musicandlyrix

En smått kaotisk kväll

Resor, }

Ja, gårdagens kväll blev väl smått kaotisk kan jag tycka.
Det hela började egentligen med att jag satt hemma och slötittade på datorn. "Plonk" så kom det upp lite info från en klasskompis om Londonresan. Läste snabbt igenom det, och i slutet skrev hon "... så glöm inte ha passet i handen och ett leende på läpparna" (något sånt). Tänkte inte mer på det, utan var glad att jag inte var en av de som var tvungna att fixa nytt pass.
 
Så jag tittade bort mot bokhyllan där jag tänkte att det skulle ligga. Det var inte där.
 
Tittade i lådan med alla "viktiga" saker - Det var inte där.
 
Tittade i alla andra lådor - Det var inte där.
 
Tittade igenom hela bokhyllan - Det var inte där.
 
 
Detta upprepade jag kanske 3-4 gånger innan jag ringde min mamma som sa att "Jomen jag såg ju det hemma hos dig igår? Det låg på någon vit slags bänk eller något tror jag." Alltså, det fanns inte någonstans ju.
 
Letade igenom allting några gånger till. Drog t.o.m. fram hela bokhyllan, hurtsen, byrån och letade där bakom, tittade i kylskåpet (mammas idë) och självklart låg det inte någonstans där heller.
 
När jag gick och la mig så tänkte jag att jag iallafall hade en dag imorgon (idag) också. Men så kom jag på det! Jag hade ju hämtat det från där jag bodde innan, och sedan lagt det i en påse som råkade åka med hem till mamma.
 
Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa mamma och be henne bekräfta att det låg där jag trodde. Jajjamänsan. TACK O LOV!
 
 
 
Kände mig som världens virrpanna. Sån är jag faktiskt inte egentligen.. Hoppas jag inte iallafall!
 
 
 

Alltså, eeh?

Alltiallo, }

Saker som är läskigt nära:
 
* London - Klassresa dit, tisdag till fredag
 
*Göteborgsvarvet (springer inte i år, men är sjukvårdare, tjoho!)
 
* Eurovision - Även fast det är kasst så kollar man. Det är allmänbildning. (Och faktiskt oftast kul.) Plus att det är i Svea rike denna gången med.
 
* Karpathos - Passar på att sola mig brun (eller röd) och fin (eller bränd) till studenten med tre fina släktingar. (Det vi antagligen kommer att göra mest är att spela sällskapsspel. Jag ska rocka i Canasta för övrigt.)
 
* Photoshoot med Paulina - Den tösen, hon kan ta bilder alltså. Checka hennes blogg här. Detta blir ju mina studentbilder då alltså.
 
* S t u d e n t e n - Aaahah. Ni skojar.
 
 
 
I sommar planerar jag att jobba ungefär ihjäl mig. Sen mellan varven så hittar jag på saker om är hur roliga som helst. T.ex. så kanske jag och min syster tar en tripp utomlands. Inte fel, huh?
 
Sen efter att jag jobbat ännu mer (och såklart tränat MÄNGDER inimellanåt) så ska jag söka in till brandmansutbildningen SMO. Hur konstigt är inte det? Lilla jag, hehe. Men jag vill och känner mig sjukt manad!
 
Kan även hända att jag jobbar i Norge i höst eftersom jag 1. Vill göra något nytt och spännande, 2. Få ihop snabba pengar så jag inte står med alltför feta studieskulder efter att jag pluggat klart. Låter det som en idé?
 
Aah, jag är sjukt taggad.
 
 

Söndag

, Träning, }

God morgon!
 
Idag när jag vaknade och skulle börja göra frukost så kändes det minsann i musklerna. Härligt!
 
Det gör inte saken sämre att jag faktiskt sprang över milen igårkväll (med ryggsäcken full) då jag först sprang bort till skolans gräsplan och tränade fotbollsteknik med Eddie. Jag är ju verkligen usel på det där, så han fick ta och hjälpa mig en smula. Kul var det! Ända tills fotbollsskon gick sönder och sulan nästan flög av. Då var det dags att snöra på sig löpardojjorna igen och springa tillbaka de 3,5 kilometrarna.
Men det är faktiskt riktigt gött att springa med ryggsäck. Det blir en annat rytm i steget och kroppen får jobba mer även fast man inte riktigt känner det.
 
 
Nu ska jag göra mig iordning. Idag ska jag först till kyrkan, sen hem till syster och hämta resväskan för att börja packa inför London! Klassen drar dit på tisdag! Skojskoj!
 
Ha en fin dag!

Push Ups

Träning, }

Har laddat ner en app idag som jag verkligen hoppas på att jag kommer använda varje dag!
 
 
 
Push Ups!
 
Varje gång man är nere vid golvet så trycker man med näsan på skärmen så att den räknar ner hur många man gör! Grymt bra!
 
 
 
 

Armdag

Alltiallo, Träning, }

Vaknade efter kl 6 imorse så jag tänkte att jag skulle ta tag i mitt liv. Så det gjorde jag. Gick till gymmet. Kämpade lite.
Armarna är inte roliga.
Springer hellre långa rundor än lyfter och sånt. Men jag SKA lära mig tycka detta är roligt också!
 
 
 
 
Nu ska jag dra till Isabella. Vi ska bada fotbad och se när bästa Molly tävlar i SM i gymnastik!!!

Husesyn

Alltiallo, }

Sitter hemma hos Hanna och suktar efter fler Skånelängor medan hon gör mat.
 
Har hittat ett fantastiskt hus. Ser inte så mycket ut för världen på utsidan (gillar inte sådana fönster som är på ovanvåningen) men på insidan är det verkligen jättefint!
 
Bilder:
 
 
 
 
 
Snacka om det perfekta köket!
 
 
 
 
Tog även med en bild på tvättstugan. Känner på mig att jag vill ha en rymlig sådan när jag blir med hus. Stort, ljust och fräscht liksom.
 
Men det bästa med detta huset är som sagt köket. Skulle kunna kapa ett par fingrar eller nåt för det!

Guttasjön 7-8 Maj

Räddningstjänsten, }

Ett år av längtabn gick. Sen var vi där igen! Guttasjön!
 
Dock var vi inga brandmän denna gången, utan sjukvårdare, men det var roligt ändå såklart!
 
 
 
Eddie och Rasmus hade med sig sina bollar. Klokt.
 
 
 
 
 
Det blev en hel del kastande
 
 
Tvåorna var i utryckning jämt och ständigt. Vi var ibland offer. Bl.a. annat fick jag agera fyllo i en krockad bil en gång. Otroligt kul haha! Satt där med mina spritflaskor och tyckte livet var kanon
 
Men ibland hade vi full rulle också. Kan förresten bocka av att jag nu har kört automatväxlat. Och ambulans! Det var inte dumt!
 
På denna bilden satt jag, Eddie och Rasmus under varsin filt utanför vagnhallen. Vi hade bestämt från början att det var dygning som gällde. Vi höll der nästan.
 
 
Men mysigt var det! Vi satt och beskådade soluppgången över sjön sittandes uppe på ett tak.
 
 
Tog lite kort
 
 
Rasmus är trött
 
Tillslut somnade vi. Fast vi somnade på ett annat tak. Så vi låg som kokonger i våra filtar på taket som egentligen inte alls var så värst comfy. Men det var ändå härligt att sova utomhus
 
 
När dygnet var slut så begav jag och Isabella oss hem till henne innan vi åkte till Borås och tog ut in tandställning!
 
Är verkligen hur glad som helst att den äntligen är väck!
 
 
 
Detta firade vi med en gofika på Espresso House. Inte helt fel.
 
 
 
Jag kom hem vid halv fyra igen och gick och la mig direkt. Vaknade efter bara tre timmar och var lite butter över det. Men sen somnade jag om nästan med en gång igen och vaknade nu på morgonen. Alltsomallt sov jag runt 15 timmar! Måste vara rekord!
 
Ha en fin dag alla!

Valborg

Alltiallo, }

De säger att man ska uppleva Valborg i Varberg, så det gjorde vi.
 
Jag och de finaste av töser var i Varberg och levde husvagnslivet samt partade lite.
Sjukt mycket skratt, go dricka och ett trött huvud idag!
 
 
Här är jag och den finaste Pärlan!