musicandlyrix

Slutet av någonting underbart

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Då var det slut.

Jag är helt tom i hela kroppen. Räddningstjänsten med klassen är slut, alltså helt över. Känns sjukt jobbigt. Dock har jag som lärling iallafall ett larmdygn kvar, men ändå, det är ju slut nu.. Jag längtar sjukt mycket till sommaren, men samtidigt vill jag absolut inte släppa taget om Brandstationen. Verkligen inte!

Idag har vi haft en riktigt rolig avslutningsdag. Eftersom vi hade för få chaufförer fick Sara ställa upp och köra också, och det gjorde hon galant!
Vi körde ner mot Varberg och hamnade sedan i Ästad där det fanns en gård med "Fångarna på gården". Så underbart sjukt hysteriskt roligt! Jag kan berätta att just nu är jag väldigt hes efter att ha skrikit så mycket.







Detta är bara en liten liten del av vad som hände på Ästad. Jag badade, eller rättare sagt, blev ikastad i dammen som var där också så jag har faktiskt badat idag. Tur att det fanns duschar så man inte stank sedan alltså!

Efter att ha varit där så drog vi till Apelviken i Varberg, hem till Conny, insatsledaren som går i pension nu på fredag. Där var det grill och lite kubbspel innan vi åkte hem.


Nu ska jag packa lite inför mitt sista larmdygn. Inte kul. Men jag hoppas på en riktigt rolig dag imorn med några larm!

30 Maj ~ I ovisshetens värld

Tankar om allt, }

Laddar just nu inför en dag full med ovisshet! Vi har den sista dagen på brandstationen tillsammans och brandmännen har bara sagt åt oss att ha med riktigt oömma kläder och ombyte.. Hmm.. Kan undrans vad detta är alltså!

För mig är det inte sista dagen idag, utan imorgon har jag ett helt dygn där kvar. Sjukt sorgligt. SJUKT sorgligt!!

Tumblr_kxanz9cqxj1qa5ou2o1_500_large

28 Maj ~ Man slutar aldrig att förvånas

Tankar om allt, }

Då var jag hemma efter den sista övningen med deltidarna för denna terminen. Jag hoppas inte det gäller för resten av skolgången, utan jag hoppas verkligen att de ringer in mig så jag får vara markör eller bara titta på fler gånger.


Idag har jag fått reda på ännu ett betyg. Betyget i teckenspråk. Jag blev riktigt förvånad när jag faktiskt fick MVG! Så nu är jag uppe på minst 4! Minst! Tänk att det skulle gå så "lätt" att få bra betyg på gymnasiet jämfört med grundskolan. Ojoj.

528096_265225073572362_138762696218601_553564_1393512583_n_large

Men jag har kämpat. Jag har haft disciplin på mig själv och verkligen kämpat för att fixa dessa betyg. Även fast jag inte haft mycket till stöd hemifrån så har jag ändå lagt på många kol så att jag ska klara detta på bästa möjliga sätt.

Tumblr_m4os08ojeu1r86we0o1_500_large 

Dock känns det lite tungt att bara få ett G i idrott. Anledningen är att man måste skriva bra inlämningar för att komma till VG och MVG och det har jag faktiskt inte prioriterat alls. Jag har prioriterat framför allt Räddningstjänsten och vårdämnena.
Idrott älskar jag, och jag är bra på det, men tyvärr kan man inte få höga betyg i det även om man kämpar mer än de flesta i klassen.

Tumblr_m3f2az7g8v1qfdwsio1_500_large

26 Maj ~ Det är genom svårigheterna man blir stark

Tankar om allt, }

I had a dream last night.

Jag drömde att jag hade fått en 18-årspresent av Roberta på jobbet. Det var en blomma med en skylt i trä bedvid. På skylten stog det "Pappas snabba flicka". Anledningen till detta var att Roberta vet ju att jag sprang Göteborgsvarvet. Sedan vävdes det väl in med att jag funderade på hur det var när pappa var ung och sprang sina lopp.. Jaja, känslosamt jobbigt var det iallafall. Jag saknar Honom så sjukt mycket.

Bättre blev det inte när jag senare fick reda på mitt betyg på nationella. Jag var två sketna poäng ifrån G, vilket innebär ju att jag är underkänd.

Idiotkärringen till lärare ska utrotas från skolan säger jag bara.
Härligt att hon kallar en för "specialfall" och grejer. Fy för denna människa. Inte kan hon lära ut heller. Står framme vid tavlan och pratar med sig själv om hur duktig hon är. Sedan hoppar hon över flera steg för att det är "så lätt". Nä, nu är det nog.


Nu ska jag dock vrida på denna dagen. Jag ska fylla den med tröstshopping och en härlig dag i stan med finaste Hanna.
Ikväll blir det Eurovision! Hoppas på Sverige såklart, men även att Tyskland kommer riktigt långt. Sjukt bra låt!
Jag har lagt upp den för några dagar sedan och det är bara att lyssna!

22 Maj ~ Solen är här

Tankar om allt, }



Hur underbart är det inte att kunna ligga ute på en filt, lyssna på musik och njuta av värmen?


Imorgon är det nationella provet i Matte B. Jag gick på en extralektion kl 8 idag, istället för att sova fram till halv ett. Bra initiativ av mig själv (och Rasmus som jag fick med mig)! Känner mig faktiskt mycket lugnare nu, men ikväll ska jag sätta tänderna i böckerna än en gång så jag känner mig ännumer säker.


Idag i skolan så körde vi beachvolley på gympan. Det är faktiskt riktigt roligt!


Nu ska jag njuta lite till och faktiskt spela ett av världens töntigaste spel. Penguin Diner 2 haha. Egentligen skittråkigt, men jag är lite fast. Ska kolla om jag klarar hela idag.

21 Maj

Tankar om allt, }

Nu är det panik.

Börjar halv ett imorgon men måste gå på en extralektion i matte kl 8. Skönt. NEJ! Jag orkar inte mer!

Hoppas lärarna kan ta ur sina fula fingrar ur röven snart och se till eleverna istället för deras 30 000!






Hej då.

Somebody that . . .

Tankar om allt, }

Jasså, jahaja.

Här sitter jag alltså, i min säng. I bikini. Härligt, härligt.
Hade förväntat mig lite mysig åska, men någon sådan dök inte upp, inte ens regn. Det var nästan svart på himlen innan. Hej grov överdrift.

Nu ska jag nog gå och lägga mig alldeles strax. Ska kanske, kanske upp tidigt imorn och springa milen innan jag drar till skolan. Maybe, maybe.

Här kommer lite slumpartade bilder




Tumblr_lwhfvggzgm1r8awz4o1_r1_500_large

Tumblr_m044zzkwfe1qlnrowo1_500_large

Tumblr_m04ehsbgme1qlnrowo1_500_large

Tumblr_m043isgy5x1qlnrowo1_500_large

Tumblr_m03zpkwkpi1qlnrowo1_500_large

Tumblr_m03tsufy7c1qlnrowo1_500_large



Äsch, sluta gnäll nu Salome.

20 Maj

Tankar om allt, }

Äntligen har värmen kommit!! GÖTT!

Och nu är det bara 15 dagar kvar tills jag är 18! FEMTON! Kan knappt fatta det! Har längtat som en galning ända sen jag var tolv!


Nu ska jag berätta något tråkigt.
Jag kommer få IG i Matte B. Jag är nästan helt hundra. Jag kommer inte ihåg ett skit av det som var i början av kursen, och kan inte alls det som vi håller på med nu heller. Egentligen vill jag gå och dra något gammalt över mig. Idiot som jag är, så ska jag läsa Matte C i trean. Ser ljust ut, ser ljust ut. Heh! Inte!

Ska iväg senare till min mattehjälp och jag hoppas hon kan få mig på bättre humör så jag kan klara skiten på onsdag. Det är då det gäller, nationella proven alltså. Usch och fy.

Tumblr_m1df2vt0eq1rrqglzo1_500_large_large

Usch. På onsdag alltså. Fast då får vi tillbaka räddningstjänstproven och det sista snack innan avslutningen, och jag vet att jag har högt betyg där, så jag hoppas att jag kan vara lite glad ändå.

Roman Lob

Tankar om allt, }

Sitter här och har precis slukat en bit äppelkaka som jag bakade.

Just nu har jag lyssnat igenom Eurovision-bidragen i kortform och har hittat en galet snygg och söt kille som sjunger för Tyskland i år. Låten är fantastiskt vacker också!



Den påminner lite om The Fray's Heartless.

19 Maj ~ Dagens träning.

Tankar om allt, }



Så detta är vad jag precis har gjort. Döper detta till dagens träning. Very good.

11,5 km.

Picknick

Tankar om allt, }

Här kommer bilder från min och Annikas härliga picknick!














18 Maj

Tankar om allt, }

Alltså dessa sjuka gubbar. Så äckligt fixerade och så fruktansvärt idiotiska. Och avundsjuka.

Jag och min mor åkte till Veddige för att ta ett kik på "Ullared 2", eller Karlssons som det faktiskt heter. Det var flera år sedan vi var där senast, men man kan konstatera att det inte är bättre ordning på torpet än. Rörigt och mest kassa varor kan jag tycka. Dock köpte jag en riktigt snygg bikiniöverdel!

När jag provade den så gick det inte riktigt att stänga provrummets draperi, men det var ändå så man knappt såg in. Trodde jag ja. Fram och tillbaka gick en drägglande sjuk, idiotisk gubbe. Första gången tänkte jag att det var nog bara av en händelse som han råkade titta in, men sedan ser jag honom flera gånger hur han går fram och tillbaka. Hade som tur på mig BH:n hela tiden, men ändå! Så gör man bara inte!

Jag hoppas han hörde när jag sa att han var dum i huvet sen. Och såklart att när jag hade lämnat provrummet så var han påväg bortåt och inte alls intresserad av badbyxorna som hängde bredvid provrummen. Idiot.

Men han var bara avundsjuk. Tjock, fet och ful var han. Men ändå, så gör man bara inte.



Nu ska jag ut och inviga min nya picknickfilt! Jag och Annika drar iväg och dricker saft och käkar nötter! Sen ska ni få veta vad annat jag har gjort idag!

17 Maj

Tankar om allt, }

Nu är jag hemma efter en lugn dag på räddningstjänsten. Inga larm, men många goa gubbar!

Egentligen skulle jag stannat dygnet men igårkväll var det faktiskt riktigt nära att jag fick en ångestattack. Efter en dag med fullt ös vad det gäller prov och matteplugg i tre timmar så var det inte nog. Då kom jag att tänka på alla andra uppgifter som ska in nu innan sommaren och detta i sin tur ledde till att jag inte kunde somna med en gång. När jag grubblade på detta inatt kom jag överens med mig själv om att jag är där bara halva dygnet. Det fick bli så. Nu ska här pluggas. FY vad jag avskyr detta! Dessutom kommer jag bli extremt ledsen om det blir larm för gubbarna. Jag vill också vara med!

Menmen. Det är viktigare att jag faktiskt har skolan under kontroll nu och får ännu högre betyg, än att leva i drömmen där borta. Jag SKA uppnå den sen ändå!

Displaypicture_large

Jag är på bristningsgränsen när det gäller allt plugg nu. Jag har så höga ambitioner och jag blir bara sur och arg om jag inte uppnår det jag tänkt mig. Betygen FÅR INTE vara anledningen att jag inte kommer in på SMO-utbildningen. Inte heller att jag är för dåligt tränad. Ser ni, det ska inte finnas någon anledning alls till att jag inte kommer in. Bestämt. Pang bom.

Dreamitwwishit_132765306_large

Luckyoptimist.com-tired_large

Tumblr_m41arwwgrw1rrqglzo1_r1_500_large

16 Maj

Tankar om allt, }

Alltså skolan.

Jag kan inte sluta arga sönder mig på skolan.

Visste, PMS:en lever sitt liv för fullt, men allvarligt, nu är jag snart död.
Jag hinner inte städa mitt rum, inte städa resten av huset, inte fixa tvätten, inte laga maten, inte plugga tillräckligt, inte ta hand om mig själv, inte ens raka mina ben. Och jag tycker inte alls om att gå omkring med orakade med. En sådan lurvig djungel alltså. Tur att man är blond ibland alltså.


Kom precis hem ifrån min kära bror och hans familj. Hans fru hjälpte mig i typ TRE timmar med den fruktansvärda matten. Jag insåg till min förtvivlan häromdagen att jag hade glömt ALLT. Och jag skojar inte. Det är galet sjukt. Och jag har nationellt prov i detta nästa onsdag. No chance.

Men, Elisabeth, jag älskar Elisabeth! Hon är precis som en mamma, och vi har så många gemensamma åsikter och grejer. Bland annat så har vi idag konstaterat att vi, vi kvinnor, vi vet vad världen är för något eftersom PMS lär man sig otroligt mycket av. Men vad vi hatar det!



Nu måste jag sova. Imorgon är det röd dag - ledig dag. Trodde du ja. Jag tänker INTE missa räddningstjänsten så jag drar dit såklart!

7211468336_04db4b1951_large

Inlines

Tankar om allt, }

Har just fått en idé!

Ska man börja åka inlines? Verkar ju faktiskt rätt kul, och det är jättebra träning för både ben, mage och rygg! Kan ju behövas!

Någon som tycker detta låter som en god idé eller slänger den i papperskorgen direkt?

3_large

Bild tagen från weheartit.

If walls could talk

Tankar om allt, }

Just idag önskar jag att väggar kunde tala. Kunde agera som vänner utan att de själva kan ta åt sig något av det jobbiga man slänger på dem, att man kunde krama dem och att man kunde få värme tillbaka. Haha, töntigt, men jag funderade lite såhär idag.

Låt mig förklara.

Ofta känner man att man vill babbla av sig för någon om allt och verkligen ordbajsa. Men det finns inga öron som vill höra och inget hjärta som orkar slå så länge för en så "onödig" sak.
Jag har många fantastiska vänner och några systrar som jag kan prata med, men ändå känner man motståndet att man egentligen kanske inte orkar prata om det för dem när man väl kanske kommit till tal. Det hade varit så mycket bättre om väggar kunde lyssna och ge lite kärlek tillbaka istället för bara något kallt och tråkigt. Väggar finns det ju gott om liksom. 


Idag hände också en annan sak.
Jag har en vän i min klass som jag egentligen inte står så nära, men hon är ändå en underbar tjej. Hennes vän dog idag i cancer och jag var den som var med henne när hon fick beskedet. Vad gör man då för att underlätta för henne just i den plötsliga sorgen? Jag satt och kramade om henne länge, men hur gör man sen? Det är klart man vill hjälpa men samtidigt så är vi inte så bra vänner att det hade varit så naturligt.
Usch, jag får så dåligt samvete över att jag inte tog med henne hem och lät henne bo hos mig ett par dagar. Det hade jag såklart, inget tvivel, gjort med mina egna bästa vänner.
Ett som är säkert är att man måste ha någon att kunna dela sin sorg med. Att vara ensam med något så stort är fruktansvärt. Men hur gör man när man själv inte känner att man "orkar" ta tag i en annans sorgearbete? 

Åh fy. Känner mig inte precis som världens gulligaste nu kan jag ju meddela.

Tumblr_lwkerdny3d1r41oivo1_500_large

Och ja, detta var ett riktigt konstigt inlägg. Låter patetiskt när läser om det igen, men skitsamma. Jag låter det stå kvar. Det är ju trots allt någon tanke bakom det hela, och har jag inte lyckats få er att begripa vad det jag skrivit faktiskt innebär så kan jag meddela att iallafall jag förstår.

14 Maj ~ A life full of hope

Tankar om allt, }

Godmorgon!

Jag kunde inte blogga igår eftersom jag har terminens sista jätteuppgift i Omvårdnad som jag gjorde klar. Satt hela kvällen och den blev inskickad precis i tid, exakt till tolvslaget.
Egentligen hade jag kanske kunnat vänta med den eftersom att jag är lärling, men jag tänkte att näe, nu ska jag visa vart skåpet ska stå, och visa att jag kan faktiskt också, and that's what I did. Så underbart skönt!


Jag har lovat bilder från Göteborgsvarvet och här kan ni få se.


Detta kortet tog jag efter min målgång. Detta är de sista startgrupperna så detta räknas inte som mycket folk.



Här är jag. Ser inte så klok ut, men här var jag nära att börja gråta för jag var så lycklig att jag faktiskt klarade det så bra som jag gjorde. Helt otränad inför det och aldrig sprungit den sträckan tidigare. Nu vet jag att det går!

Medaljen då.



Så underbart att den är MIN!



Idag är det skola och räddningstjänst som gäller. På räddningstjänsten ska jag agera markör och om det blir som förra veckan ska jag ligga i en fors igen. Det blir kalas!

Göteborgsvarvet 2012

Tankar om allt, }

JAG KLARADE DET!

Jag kan knappt förstå att jag, med mina små ben, har sprungit 21 km, en halv maraton! Jag gick max 100m, allt annat sprang jag. Jag har all rätt att känna mig nöjd.

Men vad fick jag för tid?

Jag ska berätta, det är ingen hemlighet faktiskt. 02:07:32 blev det och jag är bra nöjd! Första milen på precis under timmen, nästa mil precis över timmen. Inte alls dåligt faktiskt. Jag har ju aldrig sprungit såhär långt innan, och jag har inte ens tränat för det! Fick reda på att jag skulle springa i onsdags, och då var det för sent för att träna.

Nu är jag så trött, så sliten och så matt att jag ska strunta i läxorna ikväll och gå och lägga mig nu.

Bilder på hur hemskt röd i ansiktet och på hur min fina medalj ser ut får ni imorgon.

Tack för allt stöd!

12 Maj ~ Getting ready

Tankar om allt, }

Då var det dags. Snart ska jag åka till bussen.

På något sätt ska jag lyckas ta mig bort till Frölundaborg och leta efter vart man tar ut sina nummerlappar.
Nu känner jag mig bra taggad, och jag tror faktiskt att detta kommer gå vägen. Mitt mål är att jag inte ska gå någonting under varvet, utan försöka springa hela. Sen vet man ju aldrig hur det blir.

Jag ska försöka springapå under två timmar, men eftersom jag aldrig har sprungit denna sträckan innan så kan jag inte garantera någonting. Om det blir för dåligt kommer jag nog inte ens berätta vad jag sprang på för tid. Men jaja, nu ska jag fixa det sista.

Ikväll får ni ett inlägg om allt.

11 Maj ~ One day to go

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Soon very soon.

Imorgon är det då dags. Mitt första Göteborgsvarv. Varför kommer förkylningen och knackar på nu? Jag blir galen! Jag har inte varit sjuk på bra länge nu, och såklart känner jag mig kall i halsen och jag fryser.
Hoppas absolut att mina C-vitamin-kickar hjälper tills imorn!

Nästa problem är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig. Hade tänkt mina superkorta shorts, men det lär ju bli riktigt kallt att springa i dem. Ser ut som att jag får ta mina långa träningstights istället. Och vad ska jag ha för överdel? Åh, så störande!

Sen kommer jag få extrem ångest om jag inte klarar det. Tillomed ångest om jag inte orkar springa hela vägen. Jag vet, så ska man väl inte känna heller, men jag har mina ambitioner, och de är inte alltid så bra kanske.

Tumblr_ljussb9a021qcfdmxo1_500_large

Kan undrans om jag ser brandmännen som ska springa där imorn med.. Hade varit roligt!

På tal om brandmän så hade jag larmdygn tills idag igen, och ack vad roligt det är! De har en sån otroligt härlig humor! Här är en liten lista på varför de är så härliga:

• De sjunger "Vintern rasat" de högsta de kan i vagnhallen

• De kallar allt och alla för "flappstare" eller "hoppatosseindian"

• De ser mig tydligen som en i gänget

• De hjälper mig med min träning

• De svarar på alla mina konstiga frågor

• De skrattar åt min glädje när det blir larm

• De gör så att mina framtidsdrömmar kommer allt närmre

• De låter mig göra saker jag aldrig trodde jag skulle få göra


That's just lovely!

9 Maj ~ Laddning inför Göteborgsvarvet

Tankar om allt, }

Nu ska här laddas!





På lördag smäller det! För första gången i mitt liv ska jag springa Göteborgsvarvet. Det blir säkert inte sista gången!

Detta fick jag reda på imorse då fina Sofia säger att hennes mamma har en biljett som hon inte ska använda. Jag fick den!! Lycklig!

Jag ska köra riktigt lugnt och bara njuta nu. I slutet blir det säkert en spurt, men det får bli inne på arenan haha!

Jag hoppas på någon som kan följa med mig bara. Annars får jag stå stark själv, det funkar nog också!  

8 Maj

Tankar om allt, }

En dag full med plugg. Verkligen full.

Kalabalik på skolan. Galna lärare.

Brist på motivation. Massor med frustration.



Imorn är det räddningstjänst. Så skönt, för där är alla på gott humör och gillar läget. Iallafall bland de jag umgås med. Jag är helt torr i huvudet så jag kommer inte på så mycket att skriva mer faktiskt.


Men Kajsa-Lena, tack, TACK för dina fina ord! Snacka om motivationsdonator!



Gammal bild, menmen.

Working with the gubbs

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }



I detta fina vädret var jag ute och hade övning med brandmännen och jag fick agera offer, eller markör som det heter med finare ord. Riktigt kul! Fast i en fors med öppen benfraktur och medvetslös. Skoj!! De tog god hand om mig, gubbarna!





På deras nästa larm så var det två stycken som hamnat i vattnet mitt ute på en stor sjö. Också benbrott så han fick bäras in på bår den sista biten. Skojskoj.


Nu ska jag berätta något roligt.

Efter att ha fått betyget IG av min lärare i Naturkunskap så nöjer det sig med att klaga. Idag på mitt utveckligssamtal fick jag reda på att det är ändrat. Till VG! Tackartackar! Så går det när man gör fel, så detta satt bra nu! Jag fick nästan mer motivation till att plugga nu med!

7 Maj ~ A good feeling all over

Tankar om allt, }

Godmorgon!

Har just laddat magen med gröt och ska ni iväg till bussen.

Ikväll blir det övning med deltidarna på station. Taggad!



Här är min nya underbara jacka! Så sjukt glad att jag hittade den!

Ha en fin dag alla!

6 Maj

Tankar om allt, }

Dagens träning.

2,5 timmars cykling. 3,1 mil.

Med denna.

4-5 Maj

Tankar om allt, }

Först måste jag säga att jag insåg nu en fet miss. Jag har skrivit 2-3 April på förra inlägget. Maj är de ju såklart.



Vetni? Igår så fick Isabella äntligen sin julklapp av mig. Helt sjukt vad länge hon fick vänta, men det var inget jag kunde göra något åt. Vi gick på bio och såg The Vow, eller Älska mig igen, som det så fult heter på svenska.
Det var ingen mindre än våran favorit Channing Tatum som spelade en av huvudrollerna till denna absoluta tjejfilm.

Av någon konstig anledning så lyckades jag att hålla mig ifrån tårarna, men det var riktigt många som grät!



När filmen var slut så åkte vi hem till Isabella och där har jag sovit över. Kan säga att det var en riktigt knasig grej som hände på vägen, och det var det att i Kinna så såg vi åtminstone en som knarkade. Ganska sjukt. Såg ut som han snortade. Usch. Såg även två andra helt mysko personer.


Jag köpte förresten en ny jacka när vi var i stan och jag är riktigt glad över den! En jeansjacka! Jag hittade den på secondhand och den är pimpad med vita knappar och spets. Hittade tillomed mer spets i ena bröstfickan som jag ska sy fast på ytterligare några ställen. Ni ska få se senare om jag kommer ihåg!


Nu så måste jag sova snart.
Måste tacka Hanna också för att jag fick komma dit en timme innan bussen gick. Kanoners!! Och jag hoppas jag kan få bilderna någon gång! Hade varit superbt!


Okej, ett litet tack till Isabella med då. Hon skrämde mig lite med en plastspindel. La den framför mina ögon när jag somnade i deras soffa. Vissa kallar detta "nära-döden-upplevelse". Uscha.

2-3 April ~ Larmdygn Guttasjön

Räddningstjänsten, Tankar om allt, }

Vilket dygn!

Nu har vi haft slutruschen, the finish, the Big Final med räddningstjänsten.

Ett dygn men konstant larmande från "SOS" där vi åkte ut på 16 larm alltsomallt. Dock var vi i två grupper så vi fick åtta var. Fantastiskt underbart roligt!

Det var alltifrån automatlarm som inte var någonting med, till hotellbrand med 50 inskrivna. Vi hamnade också mitt ute i Afghanistan en gång, nej, skämt åsido, men det såg verkligen ut som vi var där! Det var ett stort område med massa övergivna stora byggnader med stora gluggar, perfekt för paintball (och det brukas spelas där). Där, mitt i området hade det varit en "bussexplosion" så det satt skadade lite härovar, bussen brann, samt några andra småbränder runtomkring, men det tog jag och min trogne kompanjon och bästa vän Sara hand om. Sjukt roligt!



Här är en bild som jag snodde från Julia på facebook. Hope she doesn't kill me.

Detta var en yttepyttedel av hur det såg ut här på Spökstaden, som det tydligen kallas.




Här är jag in full action med en ambulansare och vi tog hand om ett offer. 


Det som nästan var härligast var efter larmen på natten då vi satt i matsalen och diskuterade larm, pratade om allt möjligt och bara hade så mysigt!
Även lärarna var där när de inte hade fuffens för sig, och de är verkligen så underbart härliga! Jag börjar faktiskt få ångest nu inför sommarlovet då jag vet att jag inte kan vara där längre. Sjukt sorgligt.


Iallafall.
Det blev mer kaffedrickande än sömn. Jag och Sara utforskade matsalsbyggnaden och hittade ett rum med dynor på stolarna där vi slog oss ner på mage och sov väldigt ryckigt i kanske högst en kvart. Sen var det dags för det sista larmet som blev en bilolycka. Det gjorde vi sämst av alla insatser faktiskt. Men det är nog fullt förståerligt. Just på den agerade jag chaufför och lyckades ändå komma ihåg ungefär allting som skulle fram på duken. Alltså klippverktyg och andra saker.

Jag har så mycket att berätta så jag nästan spricker! Detta var så sjukt roligt! Jag vill snabbt ut ur skolan nu. Snabbt till Australien. Snabbt hem. Snabbt in på SMO. Snabbt ut och få jobb som heltidare!

Ni får fråga om ni vill veta mer. Jag kommer absolut svara. Lååånga svar!

So glad I made it!

Tankar om allt, }



Haha, det är galet sjukt.

Inte en enda gång stannade jag, och jag bara hoppades att det skulle bli över milen. 11km! Vansinne. Nu är jag stolt!
Någon undrar kanske hur lång tid det tog, och det tog nästan precis en timma. Jag vet inte om det är segt eller nånting, men allt kan ju bättras på! Rekord är till för att slås!

Saken är den att jag var inte ens trött i slutet.. Mitt i rundan så kände jag för att fortsätta, så jag körde en halvmil till. Wow.

Och nu är det en på facebook som tänker sälja sin göteborgsvarvsbiljett, wohow, give it to me! Jag är SÅ TAGGAD!!

1 Maj ~ VÅR!

Tankar om allt, }

Vad jag borde göra:

♦ Plugga
♦ Packa inför flytt
♦ Städa
♦ Träna


Vad jag vill göra:

♦ Mätta mitt shoppingsug
♦ Åka till havet och fika på en klippa
♦ Bada




Såhär skulle jag aldrig gå offentligt.