musicandlyrix

Åttonde Januari - Uteritt

Resor, }

När vi åkte till Toowoomba för ett par veckor sedan fick vi lift av en tjej som heter Lindsay. Hon verkade vara en trevlig tjej och vi delade telefonnummer. 
Senare fick vi sms där hon frågade om vi ville äta mat hos henne någon kväll. Javisst, tänkte vi. (Skönt att vara ifrån caravanparken ännu en gång.) 
Dagen innan vi skulle till henne fick vi sms om att hon hade kommit upp med en annan plan. Hon äger nämligen en häst som hon har på en gård inte alls så långt bort från där vi bor. 
Hon plockade upp oss och vi åkte ut till ett fantastiskt fint ställe. Upp på ett berg med utsikt över många andra kullar låg en hästgård. Kvinnan som bor där har enorma marker där hästarna går i hjordar. Så stort är det. 
Och det bästa av allt var att vi fick rida! Det har varit på våran att-göra-lista att rida här i Austalien. 
Vi kommer inte ihåg vad Mollys häst hette, men jag hade Boris, en busig häst men som skötte sig riktigt fint ändå. 


Vi red en bra stund. Hela ritten var på hennes marker, och det kändes som att rida i en nationalpark. Så fantastiskt vackert! Svårt att få med en känsla på en mobilbild, men ni får försöka leva er in i bilden så gott ni kan. 


Med oss på ritten var Tip, kvinnans hund. Han sprang omkring lite överallt runtomkring oss medan red. Allt var verkligen så idylliskt. 

Det var en helt fantastisk kväll. Och som jag saknar att rida! Måste se till att göra det oftare i framtiden! 

Kommentarer

  • coachewa säger:

    ..ser jag aspirantlinnet på en hästrygg i australien? det gläder mig.

    Svar: Jajjamänsan! Det är det du ser! Även jag tycker att det är ett bra och bekvämt linne :)
    Their music and my lyrics.

    2015-01-22 | 08:34:13

Kommentera inlägget här: