musicandlyrix

9 Maj

Tankar om allt, }

Hej allesammans!
Nästa vecka är hon antagligen våran! Lilla Klio, en norsk buhundsvalp. Alldeles för söt!
Älskling!

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Hej Salome!



    Först och främst tack för berömmet :). Nu kommer mitt svar lite sent, har inte varit så aktiv med bloggen när jag backpackat. Tycker du ska satsa på att komma dit som au pair. Även om man tröttnar på barn i längden så är det så värt det! :) Jag vet inte hur det är med ålderdomshem faktiskt. De flesta gamla som jag hörde talas om bodde hos den yngre generationen (son/dotter etc.). Kanske kan du åka ner som au pair först och sedan försöka söka där nere?



    Kan du få in en fot inom äldrevården så tror jag absolut det är bättre betalt. Som med alla jobb du kan hitta (cafébiträde, servitris m.m) så är timlönen mycket bättre än ett nannyjobb, men samtidigt så måste du hitta lägenhet, betala hyra och betala din egen mat.



    Det är svårt att säga hur mycket det blev totalt. Men visumet har jag för mig gick på runt 1600kr, flygbiljetten (jag bokade enkel dit ner) ca 9000 (du kan hitta mycket billigare, några kompisar till mig hittade biljetter för 12500kr tur och retur), och försäkring ca 2500kr. Sedan hade jag med mig ca 30 000kr det ner som en buffert och för resandet (hela backpackingen).



    Undrar du något mer så är det bara att fråga :)



    /Camilla



    2011-05-12 | 23:09:01
    Bloggadress: http://camillajacobson.blogg.se/

Kommentera inlägget här: