musicandlyrix

Jesus Christ, Superstar!

Tankar om allt, }

Jag har precis kommit hem från lilla Sandhult, och där har jag sjungt tillsammans med Nationella Ungdomskören och lite annat folk på en konsert. Vi sjöng lite ur Jesus Christ Superstar och andra sånger. Så Fantastiskt roligt! Ni anar inte!

På köpet gick jag så att jag fick en sånglektion med en tjej och hon lärde mig att sjunga bättre "dra i håret"-metoden. Det gick rätt bra, får träna mer när jag sjunger nästa gång.
Delar med mig av Hosanna. Vi sjöng nästan som den här. Killen i kören som sjunger Kaifas bit, sjöng otroligt bra..! Han sjöng till och med mörkare än vad killen i denna videon gör.. Rys lagom!
När tenorerna sjöng Jesus bitar, asså mamma mia vilken känsla!!!

27 Januari

Tankar om allt, }

Idag ska ni få ett ypperligt vacker bild på mig, och en låt.
Drar snart till jobbet, 14-21 och sedan sover jag hos systra mi, och imorn jobbar jag 7-16. Tufft men kul fördet mesta.
Puss på er, här kommer låten:
Nähepp? Nu fungerar det inte.. Gaah.
Om ni orkar kan ni söka på tuben på: Sad but True med Goot.
Ses!

24 Januari

Tankar om allt, }

Back to the business of a blogworld då.
Jag lyckades ta mig till jobbet i torsdags och fredags trots min förkyldness. Det är jobbigt, och lite skumt, för jag har fortfarande snuva som inte vill försvinna, och huvudvärk som gör svinont.
Men skolan har jag inte heller sluppit undan, så där har jag hängt idag. Som tur är blev matten inställd för läraren hade VAB så då kunde jag stryka ännu en mattedag bort från planeringen. Gött! Efter sista lektionen, tro jag, tralala, skulle jag hem, men icke. Då skulle vi lärlingsfolk ha medicinsk grundkurs. Men ärlige talat så gjorde det inte så mycket, för den läraren vi har i det är så sjukt go! Supermysig är hon! Och man lär sig jättelätt utan att behöva koncentrera sig så mycket.
Nähä, vad säger ni om en random bild?
Hämtar*
Väldigt suddig, men söt bild. Johannes här, han är i härma-åldern. Det är så här mamma gör förstår ni. Om man inte hittar hårklämmor tar man andra klämmor. Serrni!


Pssst! Det är bara en månad och två dagar kvar nu.. Innan jag och Sara drar till Göteborg horseshow!

Och juste! Jag hade redigt trevligt i lördags! Jag och söta nöten Hanna var i Götet och shoppade loss. Aaah. Gött det där. Fick köpt ett par jeans, tre tröjor och lite annat behövligt. Men det bästa var ändå Hanna! Vi hade riktigt trevligt, dock hamnade vi på en ganska mysko restaurang, men whatever, det fixade sig tillslut efter lite fula miner och blickar.

The hills are alive

Tankar om allt, }

Snörvel.
Hjälp. Jag gillar inte detta. Näsan tjocknar hela tiden! Men! Det var inte det jag skulle prata om nu. För....
JAG SKA VARA MED I SOUND OF MUSIC-MUSIKALEN här i lilla Hyssna! Det ska bli jättekul! Eftersom jag inte är med i själva kören så får jag ingen stor roll (tror jag inte), så jag blir nog nunna. Men vadå! Kul ju!
How do you solve a problem like Mariiiiiaaaa?
Hej så länge!

17 Januari

Tankar om allt, }

Hej!
Detta blir ett långt inlägg i all stress bland plugg, sjukdom och annat. Jag har dragit på mig Cassandras influensa tror jag, åtminstone känns det bra att säga att det är hennes fel. Haha. 
Som ni ser så är det en lite konstig sjukdom jag har. Eh, Cassa ser ut såhär.  Och det är när hon är frisk! Fatta då när man har tagit över hennes sjukdom.. Usch.
(Cassandra gillar mig ändå.)
Dessa två dagarna, igår och idag, har jag spenderat i sängen. Jag känner mig sjukt ofräsch, och idag är första gången jag har orkat sitta upp en längre tid. Just nu känner jag att huvet inte har så roligt, men jag ska trotsa det och sitta här en stund till. Jag har trots allt plugg i mängder att göra och det kan jag inte strunta i, även fast jag är sjuk.
Just nu sitter jag och skriver om cirkulationssjukdomar. Vi har ett papper med hela 18 frågor om saker och ting, och det är ett s.k. "no mercy-arbete" så att det måste in senast dead-linen som var nån gång i början av februrari, 4 tror jag.
Sånt här sysslar jag med.
Egentligen förstår jag inte varför jag gör detta arbetet. Jag går ju som sagt lärling och då är jag ju inte med på dessa lektionerna, men jag var tvungen att vara med förra veckan eftersom lärlingsgrejen inte började förrän denna veckan.
Samtidigt som det ska bli skönt att börja lärling så kommer jag sakna de galna stunderna jag har med klassen på torsdagarna och fredagarna. Det är de dagarna som gör att jag verkligen gillar Omvårdnadsprogrammet.
Denna bilden säger ganska mycket om man vet vad som hände... Eddie lyfter Rasmus som vill göra samma sak. Han tar i..... och..... fiser..! Trötta som vi var så vek vi oss av garv. Det blir ju så.
Nu undrar ni varför jag valde lärling...
Det är för att jag är en mer praktisk människa och tycker det är roligt att arbeta med människor. Dessutom så är jag ganska skoltrött och vill att tiden ska gå fortare så jag hoppas att den kan verka kortare när jag bara är i skolan tre dagar i veckan.

När man ligger sjuk i dagar så gör man inte så mycket. Det jag gör att jag hämtar mat, lägger mig i sängen och äter, går upp på toa, lägger mig och läser, sover, och sen äter igen. Och läser.
Jag har laddat ner en strålande app på min telefon, och det är en slags bokhylla där man kan ladda ner gratis böcker (på engelska) och läsa. Idag läste jag ut Dear John som jag påbörjade igår, tror jag det var. Boken är på ett sätt mycket bättre än filmen, men det är bra att se filmen före man läser boken för då kan man på något konstigt sätt "följa med" bättre i vad som händer. Förresten så måste jag se filmen snart igen. (Channing is Stunning!)
Stunning, right!?
Det som man egentligen mest gör när man inte gör någonting (?) är att man tänker. Man tänker verkligen hur mycket som helst. Jag har tänkt på vad olika människor gör, jag har tänkt på Australien och på min framtid.
När jag blir äldre, har egen ekonomi, (familj?), hus och annat så vill jag adoptera åtminstone ett barn. Gärna från Haiti. Se på denna bilden:
Folk hade sagt att denna flickan är äcklig. Jag hade tyckt så sjukt synd om henne. Jag vill hjälpa såna som hon. Se deras framtid ljusna.
( På bilden är det Demi Moore som är i Haiti och jag hittade denna bilden på hennes facebookfan-sida. )

Nu måste jag skriva lite till på läxan innan jag ska dra mig till sängen igen.
Kram
(Är fortfarande sjukt irriterad på att allting dras ihop och det blir inga mellanrum när jag har sparat och publicerat.
Vad beror det på? Någon? )

Stalker

Tankar om allt, }

JAG VILL HA EN NY OCH BÄTTRE DATOR, GE MIG!
Har lånat ett spel av André som heter stalker, för att de (typ eh, Sara!) tycker la att jag ska aktivera mig mer när det gäller "krigsspel" och sånt larv. Mhm, å så har jag ju börjat spela det spelet nu, men tro inte att det funkar, nähädå. Allt laggar sönder. Jag skulle skjuta en muterad hund, och då klickar jag, 30 sec senare senare så hör man ett skott, och ytterligare 5 sec senare så ser man flamman från vapnet. GAH vad jobbigt! Sen kommer det såklart en hund som man inte såg från början. Åh vad SUR jag bliiiir!
(Det låter som jag är värsta beroende, men jag menar, det ärklart man blir helt cpdampryckig när det inte funkar som man ska..!)
Glömde att säga att igår tog det 2 timmar att starta spelet och idag BARA 1. Yaaay.
Suck.

Comment

Tankar om allt, }

Till Hanna:
Ja, jag hörde den först med EMD, så det var lite därför jag satte denna här. Jag vet inte vilken jag tycker är bäst.. Carrie har en så sjukt stark röst, man ryser sönder! EMD's version är också vacker, men som sagt vet jag inte vilken jag gillar bäst.

Carrie Underwood - There's a place for Us

Tankar om allt, }

11 Januari

Tankar om allt, }

Sådärja. Nu är det då dags för ett nytt inlägg. Sitter hemma hos min kära halvsyster för här ska jag sova tills imorn då skolan börjar på tok för tidigt. Jag har ett (av många) mål och det är att jag ska skaffa mig ett nytt månadskort på gymmet så jag kan bli lite mer smidig, eller vad man ska säga. Jag känner mig så mycket bättre när jag är i form och inte bara sitter hemma vid datan eller teven eller ser på film och bara äter (kanske) onyttigt och så. Gissar att jag inte är ensam om detta. Min vän Hanna har varit steget snabbare än mig, och hon har t.o.m. tagit ett sådant pass där hon går med en tränare som hjälper henne och visar hur man ska göra. Humpf. Hanna, du får hjälpa mig sen.. Jag är lite rädd för alla de där sakerna.. Det verkar som att alla ska stirra på en... höhö. Skolan var rätt okej, inte mer än så. Fick babblat på rätt bra i matsalen idag efter en dum kommentar, men det kändes bättre och det var inget jag ångrade. Tack för att ni finns där vänner! Kram!

Like this melody in my head

Tankar om allt, }

Idag har skolan börjat igen. De vanliga procedurerna är igång. Usch och fy måste jag säga. Skolan är ju inte det roligaste som finns liksom. Men det ska bli en liten (underdrift) skillnad på läget nu framöver. Jag ska gå lärlingsprogrammet, vilket betyder att jag är ute i praktiken två dagar (till att börja med) och då läser jag in det andra som de i skolan läser utöver det. Så tro inte att lärling är för de kassa människorna. Nepp, jag tillhör inte dem. (Vem har sagt att det finns kassa människor?)
Jag ska vara på samma ställe som jag hade APU:n på, och min mentor sa till mig att chefen lät väldigt positiv, så det ska bli kul sen när jag kommer dit, absolut!
Det är skôj med random bilder. Man vet aldrig vad som dyker upp. Detta är från bakkvällen hos Sara innan jul. Mysigt!

Faith - Jordin Sparks

Tankar om allt, }

Hey There said eyes
What's on your mind
Don't look so down
Give it some time

You don't have to be so hard on yourself, I know the world can be a brutal place, please don't let it steal your smile away.

Cause when thew sky's the darkest
You can see the stars
And when you fall the hardest you find how strong you are

Close your eyes, rest awhile, it's been a long, long day. So come on baby, baby have a little faith.

Let thoes tears fall, you gave it your all, It's all you can do, I'll be here for you. and there's go your cry, crushed on the ground. Sometimes it takes a wall to tumble down. For you to see who's gonna stick around.

Cause when the skys the darkest
You can see the stars
Cause when you fall the hardest
You find how strong you are.
Close your eyes, rest awhile, it's been a long, long, long, day. So come on baby, baby have a little faith.

Sometimes it gets worst before it gets better
And it takes too much to be brave.
Sometimes it feels it will hurt forever
But when all the lights are yet to fall.

And when the skys the darkest
And when you fall the hardest
You find how strong you are
Close your eyes, and rest awhile, it's been a long, long day. So come on baby, baby, come on baby.
And have little faith,
Have a little Faith
Oooooh
Have a little faith
Have a little faith.
Have a little faith

4 Januari

Tankar om allt, }

Ibland undrar jag verkligen vad jag ger mig in på. Imorn ska jag fiska. Hörde ni? FISKA! Jag och fiske är liksom inte det mest självklara. men själv ska jag inte va. Min käre vän och "bror" André ska vara med, och det var ha som hitta på't. Så ja, jag kommer antagligen dö av tristess, men ja, jag behöver inte sitta hemma och ruttna iallafall.
Äckligt gammal bild. Där hade jag kort hår.. Längesen det nu ja.

3 Januari.

Tankar om allt, }

Hej!
Nu har jag kommit hem från Småland. Där har jag varit hos mitt fadderbarn med familj. Jättemysigt, verkligen!

Snuttan växer! Som ni ser har hon fått risgryn, gulligt!
Idag innan jag skulle åka så fick jag låna ett kamerastativ så jag kunde ta kort på fåglar, här är några bilder

En annan sak som verkligen har varit en höjdpunkt, det var att jag fick träffa Anna igen. Vi känner inte varandra, men så gör vi det ändå (:pppPpPPP , skämt åsido. Kass humor.)
Jag åkte hem till henne igår och vi hade jättetrevligt! Vi har ju så grymt mycket att snacka om, liksom. Inte för att det brukar vara tyst när två tokiga tonårsbrudar snackar, men aa. Vi har mer än mycket att babbla om! Stort tack till fina Anna!