musicandlyrix

Nytt jobb!

Alltiallo, }

Hejsan!
Då var det dags för mig att utöka mina jobberfarenheter! Idag börjar jag på korttidsboendet som ligger precis granne med min nya lägenhet, så det är kanon!
Aldrig mer någon långvarig morgonångest! Tjoho!
 
 


              

Och att våren äntligen är här. alltså, det finns inget bättre!
 
 
 

Det bara rullar

Alltiallo, Träning, }

05.40 - Upp och hoppa!
 
06.26 - Bussen till praktiken
 
06.45 - 11.35 - Praktik
 
11.40 - Lunch
 
12.26 - Buss till Borås, Tandläkaren
 
13.52 - Spänna tandställningen
 
14.25 - Buss hem
 
15.17 - Handla
 
18.45 - Spinningpass
 
19.30 - Lycka
 
 
Guture_large
 

Achievement

Träning, }

Klockan är snart halv tolv och jag befinner mig fortfarande i sängen..
Inte det man borde kanske, men jag unnar mig!
 
Efter att jag fixat frukost så satt jag och åt den samtidigt som jag såg på Stockholm brinner. Jag blir verkligen taggad när jag ser på brandmännen släcker bränder, räddar folk m.m.
 
 
Idag är min kropp hur stel som helst, och träningsvärken finns ungefär överallt, fast minst i benen faktiskt. Men jag gissar att den smyger sig på ikväll.
 
Nu ska jag leta upp något att äta igen för att sedan dra mig bort till sjukhuset för praktik.
 
 
Ha en fin dag!
 
Tumblr_mf9azzofzf1rmkbtyo1_r1_500_large
 
 
Tumblr_mhst7pqumz1rxg347o1_250_large
 
Tumblr_mh9ltkgfbp1s4o1e9o1_400_large

Fett - bli till svett!

Träning, }

Tjosan!
 
Nu har jag lite saker att berätta!
Igår fick jag äntligen nytt jobb kirrat, och det är både lite inhopp och även sommarjobb! Det är på äldreboendet som ligger alldeles typ granne här till lägenheten. Jag springer bara över järnvägsspåret så är jag där. Kanon!
 
Sen ska jag berätta att jag precis varit på spinning för första gången i mitt liv. Shit vilken hatkärlek! Grövsta jag varit med om alltså! I mitten trodde jag verkligen att jag skulle gå åt, men sen när det är över så får man bara ännu mer energi och känner att man kanske skulle ta och springa ett varv runt hela jorden. Japp, så kändes det!
 
Tumblr_mgy6sqzcre1qmohofo1_250_large
 
Och HELA jag verkligen dröp av svett! Det bara sprutade! Tur att jag hade handduken med alltså!
 
 

Full fart, sommar snart

Träning, }

Då har veckans första dag börjat.
 
Efter lite för mycket tidsoptimistiskt tänkade imorse blev dagen riktigt bra ändå, tack vare det jag gjort ikväll.
 
Jag och Hanna pallrade oss iväg till gymmet och kämpade järnet! Först lite uppvärmningsjogg/löp 20 min, sedan en fantastisk afrodans i en timma (som jag har saknat det!), och sedan lite extra tid i gymmet. Känns så otroligt bra i kroppen nu!
Jag har för första gången i mitt liv käkat äkta kvarg. Känner mig lite som alla knasiga biffar som bullar upp sig på instagram. Jag kanske vaknar upp imorn och är lika stor som dom? Hade varit fett nice.
 
Tumblr_mfv4828df31s23h8do1_500_large
 
Tumblr_mgc5hbh1qe1s1kp9vo1_500_large
 
 
281543696749153_9ezbdjbz_c_large
 
 
 

Framtidsdrömmar

Funderingar, }

Hej!
Söndag eftermiddag och jag är som en klump deg. Men det tycker jag om. Skulle egentligen spelat match med fotbollen idag men eftersom snön kom så fick den ställas in tyvärr. Funderar dock på att ta en löprunda senare.
 
Idag sitter jag hemma hos min halvsyster. Tittar lite på skicross och annat, plus att jag har datorn i knät.Sitter och funderar på mitt framtida boende och är väl ganska så hundra säker att jag vill bo på landet. Något annat skulle nog inte falla mig i smaken riktigt. Vill inte på ute i periferin, men ändå så att det är en stor gräsmatta på tomten, liten ladugård och eventuellt ett gästhus.
 
I ladugården vill jag ha plats med lite djur. Ett par arbetshästar, kanske lite grisar och varför inte några får? Hade ju varit jättemysigt med lite djur som man kan pyssla om. Såklart vill jag ha några katter också, och jag har även en liten dröm om att ha en get på gården. Lustigt jag vet, men jag tycker om det!
 
Här är lite bilder på fin inredning och lite annat smått och gott lantigt.
 
Ett fantastiskt mysigt kök. Älskar tegel som en liten detalj.
 


Detta kanske inte var det finaste i denna färgen, men tänk typ svarta väggar? Lär kanske bli dövarmt på sommaren, men det hade varit snyggt!

Mysig glasveranda

Perfekt "gårdsupplägg" men det enda som verkligen var fint var uthusen, se nästa bild.
 
Vy över gården

Titta bara! Perfekt för mina djur!

Ladugård & förrådsbyggnader

Underbar veranda



Nu kurrar magen alldeles strax så jag måste sticka och göra mat.
 
Ha det fint!
 
 

Sjukt fett bra

Alltiallo, Träning, }

Jag gjorde det!
 
Jag pallrade mig iväg ner till gymmet och KÄMPADE! Det var sjukt längesedan jag var där, men ack så värt det!
 
 
Svett all over efter crosstraining, powerwalk i backe och löpning.
 
Mums.

MOVE IT

Alltiallo, Träning, }

Hej!
 
Idag gjorde en klasskompis rullbandstestet inför SMO (brandmansutbildningen). Shit vad påtagligt det blev! Jag vill verkligen också testa nunuNU men samtidigt känner jag att det är nog bra ifall jag väntar så jag gör testerna i höst. Men åh, jag blev så otroligt taggad när han sa att han skulle dit ner! Galet!
 
Måste verkligen prata med honom sen för att höra hur det gick!
 
 
 
Det går inte en dag utan att jag tänker på räddningstjänsten alltså!
 
 
Men hur går det då med träningen?
Okej, nu är det så här då, att från början så lackade mitt muskelfäste i höften ur, men sen blev det bra igen. Jag tränar fotboll, men saken är att tiden bara finns inte till för extraträning. Men! Nu har jag ju flyttat så jag bor närmare gymmet, och jag funderar starkt på att sticka ner dit nu! Är otroligt sugen på att springa av mig på rullbandet, lyfta lite tyngder och köra lite rodd.
Det var sjukt (skäms på mig!) längesedan, och jag kommer antagligen vara riktigt dålig, men jag vill verkligen komma tillbaka till formens så fort som möjligt!
 
 
Hejja! Nu ska jag faktiskt ta tag i kragen och gå ner och kämpa!
3-månaders - HERE I COME!
 
 

Yippicayey

Alltiallo, }

Om man bara nyper sig i armen lite, så märker man hur fantastiskt bra man har det ändå.
 
Jag har jobb på snart två ställen (bemanningssystemet TimePool kan nog vara ganska bra ändå), jag har EGEN lägenhet, studenten närmar sig, sommaren också, och sommarjobb är snart också fixat!
 
Det blev dock inget jobb i Norge nu i sommar, pga lite olika saker, men vad gör det? Vi behöver inte ha så bråttom, vi kan ju testa i höst igen!
 
Det riktigt sprattlar i mina ben idag. Kan bero på kaffet, kan bero på solen, kan bero på vadsomhelst. Förresten kan det också bero på att jag skolkar idag.
 
Jag ringde och sjukanmälde mig till sjukhuset för jag orkade verkligen inte åka dit idag. Och jag ljög faktiskt inte. För jag vaknar nästan alltid med ont i halsen plus att idag var jag faktiskt tät i ena näsan också. Så njae, jag skulle inte säga att jag ljög riktigt. Men okej, lite dåligt samvete har jag, men nu ska jag faktiskt plugga bort det, så skiter vi i det sen.
 
 
Här får ni lite bilder som gör en glad!
 
733996_599506166744282_1521720077_n_large
 
Dat-ass_o_413970_large
 
 
Tumblr_ly8knvptw81qiaqpmo1_500_large

Want to sleep very deep

Alltiallo, }

Hej!

Idag var det sista dagen på praktiken på den avdelningen jag varit på nu i tre veckor. Har absolut inte känts bra och jag har nästan haft ångest varje morgon/eftermiddag jag skulle ta mig dit, och det har ju inte blivit bättre där. Kemin funkade liksom inte alls med handledarna och jag kände mig bara ivägen och kass.
 
Våran lärare dök upp hux flux där idag så vi hade ett litet snack med handledarna, och det var mindre kul.
Handledarna säger rakt upp i ansiktet på min lärare att jag använt mobilen lite mycket då jag inte ska (?). Jag har använt den på RASTERNA, vilket tydligen var för mycket för dem? Så onödigt att ens kommentera det på det viset.
 
Sen har jag erkänt för dem alla morgnar som jag sovit för lite och alltså inte är på tipptopp, och de tog de också upp för läraren. Helt onödigt! Det första jag gjort när jag kommit hem var ju att slänga mig i sängen och sova så länge det gick, alltså typ 5 timmar, och det räcker inte för mig. Men det räckte tydligen inte att kommentera det för dem.
 
 
Oj vad jag surar av mig nu känner jag.
 
 
Funderar ärligt på att ta och lägga mig nu. Är så trött så jag vet inte vad.
 
 
 
253186810272094798_wu0ekzvc_c_large

Det är detta som blir det nya "hemma"

Alltiallo, }

Hej!
 
Just nu sitter jag här, helt ensam, i min alldeles egna första lägenhet. (Säger man egna även fast det är en hyresrätt?)
Det känns jättebra faktiskt. Samlar vuxenpoäng så det bara visslar om'ett! Jag menar, jag har köpt massa möbler, kökssaker, och MAT! Jag har liksom handlat bröd, pålägg, flingor och såna saker! Så knasigt, jag vet!
 
Nu måste jag äta något, för magen börjar verkligen kurra nu när man sätter ihop massa möbler och grejer!
 
Bilder får ni när jag har fått hit soffan, och det blir förhoppningsvis i slutet av denna veckan.
 
 
Kram!

Jag har flyttat!

Alltiallo, }

Jag har flyttat!
 
Halv nio imorse gick flytten! Hej och hå, med alla möbler upp till översta våningen.
Jag har  lagt det mesta där det ska vara, men det fattas tre saker. Ett matbord, en soffa och en byrå. Sen är det nästan klart skulle man kunna säga. Matbordet står hemma hos mamma och resten ska vi inhandla på ikea. Antagligen på måndag eftersom imorgon är det en viktig Liverpool-match (mot Tottenham) och sen tror jag att det även är någon träff med fotbollslaget. Fotografering och såna saker.
 
Jag kommer förresten inte sova i lägenheten förrän kanske måndag, så än sålänge sover jag kvar här. Alltså hos min halvsyster med familj.
 
 
Nu ska vi se om bilderna kan fungera idag..
 
 
Jajjamänsan!
 
Ungefär som på bilderna är mina känslor om det hela just nu. Positivt, men galet på något vis. Hoppas bara det inte blir ensamt, men jag hoppas folk hälsar på typ stup i kvarten!
 
 
Nu ska jag ladda med kaffe och vänta på att pizzakvällen ska börja.

Soon

Alltiallo, }

Sådär! Nu är jag mitt inne i flytten! Äntligen, får jag väl säga!
 
Jag och mamma ska snart köra första vändan med lådor och annat bröte, och imorgon går själva storflytten med säng, bokhylla och annat. Det är riktigt spännande!
 
Jag har dock inte sett hur det ser ut nu när det är 100% klart, eftersom jag inte kunde vara med vid tapetseringen, men Gunilla säger att det blev jättefint med den tapeten, så vi tror såklart på henne!
 
Ha en fin dag!
 
 
 
Det där skrev jag igår.. Datorn ville inte vara med. Kommer strax med en uppdatering från dagen.

Låt dig själv känna

Alltiallo, }

Tumblr_miw77alfaq1rlm4v8o1_500_large
 
 
4746_large
 
Wordsinspirationalhiwil_large
 
 

Doris ~ Did you give the world some love today?

Musik, }

 
Denna låten kan man inte annat än älska!

Det lider mot vår och bättre tider!

Alltiallo, Träning, }

Sådär!
 
Nu har jag äntligen lite tid att sitta och slöa. Detta blir inget inlägg som jag funderat över i timmar, utan det blir ett inlägg med bilder från ditt och datt.
 
Vad har jag då gjort på sistone? Jo, jag har målat min lägenhet! Det har tagit tid, men nu är det äntligen klart! Skulle ju flyttat in, som jag skrev tidigare, men min granne som vräktes skulle tas om hand av polis och grejer först.
 

Jag har även börjat med träningen igen! Äntligen! Känns grymt bra, men min kondis är verkligen som bortblåst! Men jag ska hämta ikapp den så fort som möjligt förhoppningsvis.
I måndags har jag fotbollsträning och i tisdags sprang jag elljusspåret i grannbyn med två kompisar från laget. Underbart väder och riktigt roligt! Man kände att det tog! Rumpan har varit ömmande hela veckan. Göttans!
 

Jag har tappat bra mycket form i vinter alltså. Blivit ledsen över att benet inte fungerat som jag har velat och har då mest suttit still. Men nu så är det inga problem, så det är bara att börja om igen! När jag flyttat in i lägenheten ska jag nästan med en gång ner och skaffa ett kort på gymmet!
 
 
Denna veckan (eller var det förra?) har studentmössan kommit. Galna bananer vad nära det är nu! Känns skönt när det ena stora arbetet efter det andra lämnas in, och man verkligen känner att stenarna ur ryggsäcken lyfts ur! Men det är klart, lite är det ju kvar ändå.. Men det fixar jag!
 
 
Över till idag!
Jag vaknade av att väckarklockan ringde och jag pallrade mig upp och tog bilen ner till kyrkan. Blev helt hippetihopp när jag märkte att det var vår i luften, så jag tog på mig brillorna. Efter kyrkkaffet så gick jag och Annika en promenix, men jag kände att jag ville bara ha mer och mer vår i mig, så jag smsade Hanna som genast tog bilen hit, och vi tog en lång promenad.
 
 
Som jag skrev på twitter för ett tag sedan:
 
"Väljer man att gå runt en isfläck är det ett tydligt tecken på att man är påväg mot en riktigt långsam ålderdom. Mer kickar åt folket!"
 
Jag älskar att ramla. Det låter knas, men det är ju sån jag är.
Jag gick i mitten i en brant som var som en isgata, swish och jag var i backen. Gled en bra bit innan det tog stopp. Tjoho - KUL!!!
Mina rentvättade kläder får än en gång ta sig rundan om tvättmaskinen!
 
Huvudsaken är att man har kul!
 

Snabb uppdatering

Alltiallo, }

Hej Allesammens!
 
Det är lite stressat nu, men information om vad jag egenligen håller på med får nog komma lite senare, kanske ikväll eller imorgon.
 
Nu ska jag packa ihop lite saker eftersom jag faktiskt, hör och häpna, ska vara med och spela i en innebandyturnering! Det är sjukt konstigt, och jag vet ju knappt hur man gör!

Men det blir vad man gör det till, och det kommer bli underbart roligt!
 
 
Hörs senare!