musicandlyrix

Yttrandefrihet.

Tankar om allt, }

Hej wicked world.

Nu ska jag ge er lite av dagens!

Visst är det knasigt att två homosexuella människor kan skaffa barn tillsammans..?

Jag såg på ett teveprogram idag på tv4 som hette "Två pappor, två barn", och det var ganska så sjukt. De två männen från Australien skulle ha barn, så de kontaktade en kvinna i USA som ställde upp som surrogatmamma åt deras barn som sedan skulle komma att bli en pojk.
Denna kvinnan var väldigt inställd på allt. Hon hade tänkt på hur jobbigt situationen skulle bli, men som man själv hade i baktanken, så blev det ju värre för henne än väntat. Hon var helt okej innan förlossningen, men när barnet föddes kände hon tomheten. Hon klappade sig på magen och bara: Jaha.. Nu var här tomt.
Hon fick inte hålla sitt barn, utan det gavs dirket till "papporna".
Hon tyckte inte det var jobbigt att se barnet hos de nya föräldrarna utan det som var jobbigt var att de skulle åka iväg till Australien, vilket gjorde att hon inte kunde hälsa på sitt barn som hon sedan kom på att hon ville göra. Men dessa "pappor" hade det väl ställt och fixade för mamman så att hon kunde hälsa på barnet ibland ändå.
När pojken Xan växte upp och blev ca tre år så berättade papporna för honom om hur allt var, och pojken insåg ju bara fakta, så det var ju inte jobbigt för honom just då.
Den biologiska mamman träffade som sagt barnet några gånger per år, men hon hade inte känslan av att hon var mamman, utan mer som en faster.
Efter denna förlossning bestämde sig kvinnan för att aldrig göra om detta igen. Aldrig utsätta sin egen kropp för allt detta lidande som ändå inte skulle bli till något roligt för henne själv.
Men "papporna" frågade kvinnan igen om hur hon ville göra när de ville ha ett barn till, och hon funderade igen, och svarade sedan; ja, okej, jag gör det.


Jag tycker denna situationen är knäpp. Omänsklig. Onaturlig.

Knäpp och helt felvriden eftersom jag inte tycker att ett homosexuellt par ska ha barn. Det är inte det naturliga. Vi lever i en helt felvriden värld. This wasn't supposed to be. At all.

Omänskligt eftersom två samkönade kan inte få barn tillsammans.

Onaturligt. Det talar sitt tydliga språk.


Hör ni inte hur galet det är?

Jag vill höra din åsikt. Var inte rädd för att säga vad du tycker. Jag ska inte trycka ner dig för att du har tankar och tycken, men jag ifrågaställer gärna om vi inte delar samma åsikt.




Kommentarer

  • Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen] säger:

    Jag håller faktiskt med, det ÄR kontigt och snevridet!

    2011-10-17 | 16:52:16
    Bloggadress: http://nilssonpettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: