musicandlyrix

28 April

Tankar om allt, }

Här går det undan!
Igår slutade vi innan lunch i skolan, så Sara, André Matteus, EMil och jag drog ner till gyllene måsen och åt. Sen gick vi till hemköp, hade lite osis med leksaksmaskinerna till en början men sen blev det bättre.
När jag kom hem så pluggade jag lite, och sen fick jag för mig att springa och möta mamma som var på väg hem från jobbet, så jag sprang tills jag mötte henne i bilen, och kom då ända in i Hyssna, och det var ca 9 km. Hurtigt!
Nu har jag städat hela morgonen, och nu ska jag precis äta. Sen blir det jobb igen.
Ha det fint mina Vänner!
Ta och lyssna på den dära alltså! Jag har fastnat!

24 April ~ Photos

Tankar om allt, }

Nu kommer här lite bilder från vad som hände hos Sara. Det är inte många, men lägger ut dem här som ett minne för mig för framtiden, och som ni kan få kika på.
Vi lyckades hoppa sönder studsmattan.. Tyget bara brast och fjädrarna flög sin väg. Tjoff!
Sara gjorde en tårta som vi långt innan bestämde att vi skulle ha halva var på. Slurp!
Igår var det då påskkalas med släkten hos min halvsyster Gisela. Här är några bilder
Maten var det godaste någonsin! Jag fullkomligt älskar lax!
Vädret var helt fantastiskt! Bättre än vid midsommar!
Glada miner!
Tack för i påsk, ses på midsommar!

Glad Påsk! 23 April

Tankar om allt, }

Eh, GLAD PÅSK! menade jag!
Puss!

22 April

Tankar om allt, }

Wow, detta påsklovet har verkligen varit toppen!


Måndag - Shopping
Tisdag - Jag och Annika till Hanna, sen till André
Onsdag - Till Sara 
Torsdag - Fortfarande Sara
Fredag - Hem 
Lördag - Släktkalas
Söndag - Ta det lugnt ?
Måndag - ? 

Måste bara säga att jag har haft det så sjukt bra hos Sara. Vi, galna som vanligt, har hittat på massor! Hela igår var fullproppad med saker, och vi hade nog aldrig nån död stund. 

(På tal om död, så måste jag bara skriva om det värsta som hände. Vi hade varit på Saras kusins kalas och var påväg hem när vi hittade en påkörd död hund på vägen. Den var fortfarande varm, så den kunde inte ha legat där länge. Jag blev så ledsen på dem som bara smet ifrån den, dålig stil! 
Det var en liten valp som hade råkat rymma, och hon som hade den passade den bara åt sin bror som var på semester, stackarn blev ju helt förstörd.. Tyvärr får man väl säga att misstag händer, och jag är verkligen jätteledsen för deras skull!)

För att sammanfatta lite snabbt, så var det lite av detta som vi hann med:

♣  Vi badade premiärdoppet i Lygnern

♣  Vi hoppade sönder studsmattan, så 4 eller 5 fjädrar flög sin väg

♣  Vi bakade en chokladtårta och åt upp varsin halva

♣  Vi hade en välbehövlig SPA-kväll

♣  Vi tog en nattpromenad, och
låg sen på studsmattan och såg 5 stjärnfall på bara ca 20 minuter. Magiskt! har aldrig riktigt trott på att det finns såna synliga stjärnfall, men oj så fel jag hade! Det var hur mäktigt som helst! 

Vi pratade massor på kvällen, och drömde oss bort till Australien, jag vet inte hur många gånger! 
Jag är lite lat just nu, så jag orkar inte ladda upp bilder nu, men det får la bli en påskbomb med bilder senare. 
Ha det finast! 


Bild på min lilla Iris som försvann senare.

20 April

Tankar om allt, }

I don't wanna dream about all the things that never were


Jag fullkomligt ä l s k a r detta väder som vart nu på lovet! SÅ fint!
Igår så var jag hos Hanna med Annika och där var jag från tolv till kanske halv fyra, och vi hade det så underbart härligt! Satt och glassade på balkongen, åt god sommarmat och bara chillade sönder!
Sen drog jag till André och vi hälsade såkart på Ahmedt och hans vänner. (Det kommer bilder senare)
Sen tittade vi på filmer, typ värsta B-filmerna, men aa, det var helt okej ändå. Men juste! Det ligger nog pärlor på hela hans golv nu, mitt halsband gick sönder, så det bara sprutade pärlor.. Sen när jag kom hem igår så hittade jag ytterligare 11 pärlor innanför bh:n. De var överallt! Det var det halsbandet jag hade på inlägget igår. Lyckat.
Denna bilden passar utmärkt idag. Grodan har fått en finne på kinden, och det har jag med. Mycket vackert.. Menmen, tonåring som jag är!
Nu drar jag till Sara!
PUSS

19 April ~ Photos

Tankar om allt, }

Idag får ni small kinda bomb av ecopics. Så kan det gå. Love yourself.

18 April

Tankar om allt, }

Jahopp!
Idag åkte jag till Borås en sväng och shoppade loss i två timmar. Det blev en ny bikini, 3 bh:ar, deospray, linne och en present till min syster som fyller 20 på torsdag.
Det blev en sånhär bikini, fast en svart. Jätte skön, och sitter asbra!
När jag kom hem så körde jag en fotbollsgrej med Elias, sen har jag varit duktig och rensat i jordgubbslandet. Det är snart klart nu. Bara yttepytte kvar, men jag orkade inte göra hela.. Menmen

Australia

Tankar om allt, }

Måste bara berätta en sak!
När skolan är som värst, allt är bara jobbigt och allt är allmänt kelish, då tänker man uuut! Efter gymnasiet planerar jag och Sara att åka till Australien och arbeta som Au Pairer. Detta har varit iallafall min tanke sen i åttan någon gång, sisådär 2-3 år sedan då. Jag tänkte checka lite då hur annat folk har haft et som Au Pairer där, och först smet jag in på youtube och kollade på lite videos som inte gav någonting, men sendan så googlade jag såklart. Jag hamnade på en blogg om en svensk tjej som är i Australien nu, och hon har skrivit ett långt inlägg om diverse saker man måste göra innan man åker ner, och hur det är att precis komma dit. Jag blev SÅ peppad! Jag skrev ett inlägg till henne, och det skulle varit kul att se om hon kunde svara på det.
Om ni vill kika på hennes fina blogg kan ni gå in på http://camillajacobson.blogg.se I Januari skrev hon det långa inlägget om saker man bör göra / tänka på.
Denna bron blir starten på vårt liv. Vi ska upp på den och bara FIRA att skolan är slut, och livet börjar! Sedan följer livets fest!

17 April

Tankar om allt, }

Hej hopp alla glada!
Igår var jag på en liten miniåterträff med några tjejer från min gamla skola. Kul att se dem igen!
Vi åt god mat och spelade Rappakalja och Med andra ord. Fräscht att vinna båda! Haha, så tävlingsinriktad så det är galet!
Emilia lyckades med felbetoning på analfabet - anal-fabet och Hanna lyckades få kadaver till kadaveeer.. Lustigtlustigt!

16 April

Tankar om allt, }

Goddagens!
Idag har jag ju då fått träningsvärk.. Men det är lite knepigt, för jag strechade rätt länge igår. Men jaja, det är gött att känna att musklerna byggs på!
Nu kom jag nyss in från jordgubbslandet. Har rensat litegrann. Räknade att jag har hela 22 plantor nu, och inte bara 14! Tadaa!
Någon mer än jag som verkligen längtar?
På ett sätt känns det som att vi snart är där.. Det är inte alls så hyperlångt kvar till somarlovet, värmen börjar komma och man kan räkna ner dagarna. Jag kollade almanackan och insåg att jag hade bara typ 17 eller 18 skoldagar kvar!!! Det är ju för att jag är lärling, men fatta!! Inte långt alls!!

I ran away from my problems

Tankar om allt, }

Lycka är att kunna slå sina egna rekord.
Nu har jag precis kommit in från ett grymt härligt pass ute. Jag har varit ute och sprungit i en och en halv timme, och nej, jag överdriver inte! Jag gissar att det var över milen.
Mammas kommentar: Du är sjuk!
Det som också är ganska lovely är att jag är inte ens så hyperkörd eller trött. Jag är igång!
Efter att jag kom in så gjorde jag lite styrka med. Armhävningar, situps och lite så. Suveränt.
Kopierat från Expressen:
DÄRFÖR SKA DU SPRINGA
Löpning gör dig glad och ger dig energi. Om du springer regelbundet så kan du räkna med att du snart mår bättre både fysiskt och mentalt.

Löpning är roligt
Det gör dig glad. Kroppen njuter när du susar fram därute med vinden i håret. Det är också ett mentalt fritt rum. Tankarna släpps fria och du slipper vardagsproblemen. Energi och livskraft får du på köpet.

Löpning är lätt
Alla kan få ut något av det, oavsett vad de själva tror. Om du är van vid att promenera, så kan det självklart vara en omställning. Samtidigt är våra kroppar gjorda för att springa, så den instinkten behöver bara plockas fram.

Löpning är bekvämt

Det behövs inte mycket utrustning och träningen börjar direkt utanför dörren. Du är inte beroende av andra och behöver inte planera dina träningspass efter några öppettider.

Löpning är effektivt
Det är en av de mest energikrävande utmaningar som finns. Förbränningen är hög redan från början, kalorierna försvinner snabbt, och på 30 minuter har du genomfört ett effektivt träningspass, som både gagnar konditionen och vikten.

Löpning är hälsosamt
Kroppen klagar kanske lite i början, men när den börjat vänja sig så vill den aldrig sluta. Löpning ger stora hälsovinster.

10 April

Tankar om allt, }

Hej Vår!
Idag har varit en typ absolut-toppen-dag! Sjöng Jesus Christ Superstar i kyrkan idag, så fräscht maffigt!
Sen så bara solen sken överallt! Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!
Snart är jag inte en sån blekfis längre...

Igår såg jag fyra Citronfjärilar, idag fyra Nässelfjärilar. Underbart fina!
Naddis slappade loss
Denna bilden är för imorgon. Då ska jag med kära Bella in till stora staden, och vi ska shoppa loss tror jag? Ja, det blir nog så! Vi ska bl.a till myrorna har vi tänkt, och det var där jag köpte dessa balla skorna.
Ut med er nu, och NJUT!

update

Tankar om allt, }

Ska ändra stil på bloggen. Den andra blev helt knäpp.
Har detta sålänge.

Spring is on it's way!

Tankar om allt, }

Goddag?
Jag har inte tränat. Jag tror Elias frågade imorse när jag halvsov om jag skulle åka, och då hörde jag mig själv säga nej, och sen somnade jag helt igen och vaknade klockan tio. Det behövde jag!
Idag har jag tagit en väldans lång dusch, plockat av vinterpälsen och gått ut i solen, satt mig på trappan och andats vår. Snart ska jag iväg och jobba, och jag hoppas det är någon av gamlingarna som vill gå med mig ut och gå en sväng i solen, det hade varit mysigt. Lägga om en filt på någon i rullstol och gå ut kanske?
Passande bild, eller hur?

6 April

Tankar om allt, }

Okej, jag skriver lite till. Jag har sån extrem "jag-vet-inte-vad-jag-vill-ångest" just nu, och det är hemskt. Jag har typ ont i bröstkorgen för jag har suttit och försökt gråta så minimalt som möjligt, och denna skit som är nu, det är bara hemskt!
Jag sitter inte och gråter över skoluppgifter, or maybe I do, men det är inte the whole shit. Allt skit bara kommer och säger hej och sen pyr lite i mig. Jag tycker inte om det.
Nu vet jag inte om jag ska gå och lägga mig eller inte, för imorgon kommer jag vakna och veta att jag har fortfarande massa uppgifter kvar, och sen så vet jag inte om jag ska träna eller inte, vilket jag kanske borde, eftersom månadskortet hade varit rätt onödigt annars.

Livet har flyttat hemifrån

Tankar om allt, }

Verkligheten kommer ikapp och jag hinner inte med den.

Vi har på tok för mycket i skolan just nu, och jag hinner inte känna någonting. jag vet inte hur jag mår, jag ser inte hur jag ser ut, hör inte vad jag tänker eller vet vad jag gör. Det ballar ur!
Ska bara:
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

3 April

Tankar om allt, }

Jag har inte tid att sitta här.. Måste packa, för jag drar till min kära syster och bor där i veckan. Vet inte hur länge än, och jag vet inte om det kommer något inlägg på några dagar.. Funderar på att kanske skriva lite inlägg och sen sätta dem på tidsinställning, det hade kanske varit en bra grej faktiskt..
Ha en fin vecka!

§ Aprilskämt

Tankar om allt, }

Nu har jag ä n t l i g e n något att skriva om! 
Fick i uppgift av lilla Klara att skriva om aprilskämt. Mina och andras. 

Jag kan direkt säga att jag gick på en lurendrejerigrej. Såklart. För jag hade ingen aning om att det var första April.. Suck. Det var såhär:

Jag var på gymmet på morgonen igår och när jag hade tränat klart såg jag att jag hade fått ett sms av André. 

"gissa vart jag har varit!"

Jag: "Nä varå?"

"sjukhuset ^^"

Jag: "Sjukgymnasten? Eller har du hittat på nåt busigt? :p"  (han har haft problem med ryggen)

"jag tappa en kniv på min fot när jag skulle kutta en macka så sluta det inte blöda"

Jahopp, det trodde jag på.. Ärligt talat hade det liksom inte förvånat mig om det hände. Förlåt André!


Andra historier från detta årets 1:a April, jo, det kan jag säga att på Fokis blogg har hon lagt upp ett klipp från IKEA som tydligen hade lanserat den nya "hundstolen". Galet lustigt faktiskt, och jag hann la gå på den också. Idag. Och det stod t.o.m. att det var ett skämt, men det såg jag inte förrän efteråt. 


Opetad bild. Från i höstas.

Rock that boody!

Tankar om allt, }

Ey! Check this out!
Sara, vi har nåt att lära oss i sommar!

1 April - Recap

Tankar om allt, }

Hej!
Nu glesnar det mellan inläggen. Beror på:
* Skolan
* Ingen tillgång till dator lika mycket
* Bloggen är tråkig i designen
* Känner ingen motivation till att skriva, även fast jag egentligen verkligen vill

Men jaja.
Kan berätta lite kort om denna veckan och lite annat smått och gott som hänt.
Jag har äntligen skaffat mig ett månadskort på gymmet, det var kanske.. Jo, just det, två veckor sedan. Sen dess har jag faktiskt varit redigt duktig, och jag är stolt över mig själv att jag äntligen kommit igång med den rätta synen på träningen. Det är inte Beach 2011 jag är ute efter. Det är inte för att bli smalare, nej tack, det är för att jag så sjukt mycket älskar god mat.


Jag har funderat på det ett tag nu. Över de ätstörningar jag hade för några år sedan. Jag känner på ett sätt att det inte var mitt fel, eller rättare sagt, det var verkligen inte mitt fel. Min kropp reagerade "fel" på sorgen jag bär. Men jag kom på rätt köl igen, och nu känner jag mig bättre än på länge!


Vad har jag mer gjort? Jo, jag kan berätta att igår så var jag med min handledares dotter på strålningsavdelningen på Sahlgrenska. Mycket intressant! Jag var dock inte med och träffade några patienter, utan jag fick se hur man gör med alla apparater, hur själva strålningen egentligen fungerar osv. Det var en bra dag, och jag känner mig ett myrsteg närmare vad jag kommer arbeta med i framtiden, sjukvården.


Instick. Jag sitter och gråter. Min suveräna fantastiska nya vän Bella gav mig låttips idag på Someone like you med Adele.:


Helt underbar.

Vad händer annars? Jo, just nu sitter jag och grovfunderar på framtiden. Det ska man kanske inte göra, men jag gör det ändå. Så sjukt läskigt. Vart befinner man sig liksom? Är man gift? Har barn? Bor var?
Nä, nu blir det kanske lite långt.. Men jag ska bara skriva en grej till.
Jag har en liten önskan om att ni läsare hjälper mig med bloggen. Säg ett ämne, och jag skriver loss om det. Jag gör säkert en personlig och intressant grej av det. 
Det hade lättat upp för mig. Väldigt mycket. Och ni behöver bara skriva kanske ett ord. Typ "brandbil" och jag skriver om det liksom. Aa, ni fattar. 


Ha det fantastiskt!