musicandlyrix

Port Douglas

Resor, }


Jag mötte Hannah och Lena i Port Douglas och vi spenderade tiden genom att kika runt i några affärer. 
På kvällen skulle vi försöka hitta på något att äta och eftersom de skulle lämna deras bil två dagar senare så skulle vi försöka göra slut på lite mat som de hade, men vi behövde köpa lite extra. Vi stod länge och skrattade i affären och frågade oss själva om man verkligen kunde äta tonfisk blandat med cottage cheese, ris och ketchup i wraps. Men vet ni? Det gick fint! 

Vi hade hittat en parkering på kvällen där flera andra campervans planerade att stå över natten. Vi frågade några om det verkligen var ett säkert ställe och det verkade som det. Vi bestämde oss för att vara kvar där också så vi sov alla tre i bakluckan i deras bil. Trångt, men det gick! 
Nästa dag gick vi och fikade och hade en härlig dag tillsammans innan det var dags att lämna Hannah på en farm där hon skulle ta hand om hästar. Det tog ett tag innan vi kom fram och när vi gjorde det var det ingen där förutom mängder med hundar. Men efter att ha väntat i ungefär en timma så kom ägaren och vi kramades hejdå. Sorgligt, men  vi kommer ses i framtiden! 






Lena och jag åkte ner till Cairns och gick ut och åt en god middag på en restaurang som jag fått kuponger för 7 dollarsmeals plus drink. Faktiskt inte dålig mat för det priset! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: