kajsa-Lena sov dock inte över där, utan vi åkte hem till henne och sov som små prinsessor. Fantasiskt gott må jag säga! Det var längesen jag sov så gott som jag gjorde där! Lovely!

Vi skulle sedan upp vid halv åtta, men vi satte klockan på tio över sju för att det är så skönt att snooza, och hur gick det? Jo, vi snoozade så länge så vi gick inte upp förrän kvart över åtta. Men jag gillar att försova mig. Fast jag ogillar stressen efteråt.. Oja, men vi hann, det gjorde vi.

Så idag så sjöng vi också en del sånger i kyrkan, och jag skulle sjungt solo, men ballade ur litegrann, så jag hade Jessica som stöd vilket gick jättebra!

"Blinda som ej kunnat se, döva börjar höra.."


Idag har jag inte gjort så mycket mer än att jag tog en långpromenad med jycken, sov i två timmar och sedan har jag väl bara suttit vid datorn.. Äsch, det är tillåtet!

Imorgon ska jag upp och träna innan skolan, och även köra dubbelpass på eftermiddagen. Det blir bra.



Jag säger tack och hej, för nu går jag och lägger mig!

13 Januari ~ Bekväm avlastning

Tankar om allt, }

Dags för mig att slänga upp helt random meningar.

1. Att någon i ens egen ålder gifter sig är sjukt. Särskilt när hon går i min klass.

2. Att jag inte ska få en prins på en vit häst, utan på en åsna är ganska roligt.

3. Att få höra att jag sysslar med avguderi bara för att jag vill bli brandman irriterar jag mig på.

4. Att morgondagen kommer att spenderas med mestadels jobbiga människor tär på mig.

5. Jag är jättesmal. Och spinkig. Jag vill bli större, men det hjälper inte, hur mycket jag än proppar i mig.

6. Mitt rum är jättestökigt, även fast det var jätterent och fin för några dagar sen.

7. Om någon säger något snäll (eller elakt) till mig, så lär jag alltid komma ihåg det.

8. Folk som ljuger är jag allergiska mot.

9. Jag förstår mig inte alls på livet. Ibland känns det som att jag är död.

10. Jag är nog bäst i världen på att fundera. Ge mig en av livets större gåtor så ska jag försöka komma på svaret om det finns något!

12 Januari

Tankar om allt, }

God morgon!

Vet att klockan är kanske mitt på dagen, men det är ändå morgon för mig. Jag sov till kvart i elva! Ganska sjukt, men underbart härligt! Visst, jag vaknade en gång vid halv nio av att mamma bankade på mitt fönster, och jag förstod ingenting. Det visade sig att min lillebror hade låst dörren när mamma skulle skjutsa honom till skolan, och mamma hade ingen nyckel med sig, så då gjorde hon så haha. Udda!

Nu är klockan halv ett och jag ska jobba kl två. Har inte jobbat sen innan jul så det ska bli skönt att komma tillbaka. Ska nog även passa på att fråga om sommarjobb så jag får det kirrat. Tror jag kommer få det faktiskt.

Största problemet idag är vad jag ska ha med mig för middag till jobbet.. Har inte en blekaste aning om vad jag ska ha. Tycker det är så sjukt tråkigt med makaroner, och potatis är ju inte ens så gott haha. Kräsen unge här!


Nehepp, nu ska jag nog ta och lägga en mask på ansiktet så jag fräshas upp lite.


Ha en fin dag alla!

11 Januari

Tankar om allt, }

Räddningstjänsten var idag!

Vi har nu börjat med trafikolyckor. Jätteintressant, och ungefär hela dagen idag gick åt att bara suga i sig all den fakta de gav oss. Vi satte även nackkragar på varann, och drog av en motorcykelhjälm smidigt. Alltså med stabilicerad nacke.

Efter räddningstjänsten spelades det lite bandy, och sedan drog vi oss till gymmet efter lite krubb ifrån McDonalds..
Det blev lite spring, sedan megasvettigt afropass, och sedan lite magträning och armhävningar. Lagom, för nu är jag seg.

Säger godnatt nu, och hoppas ni kan sova gott!

Imorgon har jag sovmorgon, och börjar inte jobba förrän kl 14.. Härligt!!



Denna mannen är så sjukt rolig, och snygger!

Youtubea på thecomputernerd01 så ser ni!

10 Januari

Tankar om allt, }

Då var denna dagen över.


Idag började skolan igen, och USCH säger jag bara! Pain is the ass!

Jag har inte så mycket mer att komma med idag faktiskt.. Har räddningstjänsten imorgon igen, vilket gör mig så glad!!

Nu ska jag sova!

Kram på Alla.

It's getting so much better

Tankar om allt, }

OJ!

Som det går undan nu alltså!

Idag så åkte jag med kära Annika till stan, för vi kände för att sluta detta korta jullov med något så härligt som att shoppa. Först så tog vi oss till allas vårat Myrorna där jag hittade två saker.

Ett par gympaskor:


Och en kruka:



Bra va?

Istället för att köpa ett par skor som man kommer få massa skoskav och grejer i, så köper man ett par färdigingångna!
Och krukan.. Den är bara söt!



Efter stadsbesöket gymmade jag igen. Kalas!
Och eftersom Matteus var ganska så bra rastlös så fick jag med honom ikväll.
Först sprang jag ca tio minter, en kvart, sedan körde jag ett pass, Workout Express, sedan bänkpress, och efter det gick jag ner igen och körde Crosstraining, och sedan så körde jag faktiskt Afro!

Hör ni hur mycket det är eller?
Det var kanske inte superbra att köra så mycket på en gång, men jag gjorde det bara. Jag kände för det helt enkelt.

Nästa fråga blir då..: Hur ska jag kunna bygga upp mina muskler när jag är smal som en speta?
Jo, antagligen kommer det bli så att jag börjar med proteinpulver. Jag har inte något fett att bränna nästan, så jag behöver egentligen det som ett extra tillskott om jag ska bli starkare. Men för att jag ska göra detta måste jag verkligen ta reda på mycket innan, och fråga folk om råd.


Nu måste jag ta och sova. För imorgon, imorgon börjar det igen. SKIT OCKSÅ.


Hej då.

9 Januari

Tankar om allt, }

God morgon!

Snacka om att vakna upp med ett hjärta på tunga slag! Jag var så spänd, så nervös, så det fanns inte. Nej, inte nervös för att jag ska till Frölunda Torg med bästa Annika, och inte för att jag ska träna idag, utan för att snart är det ju verkligen dags för räddningstjänsten! Ojojoj, om jag ska vara såhär nervös får de nog lämna mig hemma haha. Eller inte, för jag SKA med! Kommer bli så sjukt roligt!







Nu måste jag skynda mig med frukosten, för sen åker vi!

Ha en skön dag alla, så skriver jag ikväll om vad som inhandlades, och hur det nya passet jag ska testa var. Workout express...

When you never succeed

Tankar om allt, }

Så sjukt irriterande när ens planer går i stöpet.

Om man ser fram emot något, varken stort eller smått, och det inte blir som man tänkt sig, såklart man blir irriterad då!
När jag tycker och vet att jag har rätt om någonting, och någon säger emot, att nä, så är det inte, då kan jag bli hemskt frustrerad. Även samma om någon inte inser vad som är bäst för personen. I vissa fall har man bara två olika enkla alternativ, och när personen inte inser det bästa då, då blir jag också frustrerad.

För jag är en bitter tonåring, chaalalalala!


Över och ut



8 Januari

Tankar om allt, }

Söndag. Igen.

Dags att slappa, ta det lugnt, och chilla.
Idag har jag varit i kyrkan, och efter det åkte jag och min bror hem till våran kära halvbror med familj. Jättemysigt! Älskar verkligen att vara där. Så spontant och gött liksom.



Mycket gammal bild. Kan dock meddela att jag fortfarande är lika snygg!

7 Januari ~ Detta med träningen

Tankar om allt, }

Den sjunde januari tvåtusentolv. (Nej, jag tror inte jorden går under detta året heller.)


Idag har jag och Viktoria varit sjukt duktiga! Vi hade bestämt sen några dagar tillbaka att denna morgonen skulle bli till en träningsmorgon för oss. Vi segade oss upp ur sängen och möttes sedan i Kinna där vi gick ner till gymmet.
Jag började att värma upp på löpband, och för typ första gången så värmde jag bara upp, och sprang inte mycket mer, för idag hade jag feta planer på att köra mycket armstyrka. That's what I did.

För en som inte känner mig, så är jag nästan en vekling tycker jag.. Jag slog dock mitt rekord i bänkpress. Än så länge kör vi mest med bara stången, och den väger 20. Den tog jag 26 gånger tror jag det var. Så det tar ju sig något iallafall! I början av veckan tog jag bara 15 max.

Sedan körde vi lite allt möjligt. Vi var duktiga och testade maskiner som vi aldrig tidigare vågat närma, så vi gjorde framsteg idag. Verkligen.



Nu har jag precis bokat in veckans pass. Det blev 4 styckna, men det är inte säkert jag går på alla, men det är ju ändå schysst att ha ett mål!

Måndag: Workout Express
Tisdag: Box
Onsdag: Afrodans
Fredag: Afrodans


Och vet ni vad? Räddningstjänsten börjar igen nu på onsdag! Guess who's happy?!

För övrigt är jag glad att det fortfarande heter räddningstjänst för oss. För nästa kull som går heter det räddningsmedicin. Haha, fuuuult!

6 Januari ~ That's why treasure hunt is so funny

Tankar om allt, }

Hej!

Det är alltså såhär det funkar att ha en vintage-mormor. Alldeles fantastiskt. Detta var vad jag fick mig hem denna gången. Allt finns inte på bilden heller. Fick en ullig matta också, samt en stor blå tekanna.



Visst är det fantastiskt att få hantlar av sin mormor? Jag trodde aldrig hon hade såna på vinden..! Mer fynd kommer garanterat att hittas!


Den orangea skivan verkar som mest intressant. När livet känns hårt heter den. Tio låtar som man blir glad av.

Den ska jag nog starta igång senare.


Ha det fint tills vidare!

5 Januari

Tankar om allt, }

Nu kommer ett nattinlägg.
Ska berätta imorgon vad jag hittade uppe på vinden. Sjukt mysigt att bröta där ska ni veta! Dit går jag och mormor nästa gång med har vi sagt!
'
'
Nu ska ni få se på galenskaparna:

4 Januari ~ At grandma's

Tankar om allt, }

Än så länge ha rjag lyckats att blogga varje dag minst en gång i år. Nu var det nära att jag inte hann, men som tur var så stack mormor på toaletten, och då tar jag över!
Jag befinner mig alltså hos mormor. Älskade mormor. Vi pratar om allt, chillar, och skojar. Hon är en sån där mormor som alla borde ha. Helt fantastisk!
Imorn ska vi göra något så sagolikt som att gå upp på den dammiga vinden och leta efter skatter i gamla kartonger. Visst låter det underbart? Det är det!
Nu tror jag mormor kissat klart.
Godnatt mina vänner!

Ge mig styrkan!

Tankar om allt, }

Sådär. Alldeles strax läggdags.

På gymmet testade jag att springa "brandmansvarianten" på löpbandet, bara för att, och det gick rätt bra för ajg la säga.. Man ska klara 3 km på mindre än 13 min 15 sek, och jag var bara tjugo sekunder för seg, så det ska allt bli bättre!

Sedan körde jag ett pass med box. Konstigt härligt jobbigt må jag säga! Massor med slag, lite sparkar, armhävningar, crunches, plankor, omvända situps och andra saker. Jobbigt, men nyttigt!

Gick in på en blogg som en tjej har, som tränar bra mycket vad jag förstår, och snodde en riktigt bra bild därifrån. Hoppas det var okej!



Motivation är ju så sjukt viktigt. Jag känner att den finns där nu, men perioderna när det är som bortblåst kommer la igen.. Usch, så hemskt jobbigt!


Nä, nu är det nog för idag.

Godnatt!

3 Januari

Tankar om allt, }

God middag!

Nu ska jag strax baka ur en fralldeg, och medans jag gör det gissar jag att Kajsa-Lena kommer hit. Då ska vi ta tag i dessa mangosar som jag fått av min kära mor. Ibland kan hon få alldeles lysande idéer!
Med dessa mangosar ska vi göra minimuffins, och den andra käkar vi nog upp.. Hoppas inte de är för hårda bara.

Jag håller också på att städar för fullt. Jag trodde aldrig det kunde bli så sjukt mycket hår efter denna byrackan!
Det är tur att hon inte är överallt i huset, och att vi bara har enplans..


Ikväll blir det träning igen. Haha, jag är riktigt på hugget! Idag blir det box. Vad jag förstår så är det mycket armträning, där man ska slå mot mitsar (heter det så?). Det behövs väldigt mycket armträning för mig om jag ska ta mig till brandmanslivet. Väldans mycket. Men jag ger inte upp hoppet. Nä, nu kör jag!


Ha en fin dag!

Jag gissar att bilder på muffins kommer upp senare.

Kramar



En bild på mig och Kompisen. En mycket saknad katt må jag säga!
Sen tycker jag att min stil där är exceptionell.

It has began

Tankar om allt, }

Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser.
Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.


Lucius A Seneca



Nu har jag precis ätit en jättemacka efter en fantastisk träning. Såhär fort har nog aldrig ett afropass gått. Det var en annan instruktör idag, och hon var inte lika bra som de andra, men på något vänster gick det snabbt ändå.
Efter afron blev det yttepytte gymmande och sedan åkte jag hemåt.

Skulle köra från bussen och hem, och för första gången gjorde jag ett ganska stort misstag. Väldigt löjligt haha. Jag skulle svänga av till höger, men bromsade på tok för lite så jag fick fortsätta rakt fram iallafall, så då belv det ett bra knixande lite längre fram. När jag sedan skulle samma sak fast åt vänster, gjorde jag samma grej igen. Bromsade för lite, men sedan hann jag bromsa mer så jag kunde svänga av. Sjukt onödigt.


Och där glömde jag att publicera inlägget. Gör det nu!

o&o

2 Januari ~ Future plans

Tankar om allt, }

God morgon. Väldigt god morgon.

Jag kunde faktiskt sova ut rätt länge idag. Ända till kvart i tio. Brukar i normalt fall aldrig kunna sova så länge, men idag gick det! 

Tänkte för stunden dela med mig lite av vad jag längtar efter. Japp, det är Australien vi snackar om!




Alltså titta bara! Tänk när jag firar nyår i Sydney.. Det blir grejjor!


Nu måste jag gå och sätta på mig kläder. Ha det fint!

1 Januari ~ A fresh start

Tankar om allt, }

Godkväll.

Idag har den första dagen, på detta nya året gått. Jag kan säga att firandet av det nya året blev en succé. Med fantastiska vänner, både nya och gamla, hade vi en alkoholfri, smått galen och vild eftermiddag, kväll, natt och morgon tillsammans.

Vi hade trerätters middag, mängder med dansande, skrockande skratt och jag bidrog även med lite snack i sömn.

Denna dagen har varit allmänt seg, men det gör absolut ingenting eftersom jag inte hade några större planer ändå. Har kollat upp hur träningen blir i veckan, och lite annat jag ska göra. Mer om detta imorgon, mina vänner!


Gott nytt år 2012 på er allihopa!