musicandlyrix

Vidare till nästa äventyr

Resor, }

Då var det slut på detta kapitlet. Alltså inte end of story utan bara slutet på detta kapitlet. 

Imorgon lämnar vi Brisbane, en stad som vi inte är färdiga med än, men vi behöver lämna den. Vi ska ju jobba. Och vi kommer ju tillbaka hit i framtiden. 

Här i Brisbane har vi hittat våran australiensiske pappa. Rick, en helt fantastiskt snäll människa. Vi har bott och ätit gratis hos honom, han har tagit med oss på utflykt och verkligen tagit hand om oss. Och vi om honom faktiskt. Vi har lagat nästan all mat, städat och tagit hand om tvätten. Bara för hans enorma generositet! 

Imorgon bitti ska vi få skjuts ut till motorvägen där vi ska ta upp en skylt med namnet "Gatton" på. Det är där vi antagligen kommer tillbringa slutet på detta år och början på det nya. Sydneyplanen lade vi bort för ganska längesedan då vi inte känner för att trycka där i allt som verkar vara kaos. 


För att göra det allra bästa av våran sista dag här i Brisbane så gick vi på musikal. Historien är rätt skön. En annan couchsurfare som bor här, Peter, han berättade att han och hans vän lyckats få biljetter till The Lion King som spelas just nu runt om i världen. Egentligen var det fullbokat fram till februari men de lyckades ringa och få tag i biljetter. Vi gjorde samma sak. Ringde kanske 7 gånger, sedan fick vi napp. 
Vi tackade ja och köpte ett par riktigt dyra biljetter. De var så dyra att det ingick varsin drink i priset. 



Och musikalen var helt fantastisk. Otroligt bra! Rekommenderar den verkligen för er som gillar Lejonkungen samt älskar musiken. 

Vi gav oss själva en julklapp vi sent kommer att glömma! 



Nu är klockan halv två och vi ska dra oss mot sängen. 

Nu kanske det tar ett tag innan jag uppdaterar bloggen igen. Vi har absolut ingen aning om vad Gatton är för ställe eller om wifi där ens kan tänkas existera. 
Men mejla mig gärna och kommentera här. Alltid så roligt att läsa era kommentarer! 

Till er alla önskar jag en riktigt God Jul! För oss känns det inte ens som om julen är nära, men vi deppar inte för det. Vi har gjort så gott vi kan med julstämning och nu får vi bara vänta och se hur julafton och juldagen (man firar den 25:te här) kommer att se ut. 

Kram på er! 

Kommentarer

  • Hanna L säger:

    Lejonkungen är så bra! Så kul att ni såg den :D Drömde om dig inatt, att du kom kom hem och överraska mig genom att gömma dig under köksbordet ;) Saknar dig<3 men vet att du har ett fantastiskt liv :D

    Svar: Åååh! Hanna!! Vet du hur mycket jag tänkte på dig igår? Du hade älskat musikalen! Vet inte om den går i Sverige, men om den gör det så är du den första jag skulle rekommendera att se den!

    Haha, gullis!! Tja, köksbordet var väl inte så dumt ;) vem vet, en dag kanske jag sitter där?

    KRAM! ❤️
    Och God Jul!! ❤️
    Their music and my lyrics.

    2014-12-21 | 00:40:16
  • Gunilla A säger:

    Ja han verkar väldigt gullig, er australiensiske pappa. Hoppas ert nästa boende blir lika bra. Var rädda om er. Grattis till jobbet. Kram

    2014-12-21 | 13:04:25
  • coachewa säger:

    kul jul på er. här hemma i götet skall vi fira i regn.
    det går fint det också.

    2014-12-22 | 08:15:57
  • Tobin Mölnebacka säger:

    Hej
    God Jul sitter här med familjen utan Ludwig,men med en bra stand in Samuel, Oscar hälsar drick inte ful sprit,Mikael hälsar var försiktig med dessa drycker.Elisabet hälsar drick vatten,Victor hälsar inte, Jacob och Samuel hälsar.God Jul o va rädda om varandra och alla aborginer.Mikael o alla soffliggare

    2014-12-23 | 21:01:49

Kommentera inlägget här: