musicandlyrix

De fem dagarna med surf...

Resor, }


... blev endast fyra, men oj så kul vi har haft! Nu fick vi mer den rätta lägerkänslan och surfa, det har vi gjort i massor! 
Varje dag började med surflektion halv nio (med undantag för sista dagen). Då hade man en liten minilektion i något nytt varje gång innan man tillsammans hade en liten uppvärmning/stretch. Man surfade i ungefär två timmar på morgonen och sedan hade man en så kallad "expression session" klockan ett. Det var också surf men mer "fri surf" där man kunde leka runt lite hur man ville men det var ungefär som en lektion ändå. 
Vid varje surfpass närvarade en kameraman som fångade otroligt många bisarra och en hel del härliga ögonblick. Molly och jag hamnade på ganska många kort då vi spexade runt ordentligt på expression sessionen. 

När vi inte surfade kunde vi göra ungefär vad vi ville. Vi hade köpt ett paket som innebar att vi fick låna surfbrädor när vi ville (det fanns knappt någon tid över för det så tyvärr gjorde vi inte det), vi kunde även göra några olika aktiviteter. Det första vi testade på var oceanrafting. Riktigt kul! De som ville fick ställa sig längst fram på kanten av båten och när en våg kom så gjorde man en bakåtvolt, eller åtminstone ett försök till bakåtvolt. 
Vi testade även på att paddla kajak en eftermiddag, och sista dagen gjorde vi något som jag aldrig gjort och antagligen aldrig någonsin kommer göra någon mer gång. Vi åkte och slog golfbollar vid ett golfställe. Men saken var att det inte var en helt normal golfbana. Överallt på banan fanns det stora kängurur, så vi har alltså spelat kängurugolf. Helt bisarrt egentligen, men kängururna var inte så nära där man slog ifrån och de brydde sig knappt de två gånger som de råkade bli träffade. 

På lördagskvällen var det fest men vi bestämde oss för att ändå gå och lägga oss ganska tidigt eftersom surfen dagen efter var redan klockan sju (!). 



Men det blev inte riktigt som vi tänkte oss. Vi var uppe och dansade dansk diskodans till klockan var halv ett. Vi hade en riktigt kul kväll och när vi väl skulle upp och surfa morgonen efter var det som att kroppen inte ville vakna. Men efter att ha sovit lite extra mellan första och nästa pass så kunde iallafall det sista passet bli hyffsat bra. 

Vi träffade massa nytt och härligt folk på campet. Eftersom vi nu ska "göra östkusten" så kommer vi träffa på några av dem senare igen. Det är lite så det blir när man är här på östkanten. 

Vi har nu bokat in Fraser Island den 21-23 Maj (missar Eurovision tyvärr, jag som för en gångs skull hängt med där), sedan ska vi norrut och segla vid Whitsunday över en natt innan vi ska försöka vara i Cairns den femte Juni. En riktigt spännande grej är inbokad på min födelsedag. Ett par stycken vet om vad det är, men ni andra får vänta och se. 

Kram på er! 

(Bilderna från surfcampet kan jag inte hämta hem innan jag har tillgång till en bra dator.) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: