musicandlyrix

Stresspress

Träning, }

Mitt i all skolstress mår man fakiskt inte helt bra. Stress är inte bra.

För att försöka få bort alla onödiga stresstankar måste man hitta något annat att fokusera på. Jag tänker spinning.

Behövs i dessa tider!



 
 
 
 

Svett är fett som gråter

Träning, }

Tillbaka till verkligheten!
 
Efter att inte ha kunnat gå riktigt på en vecka är jag tillbaka. Solen bara ropade på mig och ville att jag skulle ge mig ut och springa, så jag googlade lite snabbt på "springa med stukad fot" och enligt någon idrottsläkare var det tydligen helt okej att springa på foten även fast den ömmade lite. Den är ju trots allt inte svullen längre.
 
Så sprang gjorde jag!
 
 
7,18 kilometer. Är nöjd och belåten! 
 
 
Nu ska jag ta det lugnt hela kvällen. Okej, kanske plugga, men det är inte säkert. Vill ju ha klart allting innan vi åker till London, och definitivt innan Karpathos, för annars står jag där utan betyg i kurserna. Men det kommer jag nog klara av, det SKA jag!
 
 
Ha en fin kväll!

Just give me a reason

Musik, }

 

Träningsläger Skäralid

Träning, }

Hej!
 
Nu är jag hemma! Redo att skriva lite om vad jag hållit på med i helgen.
 
Fotbollslaget åkte ner till Skäralid i Skåne och hade alltså träningsläger.
 
Jag och Annika var taggade till max.
 
 
Men innan vi började med träningen skulle vi sova för natten först. Vi bäddade upp..
 
 
Vi taggade till REDIGT (och åt lite godis).
 
 
Vi sprang 6 km till fotbollsplan där vi var över dagen, och sedan sprang de som ville tillbaka. Jag tyckte det var riktigt gött faktiskt. Vi sprang med ryggsäckar också, så det var sådär gött-tungt. Vi sprang förbi mängder med alldeles fantastiska Skånelängor och korsvirkeshus, ja, ni vet hur mycket jag älskar dem! Dock var nästan varenda trädgård förstörda av mullvadar. Har nog aldrig beskådat något sådant!
 
Efter 6 timmars träning var det riktigt skönt att duscha. Även fast det var speeddusch så var det gött. Jag fick åtminstone varmvatten, och det var jag glad för!
 
 
Här kollade vi igenom kameran.
 
 
På fredagskvällen hängde vi upp lite lakan i fönstret och riggade upp projektorn och såg på något riktigt kul.
 
La, La, Lalala, La, La, La, La, LAHOLM!

Kvarteret Skatan åker till Laholm alltså.
 
 
Mysgänget.
 
 
Rikard - Våran tränare
 
 
Igår, alltså lördag, hade vi matchen som vi alla väntat på. Motståndarna skulle vara ett lag med 30+ are, men det var bara en som var det.. Det märktes tydligt att de spelade i divisionen uppåt. Jag spelade en stund i andra halvlek, och när jag kom in stog det redan 6-0 till dem. Efter typ en kvart så gjorde jag något riktigt klumpigt. Trampade fel och stukade foten.
Jag fortsatte lite till, men fick gå ut igen efter ca ytterligare en kvart. (Måste påpeka att det blev mycket bättre spela i andra halvlek! Hehe)
Matchen slutade 8-0, men  strunt samma, det var ju kul ändå!
 
 
På kvällen hade vi lagfest med lekar och grejer. Riktigt kul faktiskt! Gjorde för första gången irländsk julafton vilket slutade med att jag låg som ett fyllo på marken och bara yrade, haha. Menmen, kul var det!
 
Vi gjorde även en låt för laget, och vi vann den tävlingen! Yeah.
 
 
Nu ska jag bara sitta här och tycka lite synd om min fot. Sen ska jag öppna dörren för Isabella kommer hit och sover över, tjoho!
 
Ha det fint!
 
 
 
 
 
 

Jag tänker hålla på tills jag dör

Alltiallo, }

Idag gjorde jag det.
 
Det jag har haft en klump i magen för i tre år. Muntlig projektredovisning.
 
Det finns nog inget jobbigare för mig än att stå och prata inför folk. Jag är hur pratig och tjatig som helst annars, men sen kommer vi till att prata inför folk. Jag vet att jag kan, men det är så svårt bara.
 
Redovisningen blev inte alls som jag ville och det kändes som att jag tog ordet hela tiden och nästan pratade själv, och det var inte alls bra, men det bara blev, så jag kan ju inte bry mig om det nu. Det är över, all ångest över det kan ju lägga sig i graven och inga tårar ska få rinna bara för att jag är så otroligt feg.
 
 
 
 
Nu ska fokus flyttas till något annat. Jag ska nämligen dra iväg på träningsläger nu ikväll. Laget drar till Skåne. Där blir det träning, träning, träning, mat och mer träning. Det behövs. Tankarna ska bort på annat nu. Tjoho.
 
Skriver antagligen mer här på söndag kväll.
 
Tills dess: Snapa ballasally och Kik:a TSalome
 
Fridens!

Happy

Alltiallo, }

Vet inte varför, men allt känns bara så bra idag. Det har inte hänt något speciellt, utan jag är bara sådär extraglad ändå!
 
Imorgon kör jag och Eddie en heldag med projektarbete. Den inkluderar x antal koppar kaffe och även kakor och annan bröte.
 
 
Nu ska jag och fina Isabella ut och ta en powerwalk. Efter det ska jag verkligen bita tag i allt tråkigt plugg, för nu kör vi mot studenten!
 
 

Extended morning

Alltiallo, }

God morgon!
 
Detta med en extended morgon är något jag verkligen har anammat mig nu det senaste. Egentligen är det inte för att jag vill, men det brukar bli så ändå.
 
Vad jag menar med extended är att den blir lite sådär extra lång. Jag vaknar i regel alldeles för tidigt, ca sju, och jag kanske inte behöver gå hemifrån på kanske tre timmar. Då gör jag iordning frukost, startar datorn, flyttar kuddarna till soffan, och sitter där och myser igenom hela morgonen med att se på Grey's Anatomy. Hur bra är inte det?
 
Tumblr_mig26zjsxj1r0i9t4o1_500_large
 
Denna veckan innehåller många olika saker. Jag är för det första krasslig, vilket gör att jag inte tränar varje dag. Men det är nästan lika bra det, för det är samtidigt så mycket i skolan nu. Projektarbetet ska vara färdigt nästa vecka, men redan nu på torsdag så ska vi ha våran muntliga presentation av arbetet. Tjiho. Det som jag verkligen gillar... Eller inte. Men jag har försökt att förbereda mig på detta som innan gymnasiet tillochmed. (Ja, det är faktiskt sant.) Men det kommer att gå bra. Vissa dagar vill jag bara sticka under jord för att jag tycker det är så jobbigt, men andra dagar så känner jag att "äsch, vad är det så farligt för?".
 
I helgen väntar TRÄNINGSLÄGER!
 
Äntligen! Jag ser verkligen fram emot det! Ska bli riktigt skönt att få upp konditionen igen. Har väl inte jobbat så värst mycket på den i vår, så nu är det minst sagt dags!
Ska även bli kul att hänga med laget för jag tror vi kan få en riktigt bra sammanhållning faktiskt! Vi är ju nystartade, så det tar ju alltid lite tid med det där i början.
 
 
Nä, nu ska jag starta upp ett nytt avsnitt Grey's!
 
Ha en fin dag!

Fin grej från en fin tjej

Alltiallo, }

Igår hade jag finbesök - igen!
 
Viktoria, allra grymmaste Viktoria var här och hälsade på en kortis. Hon var så söt så hon hade med sig en inflyttningspresent!! Blev verkligen jätteglad!
 
Titta vad jag fick! Är det inte världens sötaste?
 
 
 
Nu ska jag nog fortsätta med min Grey's och käka upp mina äpplebitar. Det är faktiskt godare att skära upp dem i småtar än att äta vanligt. Det bor nog ett litet barn i mig...
 

Honey and milk

Alltiallo, }

Hej!
 
Nu sitter jag här och skyller mig själv litegranna. Jag har känt i ett par dagar att jag har haft en förkylning på g, men tränat ändå. Vet inte om jag hade kunnat mota den med vila ändå, eller om den ändå brutit loss, men jaja, nu är den här iallafall. Ingen grovförkylning, men ändå sådär så det känns.
 
Jag sitter under täcket i soffan, slurpar i mig mugg efter mugg med varm mjölk och honung och tittar på Greys Anatomy. Så jag skulle väl inte säga att jag mår riktigtt krasst egentligen..
 
 
 

Jobb

Alltiallo, }

 
Här brer de på med jobb ja! Mycket mer än mitt förra, vilket inte alls är helt fel!

Första fredsliljan

Alltiallo, }

April april

Alltiallo, }

Godmorgon!
Okej, klockan är visst halv ett, men jaja.

Här är lite bilder från min påsk.
Det årliga påskfirandet hos min halvsyster innebar som alltid, tårtor med olika teman. En jättehöna, en finare påsktårta med blommor, drakschack och trängselskatt med kycklingar.
 
 
Igår var dessa två höns hos mig. Hur mysigt som helst! Och vet ni? De hade med sig presenter!! Blev jättejättesuperglad!
 
 
Jag fick en handduk, tomater, påsklämmor, servetter, fjädrar och en blomma! Och den är verkligen hur fin som helst! Det kommer fler bilder på den senare med!
 
A-M och K-L kikade igenom varenda hörn i lägenheten, samt testade även soffans funktioner. Det hela slutade med att vi hade soffan utdragen och vi såg på en jättebra film - Intouchables! Dock somnade jag så jag missade lite i slutet haha..
 
 
Idag har jag varit lite redig och tagit hand om lite tvätt. Ska även ta ett varv med dammsugaren sen och borde också gå och handla. Men det är iochförsig bättre att göra det imorgon för då fungerar busskortet och jag kan tänka mer ekonomiskt.
Men vi får se.
 
Ni får ha en toppen dag!
 
Kram