musicandlyrix

Let's walk this road together, through the storm

Tankar om allt, }

Det är inte lätt när det är svårt, men det som inte dödar, stärker. 


Nu är det inte som roligast! Detta gäller jobbet.
Imorgon var det helgbemanning som gällde, alltså bara fyra st på 15 boende. Visst, det kan gå bra, det kan det. Men såklart så blir en av dessa fyra sjuk och vi blir bara tre!
Men vi löste det till slut och vi blir fyra eftersom jag byter min kvällstur till en tidig morgon, och en ledig ordinarie, bästa Barbro, min handledare, får jobba kvällen. Mot sin vilja. Shit, det är sjukt i dubbel bemärkelse!

Men det är bara till att samla krafterna. Let's do this together.

Hoppas bara inte att jag måste jobba helgen.. Min bästa vän Sara har precis fyllt 18 och då måste man ju såklart dit och fira henne på lördag! Alltså är man bra trött och seg på söndag.. Hu. Japp. Visst.


Brandgult

Tankar om allt, }

Nu är fläsket stekt och jag ska snart dra mig ner till le job. (Jag har stekt bacon.)

Heppåre!



Bilden är på rätt håll. Blir mindre grose på det viset.
Åh, fatta när tandställningen är borta! Det kommer bli en härlig känsla, och jag hoppas verkligen jag får snyggare tänder!


På tal om absolut ingenting, så har jag ätit en hel apelsin idag. Det är ganska otroligt eftersom jag inte ätit en hel sen jag var kanske 10?
Jag är ingen stor hejjare av apelsiner, men jag älskar juice. Haha, jag är så udda!

that's what you get

Tankar om allt, }

Snacka om att ha en trög dag.

Inatt sov jag hur bra som helst. Jag hade världens vackraste dröm. Satt i en killes knä och hans armar var runt min mage. Så otroligt lycklig var jag!

Sen avbröts drömmen av att telefonen ringde.

Det var jobbet. Jag ska börja jobba två timmar tidigare. Kul jobbet! Jag hade faktiskt en av de bästa drömmarna jag någonsin upplevt, och så ringer ni! Ash!


Denna dagen ska jag försöka ta tag i plugget, jobba, och såklart dagdrömma! Åh, det kändes så nära alltså! Skit!

Newfound habits

Tankar om allt, }

• Jag har börjat äta sirap till både gröt och müsli.

• Äter numera ofta frukosten i sängen.. Inte så bra kanske. Lite lazyvarning utfärdad.

• Surfar väldigt ofta in på www.hemnet.se för att se om det finns nya läckerheter.

• Har börjat att twittra mer flitigt nu.



En riktigt gammal bild. Jag tycker om den!

Stuck and reverse

Tankar om allt, }

Jag har kommit in i något konstigt beteende. Jag kan knappt sätta ord på vad, eller hur det är, och jag vet inte om det är positivt eller rent av destruktivt.

Jag lever inte riktigt, eller vad man ska säga. Jag bryr mig inte, det mesta kvittar.
Att jag jobbar mycket nu? Det kvittar. Att jag inte orkar bry mig om lika mycket jag gjorde innan? Äsch, det spelar ingen roll.
Det känns lite som att jag har stängt av alla känslor eftersom jag inte har tid att tackla dem just nu.

En del av mig säger att; "Bra Salome, nu är du på en bättre väg!" samtidigt som jag nästan saknar det där gamla tänket där jag verkligen kunde tänka i flera steg och dra bra slutsatser av saker och ting.
Saken är den att jag är en redig tänkare. Jag tycker om att fundera på saker och ting, men är jag på sämre humör kan det ofta bli så att jag vrider saker till den negativa sidan. Detta är ju såklart inte bra, men är jag gladare blir saker och ting ofta bra, jag hittar det optimistiska och jag ser glädjen i nästan allting. Det är det som jag saknar!

Jag tycker inte om att vara nonchalant. Jag gillar inte den kalla sidan av mig.
Fick höra i veckan som gick att jag verkade tjurig. Saken var den att jag hade stängt av. Stängt av lite extra eftersom det hände så mycket omkring mig. Saker här hemma påverkar mig extremt mycket utan att jag vet om det tror jag. Då effekteras jobbet av det på grund av att tankarna inte rullar på, utan allt har liksom stannat upp.
Jag känner mig som en tidsmaskin. Ja, det var ett bra exempel!
Jag börjar se allt i perioder. Helt utan reflekterande tankar och speciella åsikter. Jag låter tiden gå men glömmer av att jag ska trycka på "on-knappen". Då hamnar jag någonstans mitt i. Jag går på rutin. Nu är det dags att gå upp. Nu ska jag äta. Nu ska jag gå till jobbet. 

Efter ett tag kommer jag se även denna tiden som en av perioderna. Det var "den där" ja. Juste.

Jag vill inte se mitt liv i sådana här perioder. Jag vill kunna leva full ut, känna mig lite mer på jorden igen.
Jag känner mig så ofta kall, tråkig, så elak och så jobbig! Om ni säger att "nej det är du inte alls" så är det klart att jag tar åt mig, men känslan av att jag har varit sådan på sistone känns ganska tydligt. Iallafall för mig.

Jag vet inte vilken kur jag behöver. Är det ensam-för-en-dag-på-en-parkbänk-kuren? Sitta uppe och prata med någon länge, tills allt positiva tränger fram? Fortsätta på samma spår och se efter om jag känner mig mer normal senare?

Jag ska försöka ta itu med detta.

pretend like everything is just for some seconds

Tankar om allt, }

Hade en riktigt rolig dag på jobbet nu ikväll alltså!
Detta med demens, åh så roligt.. Men det är klart att det är synd om dem, men ack.. De får mig att skratta väldigt mycket!
Stackars Kajsa-Lena, en gubbe idag som blev hutlöst förälskad i henne!


Ikväll tänkte jag ta tag i några av de uppgifter jag fått över praktiken. Trodde jag ja. Äsch, mañana? Imorgon är det vilodag som gäller. Alltså från träningen. Jag tror jag ska jobba kväll, så man kanske ska ta itu med saker och ting på förmiddagen efter en välförtjänt sovmorgon? Sounds good to me.

Nu över till Top Model Sverige. Är så ledsen över att Jenny inte ville vara kvar längre.. Hon var den jag faktiskt trodde skulle vinna! Hon är ju jättefin!
Dock är det klokt av henne att göra detta valet, eftersom detta med modellivet inte är så glamoröst som man tror. Åtminstone har jag uppfattat det så.
Sedan kanske det går bra för Kenza och andra, men att bara vara en model, och inte hitta på annat är nog inte alls så fantastiskt många gånger.

Nu måste jag se på Kontoret eftersom jag missade det i söndags!

Puss utåt

28 Februari

Tankar om allt, }

Usel morgon!

Jag och Viktoria tog oss till gymmet, men där tappade vi motivationen helt och hittade den sen igen.. Men det tar vi igen en annan dag. Ska inte träna imorgon, men på torsdag så ska jag döda mina armar, once again.
Huvudsaken är ju ATT man har tränat iallafall..


Nu kokar jag potatis till kaloppsen. Den ska med till jobbet. Idag är det 14-21. Med Kajsa-Lena!! Såå roligt!

Tumblr_ljtmwkjuee1qhfqebo1_500_large

27 Februari ~ Be strong, keep on working

Tankar om allt, }

Stort TACK till Viktoria!

Hon är den däringa superkvinnan som får mig att hata träningen så mycket att jag älskar den! Det är ju inte dumt!

Jag skaffade ett nytt månadskort på gymmet idag och det ska jag köra hårt på nu! Det är bara tre veckor kvar tills jag ska vara på brandstationen. Så underbart spännande! Ni anar inte!

Z222055916_large

Tumblr_lopn6kbxrw1r013n4o2_500_large

81275968244892344_lujabhef_c_large

Tumblr_loy9gye7nu1qlnrzqo1_400_large

Tumblr_lrq8s0q2on1qmohofo1_500_large

Underliga företeelser och annat

Tankar om allt, }

Dags för udda sanningar. Det tycker iallafall jag är väldigt intressant och onödigt att läsa.

1. När yoghurtpaketet är slut så brukar jag klippa av det på mitten. Det godaste är den yoghurten som fastnat uppe vid kanten vid korken som är alldeles tjock.

2. Jag är ofta väldigt rädd när jag åker bil med gamla människor. Alltså när de kör.

3. När jag åker bil så tycker jag att det är hemskt att sitta på vänstersidan. Jag har fått för mig att det är lättare att överleva en olycka om man sitter på högersidan.

4. Jag har nästan bara fula kläder i min garderob. Gött i-landsproblem, men ack vilken sanning.

5. När jag är tillräckligt rik ska jag snabbt och kvickt flytta hemifrån.

6. Min familj slutar inte att förvåna mig. Det mesta negativt.

7. Jag kan inte bestämma mig om jag ska gifta mig någon gång eller inte. Tur att jag verligen inte måste bestämma det nu!

8. Det kommer bli en befrielse för mig när jag blir arton. Detta med att man får ta mycket ansvar, det kommer nog också bara vara något positivt eftersom jag ändå är ganska van vid det.

Home again

Tankar om allt, }

Nu är jag tillbaka!

Berättar med bilder.



Mitt älskade fadderbarn på pottan. Men en bok. På fel håll. Raring!



Pyssel med de större barnen. Johannes 5, Lovisa snart 4.



Tre fantastiska barn. Den minsta till höger är mitt fadderbarn Emelie.



Fick natta henne en kväll. Så underbart mysigt!



Här är vi! Åh, älskade Emelie!


Det har varit ett par intensiva dagar i Småland nu. Det är inte de tamaste lammen man har att busa med, det ska ni ha klart för er! Men ack så underbara!
Min lilla Emelie har precis börjat prata lite nu, men än så länge har hon inte sagt "Salome".. Lite surt, men det tar vi igen om en månad när hon fyller 2 år.


Det har ju, som ni har märkt, varit ett uppehåll här på bloggen ett par dagar, och det var inte riktigt meningen.. Innan jag åkte gjorde jag ett inlägg men det försvann tydligen.. Men det ska komma upp ett liknande snart!
Det blir nog ikväll!

En Prinsessa är född!

Tankar om allt, }

Stort Grattis till tösen, Viktoria och Daniel!



Ska bli underbart att följa den lilla Sessans liv!

Dagen är till ända

Tankar om allt, }

Nu har jag kommit hem från jobbet. Helt okej dag.

Ett tag så fick jag sköta en hel avdelning alldeles själv!! SJÄLV!
Jag skulle ta upp alla till eftermiddagsfikan, men när det inte gick att ta upp någon själv fick jag ringa över till andra avdelningen så bästa Barbro fick springa över. Menmen, saker och ting löste sig, även fast kaffet blev en kvart försenat. Men det kunde varit värre! Barbro var helt ensam på sin avdelning också. Detta berodde på APT-mötet som var.


Imorn gäller det! Jag drar till Småland! Hoppas bara inte att jag ska bli sjuk nu.. Det känns litegrann i halsen, och jag kan säga att alla odds är emot mig. Det är 15 pers på jobbet som är sjuka nu, och vi visste knappt att vi hade så många som arbetade där haha.

Men jag ska försöka sova bort detta. Har druckit massa äckligt vatten med citronsyrepulver nu, så vi får hoppas på det allra bästa!

Hoppas ni sover gott!



Snygg va?

Work

Tankar om allt, }

Härligt när det känns att man jobbar!

De ringde innan från jobbet och än en gång undrade de om jag ville jobba. Fantastiskt!
Egentligen är det APU nu, men jag får lov att jobba under APU-tiden eftersom det ändå är samma uppgifter jag gör, så det känns kalasbra att tjäna pengar under praktiken! Jag har jobbat ganska mycket den sista veckan. Jobbade torsdagen förra veckan, ledig fredag, sedan har jag jobbat alla dagar ända fram tills idag.
Ska dock vara ledig i helgen, för då händer det grejer!

Jag ska ÄNTLIGEN åka ner till SMåland och träffa mitt underbara fadderbarn Emelie! Ska bo hos dem tills på söndag då jag tar mig hemåt igen. Ska blir underbart roligt!



Dessa fantastiska små busungar!
Det minsta trollet är mitt fadderbarn. Snart är hon storasyster!

Shame on me

Tankar om allt, }

Allvarligt. Nu får jag ta och skämmas!

Nu har jag inte tränat "på riktigt" på länge! Varje gång jag tänker att "åh, nu ska jag träna!" så blir det typ jättedåligt. Varför?

Jo, jag har brist på motivation. (Säger inte att den inte finns, för det gör den!) Jag saknar Viktoria, den bästa träningskompisen man kan ha. Jag saknar gymmet, och det suger fett att jag inte har något gymkort just nu. Ska enligt planerna köpa det nästa vecka - och köra HÅRT. Det är mindre än en månad kvar tills jag ska vara på brandstationen, och då kan jag inte vara såhär svag. Det är pinsamt!

Vickis, nästa månad får du köra stenhårt med mig! Okej?



Snodde denna från facebook. Hoppas det är okej sötis!

Åh, jag är så sjukt avundsjuk på dig!

Puss!

Blaha blaha

Tankar om allt, }

Nu är klockan bra mycket, men jag har sovmorgon imorn så det är ganska lugnt..

Nu ska jag bara kolla in yr.no och se så det kanske kan vara lite sol imorn förmiddag om jag ska ut och träna.. Hoppas på detta!

Har förresten blivit lite större, det känns så iallafall, och jag är glad för det! (Nej, jag tänker inte börja filosofera om olika kroppsformer ikväll.)
Jag ska nu kämpa för att bli ännu starkare, snäppet bättre och ta steget lite lite närmare mot drömmen.
Jajjemän.


Nu säger jag godnatt, hoppas ni sover gott!



Nä, efter idag tycker jag inte om denna kvinna lika mycket längre. Snälla, var lite normal, lite mänsklig.

21 Februari ~ An appartment with my best friend

Tankar om allt, }

Det känns att man jobbar nu. På riktigt! Skönt!
Har jobbat fredag, lördag, söndag, måndag, idag tisdag, och ska jobba imorn onsdag. Gött med cash!

Nu blir det inte mer jobb-snack, för att prata om det hela tiden är inte så kul.

För en stund sedan så sov jag i ett par timmar, och när jag vaknade gick jag och slog på datorn, sedan, samtidigt som den laddades upp så käkade jag upp en semla. Det är ju ett måste på fettisdagen!
När jag kom tillbaka till datorn kollade jag facebook, och bästa Isabella hade lagt upp en bild i min logg!

Denna:



Blev jag glad?

JA.

Åh, alldeles!
Tänk vad häftigt ändå om vi kunde dela på en lägenhet. Man hade haft kul heeela tiden! Bakning hade alltid varit roligt. Tömma soporna, dammsuga, damma, göra rent toaletten, diska, you name it! Allt hade varit askul!

Och så hade man kunnat strunta i allt vad alla föräldrar säger, bara köra "sch, här bor vi - här bestämmer vi!" Hah!

Sitta uppe hur länga man vill utan att störa

Ha spelkvällar jämt

Bju hem kompisar buller om huller


Som sagt. Alltid bäst!
Isabella, Du är bäst!

Cannonball - Little Mix

Tankar om allt, }

Kvällen på jobbet blev bra. Äntligen som det skulle, om man säger så.

Har hittat en ny goding här, lyssna!

Spidervisit

Tankar om allt, }



HU!

Trodde jag skulle skita på mig innan jag ens hann sätta mig på toan..

Men nu ska vi se detta positivt! Min bror har precis fixat regn tills imorgon!

Speaking of.. uhm

Tankar om allt, }

Nu har jag städat redigt bra. Är dock inte riktigt klar än..


Det är nu dags för..

Egentid med almanackan!



Det är en sån här jag har. Tog bilden från google med anledning av orkbrist.
Dock matchar jag inte lila och rött. Rött? Hur tänkte mänskan?



På tal om ingenting så har jag min nya tröja på mig som jag köpte på Monki förra veckan. Here it is!


Oooooh, sometimes, I get a good feeling, yeah

Tankar om allt, }

Klockan är nu tjugo över elva och jag sitter i sängen.. Igen.

Jag har dock varit lite duktig och pluggat för första gången på över en vecka. Jag har nämligen sagt det till mig själv, att plugga aldrig på lov. Lov är lov, skola är skola.


Nu funderar jag på att städa mitt rum. Än en gång ser det ut som hej kom och hjälp. För att göra det roligare så tog jag nyss en "före"-bild. Allt kul att checka sen hur stor skillnaden blev. Är jag fjantig? Haha, deal with it!



Så här ser jag ut just nu! Snygg va?

20 Februari ~ Tydligen APU

Tankar om allt, }

Nu är det tydligen inget lov längre. Tänker inte så mycket på det just nu, och degar bara i sängen.
Nu har vi APU och egentligen skulle jag börja klockan sju imorse, men jag fick jobb istället så jag jobbar 16-21. Känns mycket bättre att vara på jobbet och få pengar istället för att vara på jobbet och jobba utan att få något. Man gör ju ändå samma saker.

Matteus, en kille i min klass, ska vara på samma ställe som jag, och vi har även samma handledare, och det ska bli spännande och se hur det fungerar, och det ska bli kul att jobba tillsammans med en kompis i klassen.


Nu när det är APU har jag också andra bekymmer. Jag MÅSTE ju börja träna. Jag har ett fantastiskt träningssug, och mja, jag ska nog ta tag i detta i veckan. Tjoho!
Jag längtar som en galning efter att träna med finaste Viktoria igen. Vi är ju så grymma så man slår av!
Tyvärr har jag nog blivit lite svagare igen, men nä, detta ska fixas till!
Det måste ju fixas till nu innan jag ska vara på brandstationen! Det hade jag nästan glömt av!! FY på mig!



Katten Albin - See you soon!

Todays list

Tankar om allt, }

Dagens humör: Ko-lugnt egentligen. Så där söndag-igt.

Dagens mående:
 Fortfarande bra irriterad på människan på jobbet.. Men jag ska se till att känslorna över det går över.. Är också väldigt glad över att jag och Annika, allra finaste Annika, var ute och tog en kvällspromenad i mörkret och babblade på om allt, samt tittade på stjärnorna.

Dagens borde: Gå och lägga mig i normal tid! Borde även ta tag i städning.. Igen.

Dagens frisyr: Satte upp håret i en hästsvans lite slarvigt

Dagens smink: Pyttelite mascara

Dagens klädsel:
 Innan har jag vandrat i jobbkläder, nu har jag jeans och min lillebrors stora tjocktröja.

Dagens planer:
 Tja, just nu tänker jag snart krypa ner.

Dagens materiella vill ha:
 En ladugård, samt pengar. Förresten har jag hittat ladugården nu! Helt sjukt! Den finns här i samhället! Gött!

Dagens fundering:
 Visst är det jobbigt när man inte får upp all glass med tungan ur struten, och när man ska bita av rånet från kanterna så trillar smulorna ner i glassen.. Så sjukt jobbigt!

Dagens beroende:
 Babbel

Dagens tråkigaste:
 Jobbet. Iallafall på förmiddagen. Jag dog. Det kan ni läsa i det förra inlägget

Dagens längtan: Lönen

Dagens superlängtan:
 Sommaren! Grekland! Och inte minst, min 18-årsdag!!!

Dagens tidning:
 Har faktiskt inte läst någon

Dagens låt: Sen en tid tillbaka - Melissa Horn





19 Februari ~ How not to do

Tankar om allt, }

Det värsta hittills.

Så beskriver jag min dag på jobbet. Det har aldrig någonsin varit så sjukt dåligt som det var idag. Många gamla människor kan bete sig ganska underligt, men det är egentligen inget konstigt eftersom de flesta äldre blir något förrvirrade när de riktigt gråa hårstråna tillomed trillar av. Att de kan skrika åt en eller kanske göra annat är för mig full förståeligt. Dock kan detta tära ganska bra på ens tålamod.



Jag har inget emot att arbeta inom äldrevården, jag tycker det är helt okej, så länge jag kan komma överens med mina arbetskompisar. De var detta som jag inte gjorde idag. Jag blev bemött på ett fruktansvärt sätt. Inte okej.

Det började med att vi delade upp oss mellan avdelningarna, och då hamnade jag med Helena (hon heter inte så, men jag använder mig av det namnet iallafall).
Allt jag gjorde idag var tydligen fel. Fel, fel och fel. Jag skrev på tavlan om vad det var för dag, personal osv, och det var tydligen fel, eftersom vi måste "prioritera" de boende först. Saken var att klockan var bara strax efter sju och vi skriver alltid på tavlan så tidigt som möjligt, men icke. Det fick jag strunta i.

Mellan olika fixanden av personer som skulle upp så är det ju självklart att man fixar gröten så att det bara är att starta spisen senare, men inte heller det fick jag göra. Ännu en gång kom detta med att prioritera de gamla.

Jag satte också in en löstandsrad på en tant, och det var tydligen SÅ fel det med, eftersom hon alltid tar ut den. (Hon har inte använt sina tänder någon gång detta året och jag tänkte att det kanske hade ändrat sig och hon hade kvar dem i munnen, men icke. Skit fick jag.


Det var kanske ett tiotal andra saker idag som hon sa till mig om. Jag fick nog. Jag trodde jag skulle gå sönder.
När jag gick i korridoren och ingen såg mig så tittade jag upp i taket, försökte hindra tårarna, och funderade på om jag inte skulle gå och låsa in mig på toaletten en stund. Men det hade inte gått. Vi var ju bara två i personalen. Två på EN avdelning. På tok för lite personal. Inte nog med det, avdelningen är för dementa. Ni kan tänka själva. Att ha koll på 7 andra medans man är två inne och hjälper en, nä, det går ju inte ens. 


Nä, så min dag har inte varit bra. Den har varit hemsk.
Better times has to come. I'm looking forward!

Human sence

Tankar om allt, }

För en stund sedan kom jag hem ifrån jobbet. Dagen gick väldigt bra, och det var inga större händelser direkt.

När jag gick hem stoppade jag in musiken i öronen som vanligt. Ni vet hur det känns, sjukt gött och tankarna bara rullar.
För ett par sekunder valde jag att verkligen lyssna på orden i låten jag lyssnade på, och de lät såhär:

I just live because I love to
And that's enough you see
So don''t come preach about morality
That's just human sense to me


De är så fantastiskt duktiga, First Aid Kit!



Fredrik Grädde

Tankar om allt, }



Detta är Freddegredde. Han är sjukt duktig!
Denna sammansättning av låtar gjorde han inför Alla Hjärtans Dag, men jag hittade den nu. Godis att bara proppa öronen fulla med!

18 Februari

Tankar om allt, }

God morgon!

Klockan är inte ens nio när jag börjar skriva detta, och jag har redan hunnit med en del saker. Detta beror nog på att jag sov i tre timmar i går eftermiddag.

Jag har tagit hand om tvätten, fixat lite på mitt rum, samt gjort frukost och ätit upp den. Där ser man.


Snart måste jag fixa ihop lite mat som jag kan ha med mig till jobbet senare.
Känns redigt gött att jobba helgen faktiskt. Ska jobba 13-20 idag, 7-16 imorgon, och på måndag 16-21. Nu börjar cashen att trilla in!

Tävlar om en Canon

Tankar om allt, }

Jag är med i en tävling där man kan vinna en systemkamera.
Det hade varit fantastiskt om jag vann den..! Tänk er vad mycket roligare bloggen skulle blivit, och tänk bara på Australien! (För er som inte vet, så vill jag åka dit efter gymnasiet.)



Här är jag och tävlar:

http://vinncanon600d.feber.se/

Phil Collins

Tankar om allt, }




En sån där gammal goding.

17 Februari ~ X-Factor

Tankar om allt, }

God kväll!

Nu har det varit en del saker på tapeten.

Igår jobbar jag 7-16. Det gick rätt bra, men det var bra segt mot slutet när jag var ensam på avdelningen eftersom de andra var möte.
Efter det kom jag snabbt hem, fixade och packade lite, och gick sedan till bussen och åkte än en gång till bästa Isabella.
Vi skulle ju bara äta och sen sova, fast nä, inte våran grej riktigt så vi var uppe senare än vad vi skulle ändå, men det var typ ingen fara.

Klockan fyra på morgonen gick vi upp, tog med våra färdiggjorda (fantastiskt goda!) mackor, och våra ägg o annat och gick ner till bussen. Där stog Samuel, Lollo och Johan och väntade, och vips så kom bussen.

När vi kom till Göteborg ställde vi oss i kön. Den var inte så förfärligt lång så vi kom långt fram även när de släppte in oss. Där festade vi loss med sjuukt mycket dans, and we moved our bodies to the beat. Like he said we should.

Här är några bilder



Massa folk



Sköna vänner!



En divig, men rolig David. Även lite ögongodis för Isabella där i bakgrunden.



En riktigt handsome DJ.


Förresten så hälsade jag på David sen efter att vi äntligen kunde komma in till väntdelen. Haha, ganska lustigt hejjande, men jaja, vissa saker gör man bara en gång.


Samuel kom tyvärr inte vidare eftersom skivan som han hade med sig inte gick igång, samt att juryn var tydligen dålig. Två skittråkiga killar som inte brydde sig alls så mycket. Tråkigt, för Samuel är grym!  

16 Februari ~ With the beat

Tankar om allt, }

Goddagens folket!

Idag har jag jobbat hela dagen. 7-16. Kändes ganska jobbigt att gå upp i morse eftersom dygnet är lite vridet just nu, och det lär det vara ett par dagar till. This is why.

Strax ska jag bege mig till bussen för att ännu en gång åka till Isabella. Stackars unge, stackars föräldrar, stackars folk! De dras med mig jämt!
Iallafall så ska vi äta en smarrig middag och sedan kanske sova. Fast sova är inte riktigt vår starkaste sida.. Men vi får se vad som händer.
Imorgon är dock en riktigt spännande dag! Vår vän Samuel ska söka till Xfactor där han ska sjunga för den första juryn. Samuel, VI HEJJAR PÅ DEJ! Hoppas detta går vägen nu, för du sjunger asbra!



Kör så det ryker!

15 Februari ~ En galen historia

Tankar om allt, }

Nu har jag precis kommit hem. Jag har varit i Göteborg med Isabella, Elias och Johannes. Det var jättetrevligt! Dock så hände huvudet inte med så mycket eftersom jag och Isabella var tokiga och stannade uppe till klockan fyra inatt. Men det var verkligen värt det!
Vi satt halva natten och chattade och pratade på Omegle, och vi hittade bland annat en sjuuukt söt kille! Wow!

Vi hade så fantastiskt roligt, jag och bästa Isabella. Käre värld som vi skrattade!
Sen så pratade vi ju engelska hela tiden, så det satte sig verkligen sen så vi visste knappt vilket språk vi använde. Skönt!

När vi äntligen (?), ursäkta, fel ord.. Börjar om.

När vi sedan tyvärr var tvungna att gå och lägga oss så hände verkligen allt möjligt.

Isabella - Mamma och pappa ligger och sover, så vi måste verkligen vara ty-PAAANG
Och där snubblade hon över dammsugaren. Som vi vek oss!

När vi kom upp till andra våning så ligger det en strumpa under dörren till hennes föräldrars rum.

Jag - Bella, your mother isn't in her bed..
Isabella - What??
Jag - No, she's stuck right there.

Ännu brutala tillbakahållanden av skratt.



Efter ett tag så låg vi iallafall i våra sängar och sjöng: Shut up, shu-shut up, shut up, men det hjälpte inte.
Isabella hittade den här:



Haha, så sjukt fult.

Även denna kom ett par minuter senare:

Tumblr_lw46rv8dgh1qiaqpmo1_500_large

Ojojoj. Vilken fantastisk Alla Hjärtans Dag - och natt!


Och Isabella, hon är bäst.
End of inlägg.

Tack för fisken!

Tankar om allt, }

 Tack till www.emlansstyle.blogg.se som visade mig hur man lyckas med en fiskebensfläta.
Här får ni se!







Tack!
Detta är absolut inte sista gången jag har denna flätan!

Glad Alla <3-ns dag!

Tankar om allt, }

Alla hjärtans dag. Valentines day. Äsch haha.


Idag kan man ju också fira att man är singel, att man är fri och att man är... ehm, .. aa.. lycklig.
Haha, det är inte så farligt som det låter. Jag trivs ganska bra. (Ganska?) Jodå, jag mår fint!

Men bara för att det är den 14 februari så kom jag att tänka på det här klippet. Jag tror ni kommer att gilla det!




Han är väl för skön den mannen alltså!




Nu måste jag gå ur sängen snart. Skäms på dig Salome.
Jag ska nu göra frukost, vara tjock framför teven, och sedan ska jag baka!

Jag ska fira Alla Hjärtans Dag tillsammans med Isabella. Min galna tvillingkompis!

I love you!

Tumblr_ljkvuxrhp01qgsqklo1_500_large

Tumblr_lw07avsezz1r29t5yo1_500_large

Tumblr_lwxoe3wi8s1r92xdwo1_400_large

Tumblr_lysvv0xgst1qiaqpmo1_500_large


Saker i min väska

Tankar om allt, }

Klockan är snart, alldeles snart, läggdags. Men jag känner ändå för ett ganska random inlägg med slumpvalda sanningar. Om jag sagt samma innan så får ni ursäkta. Inte mer med det.


♦ Jag har tänkt att börja träna Military Fitness efter studenten, så jag kan bygga upp ännumer muskelmassa.


♦ Det var riktigt längesedan jag grät på riktigt nu. Jag ser det som något bra.


♦ Just nu känner jag att jag mår väldigt bra. Allt är under kontroll.


♦ Jag har dåligt samvete över att vi aldrig åker och ser till Pappas grav.


♦ Mer och mer saker i min familj förändras. Inte mycket till det bättre.


♦ Jag längar ut! Vill ha egen lägenheten så snart som möjligt, men pengarna saknas.


♦ Jag tycker inte om min garderob. Jag har skitfula kläder.


♦ Jag förstår inte det här med livet. Det är så konstigt. Gissar att det behövs ett riktigt konstigt inlägg med fett mycket tjöt för just denna punkten.






Hustoppen

Tankar om allt, }

Bara så ni vet, så börjat Hustoppen på tv8!
Tittade på det igårkväll också, och det är jättemysigt!

13 Februari ~ Completely unnecessary

Tankar om allt, }

Idag har jag gjort något väldigt onödigt. Det känns lite jobbigt onödigt faktiskt..
Jag åkte till Borås för att fixa tandställningen för den verkade väldigt lös. När jag kom dit så blev jag lite paff faktiskt.

- Det är inget fel på din tandställning alls..

Men åh! Kul!
Jag gick till McDonalds i min ensamhet. Festade loss med två cheese och en liten milkshake. Suckade.

Jag blev också ca 700 spänn pankare. Men det var faktiskt bara bra. Eftersom vårt kräk till hundvalp fick för sig att käka upp mina gamla kängor så var detta minst sagt aktuellt att förskaffa sig ett par nya.



Det var ungefär ett par sådana här som jag köpte idag.
Eftersom jag är ute mycket i natur och skog och annat så var dessa bara *smack*, los perfectos!

Oh no..

Tankar om allt, }



Ungefär så känner jag när jag tänker på tandläkaren just nu..

Jaja. Jag fixar detta.

Vi ses senare!

So many things I need to say to you

Tankar om allt, }

Hej och god morgon på er!

Idag hoppas jag på en feel-good dag. Jag känner att det kan nog säkert bli så idag.
Innan har jag skrivit att jag kanske drar till Grundsund eller något, men jag kan faktiskt inte göra det idag. Jag ska till Borås av alla ställen. Andledningen är att min tandställning är sönder. Båda fästena längst in har släppt tråden. Jag vet inte riktigt hur länge det har varit så, men tja, nu är det nog dags att sätta åt den igen. Jag hoppas verkligen inte det kommer göra sådär jobbigt ont nu igen.. Men vi får se.



Vissa människor hatar när man berättar om drömmar, andra tycker nog det är helt okej. Jag ska iallafall berätta vad som hände mig inatt. Väldigt komiskt må jag säga!

Vi var i skolan som vanligt. Stod vid skåpen. Då kommer en i trean förbi med en tuggummipåse. Han tappar ett par stycken, men vänder sedan på påsen så att alla trillar ur. Då säger han till mig att jag ska plocka upp dem, men det vägrar jag. Då kommer en annan av hans kompisar och misshandlar mig rätt bra. Drar mig i håret mot golvet och jag tror även han slog mig i ansiktet. Det blödde rätt bra.
 Haha, hur sjukt kan det bli?

Saken var att jag tyckte om detta av någon underlig anledning. Det var lite coolt att bli misshandlad.. Ehm. Ja.

Över till något annat

Tumblr_lsijm2l9jr1r0idfro1_500_large

Idag ska jag gå runt lite i Borås. Det kan bli väldans roligt, eftersom jag kan lika mycket som en Kirunabo om Borås. Det är ju Göteborg som är "min" stad. Men det kan bli trevligt!
Jag ska försöka hitta en present till Sara, och jag funderar även på att köpa ett nytt läppstift. Kanske rött, men det är inte säkert.

Vadå, använder du smink ens?
Haha, jo, det händer att jag använder smink, det gör det ganska ofta. Anledningen att jag går utan smink ibland beror väl bara på att jag känner att jag kan gå utan också? Det är inget fel med det tycker jag. Natural is nice.

May you find some comfort here

Tankar om allt, }

God kväll!
Det är precis vad det är!
Tittade innan på Kontoret, den nya humorserien på tv4, och samtidigt gick ju Så ska det låta på ettan, så jag slog snabbt på datorn sedan och tittade på det. Så underbart bra det var idag! Galenskaparna är ju så bra så man blir ju så lycklig av att bara se dem! Precis som det är att se Peter Settman.
Jag sa till min syster innan att man får ju nästan lite "svärmorskänslor" och man vill bara gå fram och nypa honom i kinderna! Hmm.. Jag fick kommentaren: Eehh?? okej
Humpf, fattar inte alls varför. Men åh, han är ju för go!



Kära Galenskapare. Lämna oss aldrig!


Ikväll har jag också tagit fram gitarren som stått och samlat damm i hörnet. Till den behövde jag min klämma. (Kommer aldrig ihåg vad det egentliga namnet på den grunkan heter..), men jag hittade den först inte. Blev galen. Jag klättrade bokstavligt talat i min garderob, samtidigt som jag vände den ut och in. Gjorde även samma med bokhyllan och skrivbordet, men klättrade dock inte i dem.

Tillslut hittade jag den. På golvet. Under min necessär. Varför i hela fridens namn ligger min necessär på golvet? Jag borde kanske städa snart...
Iallafall, så har jag spelat och sjungt nu ett litet tag, och käre värld vad det var längesedan!
Den låten som jag fastnade mest för här ikväll var:



Och med detta tackar jag för en fin dag.

Godnatt på er alla. Ni är guld!

12 Februari

Tankar om allt, }

Godmorgon!

Nu har jag precis kommit hem ifrån kyrkan, och från en härlig promenad med Annika. Vet ni vad? Vi kände vårvärmen!
På ett ställe var vi till och med tvungna att stå still och blunda mot solen för att det var så härligt! Äkta tantstuk!


Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på imorgon. Ska ta en titt på mitt konto och se hur mycket pengar jag har, och vem vet, jag kanske tar en tur till stan? Fast iochförsig så ska jag ju dit på onsdag, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Men jag kanske åker till Grundsund? Hm. Time will show and time will tell!

Tumblr_ljmli8y0j71qbj154o1_500_large

Laleh. Vilken kvinna

Tankar om allt, }

Min kväll blev inte som jag ville. Skitans bananer.

Efter jobbet skulle jag ju ta mig till mina vänner i Fritsla, men det sket ju sig. Jag kunde inte ta mig till bussen och min mor ville absolut inte köra. Åh, suck!

Nu har dock dessa underbara människor, Isabella, Sofia och Samuel pratat och sjungt för mig i skype. Så gulligt av dom!

Nu har jag suttit och pratat massa engelska ikväll, och det var redigt trevligt! Träffade bland andra några killar från England som tyckte jag pratade jättebra engelska, åh, det blir man glad av!

Nu väntar bara toan, rastningen av hunden, och sen sängen.
Kram på er alla, och ni, lyssna på den här:

Ett litet gästinlägg

Tankar om allt, }

Tjohejsan! Hanna var det här :)

Salome är just nu i duschen, och jag sitter med hennes dator :D 
Kan passa på att säga att Salome är en fantastisk person! Älskar hennes blogg som har de små roliga och härliga inläggen :) 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, så det får verkligen bli någont spontant. Är inte så bra på det här ;) 




Idag är det en vacker och kall vinter dag.
Sportlovet har börjat och det finns en massa grejor man kan hitta på! Gör något nytt! Det behövs ibland i våra vardagliga liv. Ibland kan det kännas som livet rullar på och så undrar man hur man hamna här?

Så för göra livet lite spännande och roligare så kan det vara kul att ta en dag då man gör något helt annurlunda och spontant. Gör det du har drömt om, eller en grej som bara har kommit på tanken.
 
Livet består av de små guldkornen man hittar.

 

"Människor kan inte upptäcka nya oceaner förrän hon har fått modet att förlora kusten ur sikte"



Det var allt för mig! See yaa!

  

11 Februari ~ A lot of stuff going on

Tankar om allt, }

God morgon!

Nu har jag precis varit ute och sprungit, samt kört lite styrka här hemma. Oftast brukar jag säga att det var riktigt gött och att det gick bra, men idag var det verkligen tvärtom!
Tänkte att jag bara skulle gå idag för att det är så sjukt kallt, men benen började springa iallafall. Åt skogen med luftrören tänkte jag. Nu kommer jag inte kunna andas alls mycket innan jag hostar.. Men än så länge känns den biten ganska okej iallafall. Fick dricka ljummet vatten med en gång när jag kom hem.
Efter den lilla löprundan skulle jag köra lite styrka som sagt, och jag började med att ta fram denna:

95771929545404357_ynsofuai_c_large

Jag gjorde de tre första, med vikter såklart, men sen gick det inte mer. Mår nästan illa av denna värmeväxling som blev nu när jag kom in. Usch.

Jag väntar på bättre tider då jag kan åka och gymma med finaste Viktoria. När vi tränar, då går allt bra!




Så vad händer idag?

Jo, nu ska jag städa hela huset, sen duscha. Efter det ska jag gå ner och möta fina Hanna vid bussen, så ska vi ta oss tillbaka igen, och då blir det nog lite te-drickande och tjöt.
Klockan halv fem till nio ikväll ska jag till jobbet. Så sjukt underbart att tjäna egna pengar!
Efter det så trodde ni såklart att det inte var så mycket mer som skulle hända i mitt liv idag, men icke! Efter jobbet ikväll åker jag och Kajsa-Lena till Isabella, så vi är framme hos henne kvart i elva ikväll. Då blir det Myyyyys! Längtar! Ni är fantastiska!

10 Februari

Tankar om allt, }

Sportlov!

För att fira detta ska jag äta pizza i sängen, ha datorn på magen och se på film.
Ikväll blir det denna
Har ingen aning om det än bra eller inte. Vi får se!

It's here to stay

Tankar om allt, }



Nu är det bra, nu är det dåligt.. Nu är det BRA! Och där stannar vi kvar!

Sedärja! Jag trodde väl aldrig riktigt att det skulle ske, men jag har faktiskt gjort klart det som var "måsten" innan lovet. Känns så obeskrivligt bra!
Har genast blivit några hekto lättare i hjärtat så jag tror bestämt jag ska kolla på film eller nåt ikväll bara för att fira.

Eller ska man sova istället? Visst låter det gött?
Imorse när jag vaknade så kom jag inte ens ihåg att jag la huvudet på kudden igårkväll, så antagligen somnade jag i luften haha.
Det är något som är positivt med mig. Inga svårigheter med sömn här inte!

Hoppas ni alla har en fantastisk kväll!

Lev livet och njut!

.

Tankar om allt, }

9 Februari ~ The facial expression on the test today

Tankar om allt, }



Ungefär den där minen hade jag idag på matteprovet. Och ni kan ju tänka själva hur ni tror det gick.. Inte bra!

Det var nog ingen som tyckte det var lätt.. Vårat knas till lärare är ju knäpp, och det syntes provet igenom.


Nu ska jag försöka göra färdigt mitt plugg. På riktigt. Det kommer bli tufft, oja, men nu får jag faktiskt ta tag med hårdhandskarna! Let's do this! 

Förresten, jag är jättesugen på kakor. Igen. Ash då.  

Have you seriously forgotten all about the respect-part?

Tankar om allt, }

Efter dagens räddningstjänstövningar (inlägget under) så var det så klart dags för innebandy!
Jag har aldrig tyckt om innebandy innan jag spelade där på stationen med mina klasskompisar. Så sjukt roligt! Och om jag har mat i magen (alltså även på bra humör) och är lagom pigg så kan precis allt hända! Jag kan få till såna 5-stjärniga finter och okej, ganska hårda tacklingar, och det är bara så underbart roligt!

En annan sak som hände idag under bandyn var att jag blev så sjukt arg. På riktigt.


Egentligen började det hela tidigare på dagen. En kompis, "kompis", klasskompis? har börjat vara så konstigt elak. Vi har varit väldigt bra vänner innan, men nu på det sista känner jag att han bara blir mer och mer elak. (Jag vet att du förmodligen läser detta, och då kan väl du förklara varför du beter dig helt respektlöst. Sen kan du även läsa om mitt inlägg om respekt som jag har skrivit tidigare.)
Att inte tillåta andra att skoja med dig, eftersom du tycker det är rent hån, nej, då ska du verkligen inte behandla andra på det sättet. För det är inte okej. Inte någonstans.

När du sedan går flera mil över gränsen och börjar kränka folk, även mina absolut bästa vänner, då vågar jag faktiskt säga ifrån.

Jag ser inte mig själv som en person som är för mycket, eller ens försöker synas för mycket. Nej, det hade jag aldrig tyckt om. Det är inte mitt rätta jag. Men nej, det du gjorde idag var på tok för mycket.


Jag hoppas av hela mitt hjärta att du lägger av, fortare än kvickt, med dina extrema elakheter. Gå tillbaka till den du var innan, och plugga på respektbiten! Behandla aldrig någon på det sättet du själv hade mått dåligt av. 

Tumblr_lrsptfnv3h1qb9k3go1_500_large

Hur en dag på brandstationen kan vara

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Vilken dag!

Äntligen ser vi långt framåt!
På räddningstjänsten idag så har vi tagit ett kliv, vi har kommit så långt att vi har haft "riktiga" larm idag, med de exakta rollerna och allt som tillhör.

I min grupp hade vi först en bilolycka. Det var tre personer inblandade (två dockor, samt en brandman). En låg under bilen, en låg på motorhuven och en satt i passagerarsätet.

Ärligt talat så blev det kanska kaotiskt. Jag fick beordring av styrkeledaren att jag kunde hålla nacke på personen i bilen. När jag sätter mig där börjar bokstäverna i huvudet att hoppa hej vilt.

L - Livsfarligt läge

A - Andning

B - Andning

C - Cirkulation

D - Medvetande

E - Helkroppsundersökning

Käre värld, tänktänkTÄNK!
Äsh tänkte jag, ta det lugnt nu Salome, det är inte hela världen att det går fel denna gången, det är ju liksom ändå första gången vi ens gör något sånt här!
"Hur är det?" och "Vad har hänt?" lyckas iallafall komma ur min mun, och personen mumlar något ibland och är till och från vid medvetande. Jag vet inte hur länge jag satt där, men oj vad konstigt det kändes ändå. Orden i min mun tog slut, jag upprepade saker till de andra, bad dem kolla puls och andning stup i kvarten osv.

Till slut, när personen under bilen var borta, samt den på huven, så var det vi som skulle ta ur den jag höll i, alltså egentligen brandmannen Mattias.
Det var krångligt, men tillslut gick det! Pjuh, jag var svettig!



När vi sedan hade snack om hur det gått så såklart säger Mattias att det kunde kanske varit bra om jag hade presenterat mig för honom där när han satt i den krockade bilen.
Ash! Jag trodde han skulle glömma det tänkte jag, för jag kom på det efter fem minuters nackhållande, men då kunde jag ju inte börja om och säga: "Eh, jag heter förresten Salome och kommer från räddningstjänsten", nä, det hade varit lite pinsamt.. Men jaja.

Vi hade också en "lägenhetsbrand" där jag agerade styrkeledare. Jag tyckte la till en början att det gick rätt bra, men nej, det gick verkligen inte bra haha.. Jag lyckades beordra upp rökdykledaren upp på en balkong (sa till han att han skulle gå in från insidan huset, men det örat lyssnades antagligen inte på, men skitsamma!) och det är ju inte det bästa man kan göra om det skulle hända något med rökdykarna som var inne och letade efter kroppar..

Menmen. Vi har alla lärt oss massor idag! Verkligen massor! Längtar redan tills nästnästa onsdag! Riktigt jobbigt att det är lov emellan haha!

Snart kommer ett nytt inlägg om vad som hände efter den obligatoriska räddningstjänsttiden.

8 Februari ~ The good in life

Tankar om allt, }

Detta blir världens snabbaste blogginlägg..

Ska nu berätta vilken slags känsla jag hade i kroppen igårkväll när jag skulle sova. Jag var näst intill lycklig. Ja, du läste rätt! Men fatta, jag har hur mycket som helst att vara glad och stolt över.
Jag har en fantastisk släkt som hjälper mig att ta mig igenom jobbiga perioder i livet, jag har vänner som är bra till precis Allt.
Jag kan vara stolt över att jag är som jag är, och att jag ser ut som jag gör. Det är inget fel på mig. Jag ser ut så här, och det är Jag.
Jag har inga sjukdomar, jag lever så friskt jag bara kan och behöver inte oroa mig över så jättemycket.
Jag bor i Sverige, ett lugnt land, och jag kan vara säker på att ingen kommer och bombar ner mitt hus idag eller vad som helst.

Jag vet att det låter lite patetiskt, men hörrudu. Ta vara på dig. Reflektera över hur Lycklig du också kan vara.
Om ditt liv är i trasor kan jag bara säga: "What doesn't kill you makes you stronger!"

Ha en fin dag. Appreciate every last bite!


Trust me, I know how to use my face right

Tankar om allt, }




Tjenixen era bananer!

Bara så ni vet, så är det helt okej att gå utan smink ibland, för det är insidan som räknas!

Sen kan jag säga att jag har räknat matte idag. Hos Elisabeth och Ludwig. Dom är sweetpills.


Imorn är det räddningstjänst.


Snart kommer ett bättre inlägg.




Sen tycker jag att Isabella är ok. Typ bry. K?

Okej hej då

6 Februari ~ Finare besök kan man leta efter!

Tankar om allt, }

Sådärja. Nyduschad och lite mer fräsch igen.

Sitter just nu med datorn i knät och ska egentligen plugga religion. Sååå roligt. Förstå ironin.
Min allra käraste Isabella är här, och tja, det är la kul. Haha, skoja. Det är FANTASTISKT!

Vi ska snart hoppa ner i sängarna men det betyder ju inte alls att dagen är slut, utan att pladdret snart ska sättas igång! Vi ska väl iallafall försöka lite smått med religionen också.. Mjo, det ska vi.



Oj, det var ett tag sedan! Kanske i sjuan? Åttan?

To do-list 2012 ~ I stora drag

Tankar om allt, }

Detta får bli min To Do-List för 2012. Den är i rätt stora drag, men ni förstår


♦ Få MVG i Räddningstjänstkursen
♦ Klara Matte C

♦ Få minst VG I Samhällskunskap

♦ Bli rikare

♦ Skaffa körkort

♦ Flytta hemifrån

♦ Åka till Grekland

♦ Våga mig på proteinpulver

♦ Bli starkare





Tumblr_lyw5y68ni61r7z2lmo1_r1_500_large

5 Februari

Tankar om allt, }

Det hade ju inte varit fel att sitta djupt nergosad i en soffa, se på film, äta onyttigheter och ha det allmänt gott. Inte alls.

Men nepp! Sånt är inte livet! Inte nu på en vecka! Plugg, plugg, plugg.

Idag ska jag försöka få klart as much as possible. Kom igång rätt bra i fredags kväll, så jag ska fortsätta idag.

Hot guy with pants perfect fitting

Tankar om allt, }



I see you! Close your mouth!

Do the workouts

Tankar om allt, }

För lite mer än en timme sen så kom jag hem från jobbet. Idag var det tufft.. Från start kändes det som att alla bajsblöjor hamnade hos mig och Moo. Men vi tog oss igenom dagen, men storm! Vi gjorde ett bra jobb - välförtjänta pengar.

Nu sitter jag här helt svettig. Nej, inte efter jobbet på hemmet, utan för att jag har precis gjort kvällens tuffa workout!

95771929545404357_ynsofuai_c_large

Jag körde denna en hel gång, sedan körde jag de tre första igen. Ni säger åh vad lame, men gör så som jag, ha fyra kilo extra i händerna och varje gång det är pushups, kör först fem vanliga, och sen fem uppe på hantlarna, alltså triceps. (Det blir allt som allt 50!) Svettigt, men sjukt värt! Börjar tycka det är rätt kul att se mig själv i fönstret när det speglar sig. När det är lite skuggigt så syns ju musklerna mer också.. Juste, våga vara stolt! Det handlar inte om extrem bitchness över dig själv, nej, men alla, ALLA borde känna att de kan vara stolta över dem själva!
Jag säger inte att jag är det alla dagar, nej verkligen inte, men vad som är viktigt är att iallafall veta att man kan tycka så någon gång ibland! Ju oftare desto bättre!

Nej nu ska jag strecha! Av med de mysiga varma skorna och töj, bänn och dra. Sen duschen. Härligt.

Bra jobbat Salome!
Boooost!

Siri Nilsen - Alle snakker sant

Tankar om allt, }




En ny låt jag hittat och som jag fullkomligt älskar!

4 Februari

Tankar om allt, }



God morgon alla härliga människor!

Sitter här och väntar på att Kajsa-Lena ska komma så vi kan åka och fira min förra granne. Hoppas bara hon är hemma.. Annars åker vi några kilometer till och äter kakan hos Kajsas mormor istället. Såna är vi!

Efter det ska jag jobba! Äntligen! Man kan säga att det är första dagen på jobbet där jag varit i över ett år nu.. Haha, det är typ sant.


Kramar på er!

Get lost in you dreams

Tankar om allt, }

Oh Dear! 
Varför går jag inte och lägger mig? Jag ska ju jobba imorn, och innan det ska jag och Kajsa-Lena åka till min förra granne och gratta henne på 65-årsdagen! Har faktiskt hunnit med att baka en kaka nu ikväll!
 Tumblr_l913rtox0z1qzadkqo1_400_large

Hur man hanterar skolan

Tankar om allt, }

Tumblr_lxuoeqln7n1qgkhe4o1_500_large

This is so me right know.

Detta kallas fredag, och här sitter jag med mitt plugg! Usch. Hoppas verkligen ni har en bättre kväll än vad jag har iallafall!

Sarcasm.

Tankar om allt, }

9885737_wybcmfxe_c_large

När jag såg denna.. Oj, I smiled inside!
Känner mig som en dålig människa, men käre barn så roligt det är med sarkasm!

3 Februari ~ En värld full med idioti

Tankar om allt, }

Har du någonsin önskat att du kunde radera någons egenskaper? Någons idioti när någon annan är i närheten?
Jag kan säga såhär: I have!
Seriöst. Det finns olika sätt man uppför sig på, och vissa dagar kan man vara lite flummig, men sedan kan man komma på att oj, det var lite för mycket kanske.. Men den spärren har verkligen inte du! Lägg ner.

Du är en fantastisk person, men när du förstör så mycket för alla i omgivningen är det dags att tänka till.

Tumblr_lkmtxthdlg1qaobbko1_500_large

Har du någonsin känt detsamma som jag gör just nu?

Tell me about it!

Trabajo

Tankar om allt, }

JAAA!! Äntligen mitt första riktiga jobb!

Idag fick jag reda på av chefen på jobbet att jag ska få jobba nu på lördag. Äntligen! Som jag har väntat! Att gå som skolans lärling är inte så roligt, men nu när jag äntligen får hoppa in som vikarie så känns det SÅ bra!

För er som inte vet, så är jag på ett äldreboende här i samhället jag bor i.

Post-vo-header_large

Bild från www.weheartit.com

Drömmen om eget del 1

Tankar om allt, }

För ett litet tag sedan kom jag på att jag vill bo i en ladugård när jag blir äldre. Jag har hittat ett ställe som är toppen!! Ni bara MÅSTE klicka in här! :

http://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-simrishamns-kommun-nobbelov-3352195

OJ!!



För er som inte orkar klicka på länken så här har ni ett smakprov!

Entré till köksavdelningen

Bibliotektet bild 2

Sovrum med kamin och unika gamla golv


Klicka på länken NU och se mer!

Och en sak till! Låt mig veta vad ni tänker! Och hur vill ni bo när ni får eget? Har du eget? Hur ser det ut?

Quotes, pictures, love.

Tankar om allt, }

Efter att en av mina absolut bästa vänner la upp en video på världens sötaste par, gjorde det att man känner sig väldigt mycket forever alone. Fast nä, jag bara väntar på den rätte!

Tog mig in på www.weheartit.com och hittade vackra bilder.

Tumblr_lnqtr75rzn1qe31xzo1_500_large

Sea_by_xailurophilia-d3fnnaq_large

Tumblr_lg7xoi0jqb1qfc8w5o1_500_large

Tumblr_lmrl9ylcbn1qe31xzo1_500_large

Tumblr_lwvrdovwez1r8xaiso1_400_large

2 Februari

Tankar om allt, }

God morgon!

Klockan är nu 10:07 och jag har äntligen fårr mig en härlig sovmorgon! Dock kände jag nu att förkylningen har snart brutit ut, vilken är extremt jobbigt. Jag hatar att vara förkyld! Att vara förkyld = Att känna sig ofräsch, inte kunna träna osv. I guess you guys know what I'm talking about.


Jag hade nyss planer på att gå ner till gärdet och åka skridskor, men det känns något ensam att göra det själv, så jag får vänta. Hoppas det inte har snöat för mycket nu inatt, eller kommer att göra det, för det är ju härligare att åka med en gång istället för att sopa rent isen i en halvtimme först..

Aaaaa_187288121_large

Förresten, så hade jag en fantastisk dröm inatt. Jag drömde att jag hade mitt larmdygn på brandstationen. Redigt konstigt var det. Vi var flera unga som var där, och på morgonen så var det någon slags frukostsamling där man åt kakor.. Haha, jag älskar ju kakor, och har pratat bra mycket om det i veckan, så det är väl därför kakorna vävdes in i drömmen gissar jag.. Men det var inte nog med kakorna, utan när vi åt så fanns det en stol ledig, och dit sa de att Salome skulle gå och sätta sig. Jag tänkte "skitans bananer", men insåg sedan att det var en annan tjej som också hette det, så hon gick dit. Där, hör och häpna, skulle hon hålla i en morgonbön! Väldigt udda!



Nu ska jag pallra mig upp. Det som står på schemat är:

Fixa en god frukost

Städa mitt rum

Plugga Arbetsmiljö

Ta en mysig promenad ner till jobbet. Härligt!

Bloggtips - Inredning

Tankar om allt, }

Nu tänkte jag dela med mig av lite bloggtips.

Det är inte sällan jag kikar in på bloggar med mycket inredning. Här får ni tre tips av mig!

Här har vi en tvåbarnsmor som älskar vitt, och hon vet hur man inreder!
www.mittvitahus.blogspot.com


Jag hittade nyligen denna, en pryl-o-inredningsblogg som man kan sitta och kika på hur länge som helst
www.husligheter.elle.se


Samma dag hittade jag den här. En inredningsblogg från Australien!
www.haveyoumetmissjones.au.com/blog




Visst är det snyggt med Shabby Chic?

1 Februari ~ Fruset vatten

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Vilken härlig dag! 

Eftersom det är onsdag så betyder det att jag befunnit mig på Brandstationen idag. Vi har haft mer teori om bilolyckor, och vi har också varit och testat på islivräddning, nä, så säger man kanske inte, men vi har iallafall badat! Okej, vi hade våtdräkter på, men ändå! Första simtagen för i år utomhus!


Ikväll ska jag först bjuda er på några biler från igår när jag gick till bussen. Jag brukar normalt inte tycka om att gå i kylan, men se här, detta gjorde det så mycket härligare!











Vackert va?