musicandlyrix

ANTM

Tankar om allt, }

Jag måste verkligen gå och lägga mig snart.. Ska upp tidigt imorn och bege mig av till Småland. Men jag kan bara inte slita mig från Americas Next Top Model.. That's too bad.

Idol

Tankar om allt, }

Jaa!
Nu äntligen så är det lov! Inte för att jag känner mig mycket mindre stressad, njae, men ändå, nu kan jag vila upp mig lite iallafall.
I fredags var jag med Hanna och Sofia, och vi åt tacos och tittade på idol. Blev så galen när Daniel åkte ur.. Men han hänger nog i luften rätt länge nu efter Idol. Hoppas man kan få se han live nånstans någon gång. Surt att han inte kunde vara med i Göteborg, det hade ju varit super. Kan undrans om jag kanske skulle köpa en biljett till det kanske ändå? Fast.. Frågan är vem jag hejjar på. Alla är rätt sköna i sig själv ändå. Jay visade ju en helt annan sida som jag verkligen inte trodde fanns. Paff blev jag! Och så sjukt vackert var det!
Daniel såg inte alls ut som en älg måste jag säga. Menmen, "morfar" Bagge tycker la han är rätt rolig när han säger så. Annars diggar jag juryn verkligen! Andreas ger oftast kommentarerna som jag bara kan mm:a med på, han får fram det mesta som jag också tycker är bra resp. dåligt.
Nähäpp, nu ska jag fortsätta packa. Imorn drar jag till Småland till min fadder och till mitt fadderbarn, min fadders dotter. Hänger ni med?
Jag ska ta fina bilder på Pärlan, och de hamnar kanske här, vem vet?
MegaKramar så länge, och en klump med mandelmassa till Klara!
(Och nä, Klara, jag har inte läst nånting sen förra LL-et.. Jag hinner inte, och nu på lovet måste jag läsa en engelskabok och plugga annat skrutt.)

New cell

Tankar om allt, }

Idag får jag äntligen min nya telefon. Finalemente typ.



Alltid något. Yeees box.

Tattoo!

Tankar om allt, }

Jag vill skaffa mig en tatuering någon gån gi livet, typ kanske när jag blir 18, och om jag vågar... Då vill jag ha en sån här:



Men!
Jag vill inte ha färg i min, men typ ett sånt hjärta vill jag ha. Diskret och fint tycker jag.

Russian sub

Tankar om allt, }

Min nye vän Rasmus, också kallad Prasse, tyckte att jag skulle läsa en lite annorlunda bok. Ofta har jag varit den som läser tjejböcker, ibland deckare, ja, typ lite sådär "vanliga" böcker. Ni ska veta by the way, att jag hatar Science fiction och sånt, men iallafall, nu ska jag läsa en bok som heter Metro 2033. Den ser ut såhär:



Förresten, jag ska inte alls läsa den nu. Det blir nog senare. För jag hinner verkligen inte nu. sen har jag en annan bok som håller på att läsa också, men den får nog vänta.

Är det någon som läst denna? Är den bra?

Good blognin'

Tankar om allt, }

God morgon på er!

Dagens

Hår:
Det råkade bli väääldigt lockigt.. Det var inte riktigt meningen. Känner mig som guldlock.
Kläder: Svart in my heart, så idag kör vi svart allthrough. Stickad myströja. Mums. Svarta klackstövlar till det.
Humör: Sisådär. Magen är inte i form. Lite halvt nere idag, men jag tillåter det.
Musik: Jordin Sparks! Det blir faktiskt tre låtar. Det blir Battlefield först, lyssna på den, så sjukt vacker. Sen är det Faith, moch sist Walking on snow.

Äh, jag lägger upp Battlefield här. Funderar på att göra en cover by myself av den. Har klinkat lite på pianot, och det kan bli bra..!




 

Ha en fin dag folket!

My sisters keeper

Tankar om allt, }

Halli hallå!

Igår hade jag en såndär superdupersuverän-kväll som bara kommer någon gång ibland. Jag var hos Molly med Josefin, och vi hade en Nicholas Sparks-kväll, så vi tittade på A walk to remember. Men det var ingen som grät, för det humöret var slängt undan i garderoben eller något. Men sen efter det, mitt bland godis, chips, vindruvor och dipp, så fick vi för oss att se en film till, och då blev det: My sisters keeper.



Jag har nog aldrig gråtit så mycket tillen film i hela mitt liv, och jag var inte ensam. Vi tre satt som vattenfall, jag lovar!

Filmen handlar om en familj där ett av barnen har leukemi. Hon behöver en ny njure och då måste föräldrarna skaffa ett barn till, som ska bli donator. Flickan växer upp men hon vill inte leva som donator.
Den är ganska svårförklarad, men ack vad bra den var!

Jag måste se den igen.

Filmmusiken var sjukt grym också. Har haft en låt från den på hjärnan rätt länge idag, och det är:




Se filmen!
Skådespelarna är asbra också.

Suicide on the agenda

Tankar om allt, }

Jag är upprörd.

Varför har ingen tagit bort självmordsfilmen med Marcus Jannes? Det är sjukt hur lätt den är att få tag i.
Jag hade hört talas om att han hade begått självmord förra veckan, och idag frågar min kompis om jag ville se filmen. Jag sa att ja, det vill jag (det var lite för att bara se, jag vet), och det var verkligen fruktansvärt. Jag kunde inte se hela. Såg hur hans huvud blev blåare och blåare, och sedan nästan svart. Helt galet äckligt och konstigt.

Jag förstår inte varför polisen tar tag i det och tar bort filmen... Någon annan som förstår sig på det?
Visst, det sitter säkert idioter som har laddat ner filmen på datorn, och sedan kan de lägga ut dem igen, men hallå, sätt dit dem då!

Och tänk på Marcus föräldrar?! De vill helt säkert inte att filmen då deras son begår självmord kollas på dagarna runt av folk som inte har med det att göra. För det är det verkligen ingen som har.

Hur la marcus ut filmen?
Jo, han hade skrivit på flashbackforum, och där hade ha sagt att han skulle göra detta, och sedan hade han camen på, och folk satt och tittade.
En del hade skrivit in typ "Du kommer aldrig att våga" och andra saker. Inte klokt någonstans.

I'll see You again

Tankar om allt, }

Kände för att stryka under allt i texten som var bra, när jag insåg att allt är verkligen som jag känner.


Always you will be part of me
And I will forever feel your strength
When I need it most
You’re gone now, gone but not forgotten
I can’t say this to your face
But I know you hear


I’ll see you again
You never really left
I feel you walk beside me
I know I’ll see you again
When I’m lost, when I’m missing you like crazy
I tell myself I’m so blessed
To have had you in my life, my life


When I had the time to tell you
Never thought I’d live to see the day
When the words I should have said
Would come to haunt me
In my darkest hour I tell myself
I’ll see you again


I will see you again
I’ll see you again
I miss you like crazy
You’re gone but not forgotten
I’ll never forget you
Someday I’ll see you again
I feel you walk beside me
Never leave you, yeah
Gone but not forgotten
I feel you by my side
No this is not goodbye

Pappa, jag saknar Dig.

Westlife - I'll see you again

The hair is way too short!

Tankar om allt, }

Vad har du gjort Tyler???

Snodde bilden från fejjan. Jag blir ledsen. Ser ni hans hår eller? Vad gjorde han av sitt långa och fina? Detta är okej. Titta så han såg ut innan:





Hemskt stor skillnad, och Don't you dare säga att den första bilden är bättre.

Snyft


Sometimes things comes out in a funny way

Tankar om allt, }

Hej hopp!

Jag hatar måndagar, tisdagar och onsdagar. Det är då vi bara har typ grundämnen och Samhällskunskap, Data och Naturkunskap. Urk.
Idag på svenskan så hade vi våran vanliga lärare, och hon kommer aldirg bli min bästa vän. Alrdig ens i närheten. Hon går mig på nerverna, typ psykar mig. Men iallafall, så sa hon en sak idag som blev lite fel. Hon skulle säga nåt om två saker, och så skulle hon säga att det var som två flugor i en smäll med det blev:

Två flugor på smällen 

Som vi skrattade! Och hon fattade nog aldrig själv vad det var hon sa. Det gjorde min dag! 

Dagens låt:

Tick tock

Tankar om allt, }

Hmmm.
Jag vet inte hur jag kommer klara av detta. Jag ska åka hem idag, och då måste jag ta en buss, och det kommer ta 1 timma och tjugo minuter....! Jobbigt! Om jag skulle tagit ett tåg hade det gått på 50 min. Men jag måste matcha med nästa. Jaja, vi får se hur jag survivar.
Hoppas man kan sitta med datorn i knät på bussen.
På tal om datorn i knät, så kan man få jättekonstiga utslag av värmen från datorn. Det kallas Toasted Skin Syndrome, och ser ut såhär:

Passa er för att ha datorerna i knät för länge folk!

A moment of wow

Tankar om allt, }

Jag befinner mig hos min kära mormor och kära Stig i Trollhättan. Vi har just kommit hem från ett kalas i Brodalen hos en sjukt härlig familj. Stigs dotter har en familj på först åtta pojkar, där allas namn slutar på Y, så det är mycket Sonny Danny Jonny och massa annat. Inte nog med det, så har de ett s.k. familjehem där de då har massa fosterbarn. Helt otroligt. Alla är sådär superkärleksfulla och snälla (verkar det som) och det var verkligen jättemysigt att vara där.
Mamman tyckte jag skulle flytta in där med. Det hade jag inte sagt nej till..!

Det var två styckna som de hade kalas för. Det var Freddy som fyllde 15, och lille Mikael som jag inte vet vad han fyllde. Men kul var det som sagt.
I köket hade de ett bord med tolv sidor, gjort i kakel, och i mitten av bordet hade de en stor påbyggd platta som de satte maten på, och när man ville ha något så snurrade de bara på plattan. Suveränt till max.


Innan, den gången jag svarade på en massa frågor som aldrig publicerades, så var det en fråga som var: Hur många barn vill du ha?
Då svarade jag att jag ville ha både egna och adoptivbarn, men absolut inga fosterbarn, men jag kan säga att nu har jag nog vänt lite på steken, för de fosterbarnen, man såg verkligen att de fick det så väldigt mycket bättre!




Vi tog en bus-bild igår när vi satt i soffan. Detta är så vi!

Who am I?

Tankar om allt, }

1. Tre namn jag lyssnar till:

Salome, Ass och Zebrafinken

2. Någonting jag tycker om med mig själv:

Att jag är snäll, social och "gillar" att hjälpa folk som har det jobbigt.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:

Att jag hatar att prata inför folk.

4. Detta är jag rädd för:

Stora feta äckliga spindlar.

5. Tre saker jag vill ha varje dag:

Respekt för den jag är, kramar och ett bra humör

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:

Bråka länge, bita på naglarna eller knäcka fingrarna.

7. Detta tycker jag om att göra:

Vara med mina fantastiska vänner och släktingar, typ min balla mormor och Stig då såklart. !

8. Detta vill jag göra just nu:

Lyssna på mer musik.

9. Bästa känslan:

Kärlek

10. Värsta känslan:

Att man aldrig räcker till.

11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:

Han ska vara ärlig till max, busig och full med överraskningar

12. Är jag kär just nu?

Nej

13. Jag vill gifta mig…

Ja

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

Hitta kärleken, ha en kärleksfull familj och resa mycket samt lära känna mina halvsyskon bättre

15. Min käraste ägodel:

Mitt gymkort, det gör att jag känner mig stark haha!

16. Något jag vill ha i present:

En resa till nåt spännande, typ BodaBorg

17. Detta har jag på mig just nu:

Leggings med en stor tjocktröja och raggsockar

18. Favoritkläder:

Leggings med nån tjocktröja och raggsockar

19. Favoritdjur:

Katt eller hund.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:

Det beror på vad jag är på för humör. Aldrig dansband dock.

21. Favoritlåtar just nu:

Jag har så många..!!

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:

Vård och omsorgsgrejjer är roligast just nu. Tråkigast är svenskan. Allt beror på lärarna.

23. Stjärntecken:

Tvilling

24. En bok jag älskar:

Hmm, den krigsserien jag och Klara läser just nu är mycket bra!

25. En film jag älskar:

Allt av Nicholas Sparks

26. Tv-program jag gillar:

Grey's Anatomy

27. Favoritdoft:

Herrparfym luktar gott, fast inte axe (stavades den så?)

28. Detta äter jag gärna:

Allt möjligt nästan. Inte sparris.

29. Dricker helst:

Mjölk

30. Favoritgodis:

Just nu är det Brains

31. Hit vill jag gärna åka på semester:

Nån solig strand

32. Färg på mina ögon:

Ibland blåa och ibland gröna.

33. Min längd:

167

34. Jag tror på:

Gud

35. Jag spelar:

Musik

36. Person jag beundrar:

Min mormor! Bland andra

37. Så här bor jag:

I ett hus i skogen, fy.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:

Haha, några!

39. Detta är fult hos killar:

Fett hår, sunkiga kläder, mjukisbrallor.

40. Detta är snyggt hos killar:

Håret, ryggen, gångstilen.

41. Favoritfärg:

Svart..?

42. Favoritcitat:

"Min kondition är inte vad den aldrig har varit" - nä, men jag vet inte.

43. En hemlighet jag vet:

Jag vet massor

44. Bästa present jag fått:

Mamma mia, ehm, *tänker*. Jag gillar extremt mycket en ljuslykta som jag har fått av Sara. Den är ganska hög och har krossat spegelkras på.

 45. Senast köpta skiva:

Men hjälp, ingen aning, men nu har jag lånat hem TYLER HILTONs skiva av Vicka, och jag är sjukt glad för det!

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:

Min kroppsform, tro det eller ej

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:

Min höstack till hår.

48. Udda förmåga/egenskap:

Jag kan vicka på näsborrarna supersnabbt och jag skrattar typ alltid åt mina egna skämt.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

En hund, eller nä Fågel eller fjäril kanske.

50. Vad lyssnar du på just nu?

Simple Plan - The worst day ever. Försöker hitta nåt nytt och bra. Ge mig tips, versomhelt närsomhelst.

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?

Jag har varit i skolan och flummat runt. Just nu väntar jag på mamma och hoppas att hon är så gullig mot mig så hon ger mig en ny telefon.

52. Var är dina föräldrar födda?

Käringön (?) och Göteborg

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?

Det vet jag inte

54. Vilken är din favoritrestaurang?

Har inte testat tillräckligt många olika.

55. När badade du i en pool senast?

Oj, Spanien?

56. Har du varit med i någon skolpjäs?

Ja, några styckna

57. Hur många barn vill du ha?

Oj, vet inte, men inte mindre än 3

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?

Dansband! Blörk!

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?

Alla vet la att det är slut. Plus att jag är inte 18

60. Vad har du för TV-kanaler?

Kollar hos grannen oftast och de har massor

61. Har du åkt moped någon gång?

Ja, många gånger. Jag krockade nyss med min så nu har jag ingen kvar. Idiot till bilist som körde över på min kant. Pucko

62. Har du busringt någon gång?

Ja, jag är bäst på't!

63. Har du fått felparkeringsböter?

Nej

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?

Nej tyvärr, men det kommer! Bungyjump isåfall.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?

Barcelona

66. Har du en egen trädgård?

Nej

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?

Family guy tror jag.

68. Kan du alla orden i nationalsången?

Tror inte riiiktigt jag kan det faktiskt

69. Badkar eller duschkabin?

Beror på

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Har faktiskt inte sett någon tror jag. Eller jo, lite på Band of brothers

71. Favoritpizza?

Ingen aning!

72. Chips eller popcorn?

Bägge

73. Vilken färg på läppstift använder du?

Använder inte det nu

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?

Va? Eh nä?

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?

Haha, nej

76. Apelsin- eller äppeljuice?

Äpple såklart, eller hur Klara?

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?

När var det? Hmm, kom inte ihåg. Minnet tryter

78. Favoritchoklad?

Marabou tror jag.

79. När röstade du senast?

I skolvalet nu nyss

80. När åt du en hemodlad tomat sist?

När jag var hos min vän Hanna förra gången. (www.hannaelisabeth.blogg.se)

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?

Nej

82. Är du bra på matlagning?

Jadå, eller jo, jaa.  

83. Klarar du att tanka själv?

Nej, jag har inte vågat försöka heller

84. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna?

Nej, det tror jag inte

85. Pepsi eller Coca Cola?

Båda

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?

Nope.

87. Vad var det senaste du handlade?

Massa prylar på Ullared

88. Har du kräkts offentligt?

Japp, mums.

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?

Hitta den sanna kärleken, töntfråga.

90. Tror du på kärlek vid första ögonblicket?

Svår fråga.

91. Har du ringt något betalnummer?

Vet inte, kanske?

92. Kan man vara vän med sitt ex?

Vet inte, eller jo, det finns det ju folk som är..?

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?

Oj, det måste ha varit på julafton då jag sjöng för patienterna.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?

Ja, jag tror jag hade en del.

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?

"Hehe, vad gör jag häri?" - Spelade in från ett julprogram på datorn som vi jämt satt och spelade på när jag och mina syskon var små.

96. Vad har du i din väska?

Alldeles för mycket skräp.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?

Ibland så sover jag med raggsockar, och det är jättegött när det är sisådär femton grader i rummet. Då är det som allra goast att sova.

98. Vad är du tacksam för idag?

Att jag har de vänner som betyder så mycket för mig.

99. Var hittade du den här listan?

Jag var faktiskt så skruttig så jag sökte på google och snodde den från någon stackares sida.

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:

www.hannaelisabeth.blogg.se , www.lillasolrosen.blogg.se & www.orgelparty.blogg.se 

Kinda embarrasin'

Tankar om allt, }

Hej hopp allesamman, nu är jag tillbaks igen efter några dagars surmulnande. Varför? Jo, jag har skrivit ett reeedigt långt inlägg till bloggen (som jag snart ska göra om), och sedan när jag var klart så tryckte jag som vanligt på "spara och publicera" eller vad det står, men så fick datan plötsligt ryck och skickade mig till blogg.se's startsida och vips så var allt borta. Blir man glad eller? Öh, nä!

Idag har jag råkat göra något som var ganska så pinsamt, men jag med mitt stolta ego visade inte ett skvatt. Hihi. 
Jag satt med min vän Sara och så sa hon att igår så körde det förbi en ambulans där hon var och att saftblandarna var på. Jag tittade lite frågande på henne tror jag, och frågade "saftblandarna?" Hon svarar jaa, du vet ljusen. Jag säger "ja, jo så de var igång?" 
Vad hon inte visste var att detta med saftblandare sitte rätt så djupt rotat hos mig, eftersom när jag var yngre så hade min brorson en egen (!) gräsklippare när han var liten, och han skröt om att han hade en saftblandare. Jag trodde förståss det var någon mojjäng som man verkligen blandar saften i. Så smart är jag! Tack Sara för att du lärde mig något nytt idag...!  

Saddened

Tankar om allt, }

Lyssna Upp!

Det är bedrövligt. VARFÖR kan inte folk hålla händerna i styr, och VARFÖR ska de hoppa på helt oskyldiga människor?

Ikväll tände jag ett ljus för Elin Krantz, och också för stackars Rasmus när jag fick reda på av mamma att Maud som försvann för fem år sedan har hittats i en gödselstack. Vad är det för värld vi lever i?
Jag hoppas och ber att Rasmus mår bra och att han kan ta sig hem i skick. Jag hoppas också att alla andra saknade som är gömda i kanske källare eller vad som helst, kommer ut. Kommer ut och kan leva igen, sätta dit dårarna och låta dem förtjäna deras straff, för straff ska de ha!

Jag blir ledsen på detta.

Is this true?

Tankar om allt, }

Hallå! Jag har fått reda på VÄRSTA grejen! Och jag vet att Klara kommer bry sig bara för att jag gör det, humpf!

Ni alla vet våran underbara, älskade och vackra Erik Grönwall, han ska inte längre vara soloartist utan han ska vara med i bandet H.E.A.T. som medverkade med låten 1000 miles i melodifestival förra året.

Min första tanke var ''åh nej, är det sant?''. Hur kan Han, Erik, börja i det bandet, när han egentligen kan fixa karriären större helt solo? Fast nä, det kanske funkar detta med. Jag ska hejja på honom. Heja starkt!






Hanna, du har fått en ny bild som jag sa, men det gick tydligen inte att klisra in den här, men jag kom på att det gör ju inget, för då får du en bra överraskning när du får tillbaka datorn..  Hihi.

Denna bilden kunde man sno iallafall. Men Erik ser verkligen inte ut som sig sjäkv på den.. Hmm.

And we sang

Tankar om allt, }

..Here we go again.
Skolan var väl sisådär idag. Har bara lagat mat i skolan, bara för sakens skull, ganska onödigt enligt mig, men jaja.
Jag trodde att min kamera låg hemma, och sedan när jag skulle hem insåg jag att den låg i väskan. Grymt surt! hade haft en del roliga bilder annars ju. Suck.
Maten var iallafall såhär:

Först var det dags för

Mellanmål - bestående av typ fruktsallad plus yoghurt och valnötter till.

Sedan var det dags för själva ;

Lunchen - som bestod av

Förrätt - Snygg rostad macka med mass mumsiga grejjor på, t.ex rostade solrosfrön, MUMS!

Huvudrätt - Chilimarinerad kyckling med klyftpotatis och lök, samt sallad. Alternativ rätt för vegetarianer; Cornbiffar.

Efterrätt - Kladdkaka med vispgrädde

Jag var med och gjorde veggierätten. Det blev faktiskt lyckat. Ganska iallafall.