musicandlyrix

Stadscykleri

Resor, }

I förrgår gjorde vi något extra turistigt, Molly och jag. Vi cyklade på stadscyklar! För två dollar (cirka 13 kr) kunde vi använda dessa cyklar i 24 timmar, men för att inte behöva betala mer så skulle man lämna cykeln vid en station inom en halvtimma, så ibland kunde det bli snabba ryck. 


Eftersom det var hela 24 timmars möjlighet att använda dem så rullade vi omkring på dem även igår då vi tog en tur till Brisbane Museum. 

Att cykla i trafik som går åt fel håll och där alla vägar plötsligt blir enkelriktade är ganska klurigt. Det blev en hel del virrvarr men vi är glada att vi överlevde! 

På Brisbane Museum fanns det inte överdrivet mycket att se, men det roligaste var något som jag vet att Kajsa-Lena hade älskat! Klänningar! Och inte vilka som helst, utan kändisars gamla klänningar från olika filmer. För att bara nämna några så fanns Barbara Streisands, Greta Garbos, Julie Andrews och många fler andras klänningar där. 


(Kråkan, jag har några fler bilder om du är intresserad!) 



Vi tog oss även upp till tornet av byggnaden och tittade ut över det som fanns nedanför.  


Både efter cykelturerna i förrgår och igår så drog vi till poolen mitt i stan. Det blir en perfekt avkylning innan vi tar tåget hem igen. 

Senare på kvällen gjorde vi något som var så speciellt att det ska få ett helt eget inlägg. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: